FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Naci brate ako neces doci zbog indira na sjever.nemoj nikad vise.
Ako necete doci na sjever il u kop a necete onda nemojte ni pricat bezze.
Tipicna Tuzlanska suplja.
Ko god bio vodja nece nikad na sjeveru bit a volio bi da se prevarim hiljadu dusa koje hoce.navijat 90min.
Jebote djeca stoje u kopu i vi serete slabo.
Ko god bio vodja nece nikad na sjeveru bit a volio bi da se prevarim hiljadu dusa koje hoce.navijat 90min.
- Beduin
- Kontakt:
Ali u gostima na 2 utakmice zato 4 gola. Jesu teska gostovanja ali sa ovakvom odbranom nam se to ne smije cesto dogadjati.s4mke1987 je napisao/la:Atmosfera kao da smo izgubili ajde trgnite se 3 boda su tu.
KO JE PRVI?
P.S niko ne spominje da jedini u 4 utakmice kod kuce nismo primili gol
Celik slab, nasa igra losa, pa Boze moj to je sastavni dio fudbala. Zeljo na samom kraju prosle sezone na svom terenu remizira, a nije smio, mi od onakvog Veleza zamalo ne izgubismo prebitne bodove, pa Drina... sve je to fudbal.
Idemo mi od utakmice do utakmice osvajati bodove i nadati se vecerasnjem nerijesenom rezultatu.
Amin da mi uvijek imamo lose navijanje, a protivnici da lose igraju. Snaci cemo se vec nekako u Evropi sa navijanjem, a oni neka nas gledaju pored malih ekrana i kvalitetno navijaju do mile volje (ovo aludiram na prepucavanja na onoj temi).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kontam da će s Krupom biti lakše jer neće igrati zatvoreno kao ove ekipe koje dođu na Tušanj čuvajući 1 bod.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Upravo zbog ovakvog vodenja navijanja i nemas brojnosti... necu druze da stojim u kopu i da mi je navijanje na rangu navijanja na skolskom turniru. Danas na zapadu ti je bilo vise fukara nego na sjeveru, fukara koje su obisli bosnu uzduz i poprijeko sa slobodom, i to ti nesto govoriSariel je napisao/la:Naci brate ako neces doci zbog indira na sjever.nemoj nikad vise.
Vodju dugo znam i ok mi je lik al kad je nesto lose onda je lose taman da mi je otac na ogradi
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Brate ne razumijes ti to,ne bi s tobom da se raspravljam.Brojka u sljedecim utakmicama ce ti reci sve.Sariel je napisao/la:Naci brate ako neces doci zbog indira na sjever.nemoj nikad vise.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sariel otvori klipove iz Federalne i vidi kako je bilo, a kako je sada ..
MA to necu da stojim slusam godinama.
Hocu reci znam ja.za sve probleme al nas najveci problem je sto smo ko ljudi ...... ...... ....... ....
Nagovorio bi se sad s apetitom al bolje da prespava ne znam koji ce mi krac rasprava na forumima.
I onda tamo s balavcima se kacite na provokacijama.
Puuuu
Hocu reci znam ja.za sve probleme al nas najveci problem je sto smo ko ljudi ...... ...... ....... ....
Nagovorio bi se sad s apetitom al bolje da prespava ne znam koji ce mi krac rasprava na forumima.
I onda tamo s balavcima se kacite na provokacijama.
Puuuu
Ti meni vices kako je bilo? Ko si ti djecace?tuzlak1987 je napisao/la:Sariel otvori klipove iz Federalne i vidi kako je bilo, a kako je sada ..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa et otvori klipove od prije samo dvije godine. Nisam rekao da nisi bio dio toga vec da je ovo raspad sistema i da ne mozes ovo pravdati. Ljudi imaju neki nivo ocekivanja i ponosa i nece da budu dio ovog danas.Sariel je napisao/la:Ti meni vices kako je bilo? Ko si ti djecace?tuzlak1987 je napisao/la:Sariel otvori klipove iz Federalne i vidi kako je bilo, a kako je sada ..
. . nema, Zrinjski je jak ko beton . . ne'da se on nama odvojiti . . .
Ako nista trebali bi dosta lakse izboriti Europu ove godine, mada je rano jos o tome jer je tek pocela sezona. Da hoce i nas sreca jednom pogledati pa da na tezem gostovanju 3 boda uzmemo sa nikakvom igromTuzlak04 je napisao/la:. . nema, Zrinjski je jak ko beton . . ne'da se on nama odvojiti . . .

Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 20 avg 2016, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
jel moze neko napisati sta je to bilo danas,moze u pp..nisam nesto novo zapazio ili mi je promaknulo ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Def.nismo svi isti.
Ja sam samo na slobodinoj strani i meni moj ponos neda da se maknem i gledam ono sa strane.
Ja sam samo na slobodinoj strani i meni moj ponos neda da se maknem i gledam ono sa strane.
Nema rasprave o tribini na temi. Na pp može, ovdje ne. Vratimo se impresijama sa današnje utakmice. 

-
- Kontakt:
Sreca pa onaj husic ne potpisa za nas hahaha Danasnja tekma napeto..Drago mi je zbog Zeca i Subica,Karic levat... Ordagina asistencija

Mostovi koji nikuda ne vode,fontane koje niko ne gleda.
mi smo odlicni, ali Zrinja je strasan u svakom mogucem smislu, bez konkurencije su
neka nama evrope za sada, to je realno, jer Zrinji niko nista ne moze
neka nama evrope za sada, to je realno, jer Zrinji niko nista ne moze
Ma zrinjski ce prosipat bodove u gostima itekkako i to je nasa sansa.
eh, znas li koliko je tekmi rezultatom 1-0, Zrinja dobio prosle sezoneSariel je napisao/la:Ma zrinjski ce prosipat bodove u gostima itekkako i to je nasa sansa.
to moze samo mocna ekipa koji zna igrat' na rezultat
Zrinja nekada djeluje da slabo igra, medjutim, to zapravo nije tako, nego je to taktika i tako su uzeli titulu prosle sezone, a i ove ce, a kada zapravo slabo odigraju, opet naprave jednu ili dvije sanse i iskoriste ih, eh u tome je velika razlika izmedju njih i ostalih, mi kada odigramo slabo, dobit' cemo jednu ili dvije sanse, ali ih necemo iskoristit', nama bi vjerovatno trebale tri ili cetiri.. jednostavno receno, ili si sampion ili nisi
- hule_barca
- Kontakt:
Zrinja večerašnjom pobjedom pokazao da je glavni kandidat za titulu. Nastavljaju tamo gdje su stali, još kad im se vrati Todorović plus Kouadio i Jović, teško će im ko parirati. Što se nas tiče, bodovna situacija bolja od prikazanih igara u prvih 6 kola. Raduju me dobre utakmice na Tušnju, tj. raduje me broj stvorenih prilika koje će se kad tad morati početi iskorištavati. Nadam se da će se igra u gostima popraviti, sa manje ziheraškog pristupa. Još jedna stvar koju smo dobili jeste da sve više imamo taj pobjednički mentalitet, da i kada ne igramo dobro, pobijedimo.
Mes Que Un Club
Sansa znaci nada znaci nije sarkazam.Chinaglia je napisao/la:eh, znas li koliko je tekmi rezultatom 1-0, Zrinja dobio prosle sezoneSariel je napisao/la:Ma zrinjski ce prosipat bodove u gostima itekkako i to je nasa sansa.
to moze samo mocna ekipa koji zna igrat' na rezultat
Zrinja nekada djeluje da slabo igra, medjutim, to zapravo nije tako, nego je to taktika i tako su uzeli titulu prosle sezone, a i ove ce, a kada zapravo slabo odigraju, opet naprave jednu ili dvije sanse i iskoriste ih, eh u tome je velika razlika izmedju njih i ostalih, mi kada odigramo slabo, dobit' cemo jednu ili dvije sanse, ali ih necemo iskoristit', nama bi vjerovatno trebale tri ili cetiri.. jednostavno receno, ili si sampion ili nisi
Jednostavno receno valjda nam se jednom i vrati.malo srece i **** ne mogu im pruzit ruku u 6 kolu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.