Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Serie A
Odavno nisam vidio veću rupetinu u odbrani od ovog Peresa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Dzekoooooo

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Juventino1995
- Kontakt:
-
Evil Genius II
IlCapitano je napisao/la:Odavno nisam vidio veću rupetinu u odbrani od ovog Peresa.

otkad to pisem ovamo na nasoj temi
Ko je ova 10-ka u udinama? Uh kako dobar igrač samo ga dovesti u red da preda loptu kad treba
Koliko munje AGE?
ROMA U ODBRANI ko švicarski sir
Koliko munje AGE?
ROMA U ODBRANI ko švicarski sir
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- IlCapitano
- Kontakt:
Evil Genius II je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Odavno nisam vidio veću rupetinu u odbrani od ovog Peresa.
otkad to pisem ovamo na nasoj temi
Kad ga ovaj Zapata baca k'o slinu svaki put znaš koliko je sati. Očajno se postavlja i ima užasan tajming za start, ispada prelahko.
Može biti odličan u 3-5-2, ali sa 4 u odbrani je prevelika rupa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- _forzamilan_
- Kontakt:
Juventini moze jedan solidan link? Danke.
edit: cist penal.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
http://www.sport365.live/en/home/57b8a8c45f320_forzamilan_ je napisao/la:Juventini moze jedan solidan link? Danke.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Odavno nisam vidio veću prevaru od Alvesa
Sent from my E5603 using Tapatalk
macahz je napisao/la:Odavno nisam vidio veću prevaru od Alvesa
- IlCapitano
- Kontakt:
Gonzalo Higuain: "Nema veze kilaza ako se kvalitetno jede."
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:Gonzalo Higuain: "Nema veze kilaza ako se kvalitetno jede."
Nisi drugi dio recenice prenio gdje je napisao: masa je mama
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Zapati niko od talijanskih cbova ne moze nista tako da nemojte srat puno, lik je masina i to je to. Oba penala cista, kod prvog bio offside i penal cist 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
110,ali samo za klubove izvan Serie Amessilla je napisao/la:Pa otkupna 100 miliona.SiamoNoi je napisao/la:Kakvo je ovo trolanjemessilla je napisao/la:Znači Icardi u Juveu za nekoliko godina
Rodrigo De Paul.Nije dobio neku priliku u Valenciji,ali mogao bi se pokazati kao još jedan odličan posao Udinesea.Pantelija je napisao/la:Ko je ova 10-ka u udinama? Uh kako dobar igrač samo ga dovesti u red da preda loptu kad treba![]()
Solidna Fiorentina,bit će oni opet tu u vrhu.Plasman u EL vjerojatno.Nisam imao pojma da je Chiesa junior s prvom ekipom.Najslabiji bio sinoć (uz Tatarusanua na golu) i s pravom ga Sousa vadio već na poluvremenu.A nije mi jasno zašto je Badelj izasao pošto je među boljima bio.Jedino ako nije spreman za cijelu utakmicu
Novo pojačanje C.Sanchez ništa specijalno za sada.Kalinić izgleda nastavlja gdje je stao prošle sezone...vrlo dobru partiju nakon kornera okrunio golom pored najboljeg beka lige koji je malo je reć bio slab sinoć.Oko Ilicica se iz nepoznatog razloga dvoumio u fantasyu i na kraju ga izostavim
Opet će se dosta toga oko njega vrtiti ove sezone.
D.Alves vec u prvom kolu poceo sa ciganisanjem.Za Higuaina sam pak od početka utakmice imao osjecaj da se hoce uvuc navijacima.I onda zabije i ono slavlje
Hernanes
Inače,drago mi je da se Asamoah vratio ozbiljnom nogometu.
D.Alves vec u prvom kolu poceo sa ciganisanjem.Za Higuaina sam pak od početka utakmice imao osjecaj da se hoce uvuc navijacima.I onda zabije i ono slavlje
Hernanes
Inače,drago mi je da se Asamoah vratio ozbiljnom nogometu.
A gdje je to ciganisao?
U onoj jednoj situaciji je čak i bio poprilično pribran za moj ukus kada je igrač pored njega pao kao pokošen simulirajući da ga je Dani udario, a nije ga dotakao.
Što se tiče Sandra, jeste odigrao loše, ali je greška Maxa što je odredio da on čuva glavnog napadača i to na desnoj strani terena pored živog trojca BBC. Sandro nije u idealnom trenutku forme, ali svakako je bolje sada istrpiti to, uostalom, već od narednog kola protiv Lazia očekujem da će Licht i/ili Evra početi. Konkurencija je odlična i nema opuštanja, a tek treba Cuadrado da dođe čime će Max biti na mukama na desnoj strani jer nema kluba trenutno, a da ima takvu konkurenciju na toj poziciji.
U onoj jednoj situaciji je čak i bio poprilično pribran za moj ukus kada je igrač pored njega pao kao pokošen simulirajući da ga je Dani udario, a nije ga dotakao.
Što se tiče Sandra, jeste odigrao loše, ali je greška Maxa što je odredio da on čuva glavnog napadača i to na desnoj strani terena pored živog trojca BBC. Sandro nije u idealnom trenutku forme, ali svakako je bolje sada istrpiti to, uostalom, već od narednog kola protiv Lazia očekujem da će Licht i/ili Evra početi. Konkurencija je odlična i nema opuštanja, a tek treba Cuadrado da dođe čime će Max biti na mukama na desnoj strani jer nema kluba trenutno, a da ima takvu konkurenciju na toj poziciji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
U zadnjim minutama kod auta.Gurne Alonsa i pravi se nevinašce.Sreca pa ni pomocni koji je odmah pored stajao ni glavni nisu vidjeli.Nista specijalno,al ono...standardno njegovo.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kako su propali ovi Talijani to je cudo, jucer Roma - Udinese od 40 igraca, teren+klupa, nema 5 igraca da su pod zastavom Italije.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.