FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gifron
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gifron » 20 avg 2016, 19:51

Hare igrac utakmice definitivno, strasno je odigrao.
Jedan grad, jedna ljubav!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 20 avg 2016, 19:53

. .bez obzira, slabo odigrano. Nisam zadovoljan nikako . . .

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 avg 2016, 19:54

Boze dal je ovo danas bilo dno dna navijanja il mozemo i gore. Ja se nadam da gore od ovog ne moze.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 20 avg 2016, 19:59

klasik je napisao/la:Boze dal je ovo danas bilo dno dna navijanja il mozemo i gore. Ja se nadam da gore od ovog ne moze.
. . uh, suzdržao sam se da bilo šta napišem u vezi navijanja. Stvarno ne znam šta je sa tom djecom . . . šta će biti za par godina kad se i ovi zamijene nekim drugim mlađim :crazy: . .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 avg 2016, 20:01

j ti boga i djecu Slobode, Todorovica prodat' u zeljezo

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 avg 2016, 20:01

Pa sto niste otisli u kop i pomogli momcima brojnoscu, znanjem...?
Budimo realni i krenimo svako od sebe. Ko god ne voli biti u kopu i navijati 90 minuta, ne pratiti veci dio utakmice zbog grupe, otici na gostovanje, taj nema pravo ni da kritikuje grupu.
Isto kao sto se kritikuje neka politicka stranka kako godinama/decenijama vlada u nekom gradu i nista dobro nije donijela, a nikako da se ljudi udruze i glasaju za drugu stranku, da promijene nesto nabolje.

A mi nikad nismo ni imali odlicne navijace/publiku na Tusnju, izuzev periodicno, za razliku od kosarkaske publike gdje smo uvijek bili broj 1 u drzavi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 avg 2016, 20:04

Chinaglia je napisao/la:j ti boga i djecu Slobode, Todorovica prodat' u zeljezo
Ne bi niko htio otkupit :opaopa:
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 avg 2016, 20:04

Lose odigrano,slabija partija ali tri bobe.
Prosle godine lijepo za oko ali na kraju nista.
Tri boda su najvaznija i prvo mjesto,gdje i ostajemo nakon ovog kola.Ja zadovoljan.
Nemojte ovdje o grupi, nema se sta puno ni reci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 avg 2016, 20:05

Govedarica je beskoristan u ovakvim utakmicama jer imamo i previse igraca koji radije dodaju loptu nego sto opucaju po golu. Nagledati cemo se mi jos Mehidica, cisto jer ima muda uzeti sut zato je i opravdano.

3 boda, next stop Krupa. :arrow:
Nad tobom sunce najljepše sja

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 20 avg 2016, 20:06

jedva ovo...Kad nam je Haris najbolji igrac bio, na utakmici koju smo igrali kod kuce i protiv kluba za koji igraju samo oni koje niko nece, sve je jasno. Karic mora ali mora pod hitno poceti davati golove. Svaka cast ali ono se ne smije fulati. Falio je Veseli....
& $ ?

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 20 avg 2016, 20:09

Haris, Ordagic i Subic su danas odigrali odlicno, dok su ostali bili solindi ili losi :thumbup: losa posjeta, s' obzirom da je subota 17:30, lijep dan, Celik protivnik, ali et', nista novo :kafa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 avg 2016, 20:11

katarakta je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:j ti boga i djecu Slobode, Todorovica prodat' u zeljezo
Ne bi niko htio otkupit :opaopa:
nosi ih vise u pizdu materinu jebt
onaj retard Mehidic uđe i lopta mu pobjeze u aut, nikada on nece naucit' primat' loptu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 avg 2016, 20:11

Pobjeda je pobjeda..bitne su 3 bobe,idemo dalje..

Mi smo uvijek nezadovoljni,da su dobili 5:0 rekli bi lako je Celiku dat,dobijes 2:0 opet ne valja,jedva itd..nama nikad udovoljit..samo ne znam sta vise Azmira drzi u Slobodi,da je negde drugo vise bi cijenili njegov trud..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 avg 2016, 20:13

Mahir Karic je fantastican strijelac, s Karicem do titule!
sarkazam
ozbiljno vam kazem, sarkazam je u pitanju

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 avg 2016, 20:20

Vala i Sulji danas nista nije falilo da poboljsa golgeterski ucinak
Niko, niko, samo Sloboda

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 20 avg 2016, 20:22

Mlako odigrano, teze nego sto smo ocekivali, ali potpuno zasluzeno, indvidualni kvalitet je presudio, u konacnici sam zadovoljan ali me brinu napadaci.
Opcenito slabo igramo kada imamo dva napadaca u polju, a ako zelimo nesto osvojiti ti isti napadaci moraju poceti davat golove, zaista je zabrinjavajuce kakve situacije ne realizuju.
Nadam se da ce Husref ekipu "uozbiljiti" za naredne utakmice, a i da ce on licno biti profesionalniji.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 avg 2016, 20:22

Nisam ni vidio sa zapada kakva je posjeta, ali na zapadu je bilo okej standardno.

Prvo poluvrijeme veoma lose jer je Celik igrao bunker i to se treba nekim individualnim potezom probiti. Kasnije je to Subic probio i odmah se lakse disalo.
U biti trebalo je Celik pustiti 5-10 minuta da igra, a ne stisnuti i natjerati ih na bunker jer nam je tada teze.

Neki su zvizdali sa sjevera i Husref je se okreno nesto svadjao i smijao. Kao sto odmah zvizdite i psujete, nakon utakmice isto on je provocirao ali i neki sa stadiona. Ne znam sta im je i on je previse nadrkan. Hoces covjeku aplaudirati, a on se svadja sa nekima pa i ne mozes.
Sve je upravu i ne treba psovati i zvizdati ali neka se ne svadja neka obrati paznju na nas koji mu aplaudiramo, a ne samo na klosare.

Sta reci za Govedaricu? Jel mu treba dati jos jednu sansu pa da ganjamo rezultat u drugom jer sa njim ne mozemo meda u prvom :D
Todorovic i Mehidic isto prelosi. Grahovac uradi Govedaricu protiv Zrinjskog, nece da doda Zecu za gol. Kakva sebicnost..

Navijanje se nema sta pricati. Neka promijene vrh grupe i vodje. Neka pocnu raditi transparentno. I onda ce i doci neko. Ovako je vec smijesno 2 godine, garant kupe neke pare i boli ih qrac za napredak.
Dok vodje znaju 3-4 krace pjesme koje vrte uz ebavanje Sarajeva i Zelje. Pa normalno da nece 70% momaka doci da mu takvi naredjuju i dizu atmosferu.

Vrhunac je bio danas kada oni 10 puta govore, SlobodaCelik, Robijasi Zenica, druga liga, ebu Zelju i Sarajevo i onda kao slag na tortu ebu nekom igracu Celika Fukare oca Sekija hahahah. Komedija od vodje.

I sto je vrh iskulirase ih Robijasi za ja ebem samo Zelju i Sarajvo kao i za sve i odradise svoje uz jace navijanje.

Isto tako igraci valjda nemaju hemiju kao prosle godine. Jedan zabije drugi se ne raduju. Nidje veze, kao da ih bol8 briga za drugarstvo.

Uglavnom bodove pisi igru brisi. Idemo dalje ..

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 20 avg 2016, 20:32

Todorovic jos uvijek igra sa strahom, pogotovo prema naprijed. Mada mu je bolje sad da zajebe jer ce prije nauciti. Al' ima slifa mali, treba njemu jos malo iskustva i bit ce to super. I vi ste malo nerealni i ocekujete da u 3. utakmici u karijeri vec imate igracinu
Jedan grad, jedna ljubav!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 avg 2016, 20:36

Ordaga strasan. Ima li neka pozicija da je ne moze igrat :D
Niko, niko, samo Sloboda

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 avg 2016, 20:37

neka me neko ispravi ako grijesim, ali da li je Pirija ispustio zivu loptu iz ruku, sto je vrlo lako moglo rezultirati golom Celika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.