Mi treci poraz u nizu.... krizaaaaa nevidjena
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ali kako je Zrinjski doktorirao ove neke polukontre, mogli su nam tri komada zavaliti u zadnjih 10 minuta. Oni kuci kada igraju sa neki autsajderom, pobjede 3:0, dva gola daju iz situacija 2 na 2, ili 3 na 3.... Kako god, ocigledno pali
Sramota od utakmice,za ovakva izdanja treba uvesti da se oduzimaju bodovi.Fuj i jedni i drugi po prikazanom.Zeljeznicar za debele analize ali psiholoske,ovi igraci i ponasanje,sama kretanja ,trcanje ,odron utakmica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Beduin
- Kontakt:
"Mi smo Zeljini, Zeljo je svaciji"
Vole nesto crvene kartone, nadam se naredno kolo Lendric da fasuje. Na kraju klasicno: "skidajte dresove" haha
Zrinjski ima ove kontre nevidjene, kako ih istrce svaka im cast.
Krosevski odlican, za sve sto nije kaznjen od Saveza kaznjavaju ga protivnicki napadaci, hhh.
Sto volim ovu karmu majko draga, pucaju zastavice sudijama, onaj tamo zakljucan u svlacionici ostao...
Vole nesto crvene kartone, nadam se naredno kolo Lendric da fasuje. Na kraju klasicno: "skidajte dresove" haha
Zrinjski ima ove kontre nevidjene, kako ih istrce svaka im cast.
Krosevski odlican, za sve sto nije kaznjen od Saveza kaznjavaju ga protivnicki napadaci, hhh.
Sto volim ovu karmu majko draga, pucaju zastavice sudijama, onaj tamo zakljucan u svlacionici ostao...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zrinja dominantan, prespremna ekipa. Jos kad se prikljuce Jovic i Kuadio, dok se vrate povrijedjeni igraci.. Prvi favoriti definitivno.
ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu? 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
O-0-o-Omaklo nam seMortemHz je napisao/la:Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- hule_barca
- Kontakt:
Boga mi Željo slab skroz. Što se tiče igračkog kadra, on je za naše lige izuzetan, bez pretjerivanja. Kao i u svakom klubu, ima tu prosječnih igrača za naše okvire, ali sa ovim igračima biti 8. na tabeli nakon 6 kola uz 4 utakmice kući je dovoljan razlog da Kostić izgubi povjerenje. Lično sam očekivao da će Slovenac donijeti jednu novu dimenziju bh. fudbalu pa tako i Želji, ali izgleda da je njegov autoritet u svlačionici jednak nuli, a kad je na Balkanu tako, onda se ne piše dobro. Pošto će Kostić biti bivši, to je već sigurno, mislim da Željo treba dovesti Jagodića, jer on je ipak jedan od doktora za ovu ligu.
Mes Que Un Club
Pa nisi se zayebo uopšte.hule_barca je napisao/la:Lično sam očekivao da će Slovenac donijeti jednu novu dimenziju bh. fudbalu pa tako i Želji.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mislim da ni Hurta nema pojmaMortemHz je napisao/la:Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu?
Čini mi se da je Zrinjski imao loš dan, što ne umanjuje vašu dobru igru. Njima kad prvi daš gol oni se malo i pogube. Dok kad ga primiš protiv njih prvi, pomiri se sa porazom.
Nemaju neke igre ali imaju tu konstantu, dok ostale ekipe imaju dosta oscilacija u igri. Iako je rano i sve je još itekako moguće po meni su već sada legitimni kandidat za titulu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Hurta je igrac za velike stvari, da navijaci ne zeznuse smaz'o bi Zelju ko ja filipinku.MortemHz je napisao/la:Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu?
Ma nijanse i voljni momenat su u pitanju, Zrinja malo kvalitetniji od konkurencije ali nista spektakularno. Imaju opasne kontre i tu su mi najopasniji.
Bekric prava jalija, hajde sto mu je škanju ljaksefonska, ali sto divlja i hralja covjece, ko da je odrasto uz Mowglija, a ne u carsiji.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tacno tako, od rijeci do rijeci.wobly92 je napisao/la:Mislim da ni Hurta nema pojmaMortemHz je napisao/la:Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu?![]()
Čini mi se da je Zrinjski imao loš dan, što ne umanjuje vašu dobru igru. Njima kad prvi daš gol oni se malo i pogube. Dok kad ga primiš protiv njih prvi, pomiri se sa porazom.
Nemaju neke igre ali imaju tu konstantu, dok ostale ekipe imaju dosta oscilacija u igri. Iako je rano i sve je još itekako moguće po meni su već sada legitimni kandidat za titulu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Isto bi bilo da je Lendrić dao onaj zicer večeras. Takva su ekipa pa i ne čudi, prošle sezone ih je onako loš Borac pobjedio kod kuće 2-0 ako se dobro sjećam, i to u prvoj polusezoni kad je Borac slabiji bio. Kako god ljudi su ubjedljivo glavni favorit za titulu, a s obzirom na širinu kadra favorit su i za duplu.MortemHz je napisao/la:Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu?
A Željezničaru ovo nije puno do Kostića, jednostavno su prepuni prosječnih i loših igrača koje su navikali kao odlične zbog eurofije.
Nad tobom sunce najljepše sja
- hule_barca
- Kontakt:
Koga vi niste mogli dobiti sa igračem višeuNbx je napisao/la:Pa nisi se zayebo uopšte.hule_barca je napisao/la:Lično sam očekivao da će Slovenac donijeti jednu novu dimenziju bh. fudbalu pa tako i Želji.
Mes Que Un Club
Nemoj tako, jel ti fino reko lažni Allegri da je lakše igrat sa igračem manje...hule_barca je napisao/la:Koga vi niste mogli dobiti sa igračem višeuNbx je napisao/la:Pa nisi se zayebo uopšte.hule_barca je napisao/la:Lično sam očekivao da će Slovenac donijeti jednu novu dimenziju bh. fudbalu pa tako i Želji.![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
uNbx je napisao/la:Pa nisi se zayebo uopšte.hule_barca je napisao/la:Lično sam očekivao da će Slovenac donijeti jednu novu dimenziju bh. fudbalu pa tako i Želji.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
GradKamena1
- Kontakt:
Kako se zvala on emisija na hayatu,petkom popodne bila ima Li je jos ,?
- Beduin
- Kontakt:
Zeljeznicar je dobar dok ne primi gol, a onda totalno padaju paihicki, gube glavu na terenu, previse se nerviraju umjesto da se fokusiraju na igru i konsolidovanje redova.
Treba ih neko psihicki pripremiti, jer imaju dovoljno kvalitetne pojedince.
075 ❤
075 ❤
Ma imaju 2 vrhunska igrača i ostalo ublehe. Pored Stevanovića i Lendrića jedino onaj italijan da valja. Ostalo su jednostavno preloši igrači za njihove ciljeve.Beduin je napisao/la:Zeljeznicar je dobar dok ne primi gol, a onda totalno padaju paihicki, gube glavu na terenu, previse se nerviraju umjesto da se fokusiraju na igru i konsolidovanje redova.
Nad tobom sunce najljepše sja
Đe su ta željkanova čeljad? 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
"Poluvrijeme", biće sutra snimak na YT.GradKamena1 je napisao/la:Kako se zvala on emisija na hayatu,petkom popodne bila ima Li je jos ,?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.