FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Biscione
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Biscione » 20 avg 2016, 22:02

Odavno se nisam ovoliko radovao nekoj Interovoj utakmici kao sutrošnjoj protiv Chieva ali posao me odvede u Sarajevo a nemam ni TVa ni laptopa u stanu :(. Pa, shodno tome, pitanje za Sarajlije imal kakvih kafića da bi se moglo očekivati da će prenositi sutra?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2016, 00:26

Platis konobaru da okrene na utakmicu :P

Novi ugovor za Icardija kazu 4.5m plus bonusi pa moze ic do 5,do 2021.potpisuje sa klauzulom od 110m za klubove izvan Serie A.

suptilnirocker21
Kontakt:

Post Postao/la suptilnirocker21 » 21 avg 2016, 00:57

Biscione je napisao/la:Odavno se nisam ovoliko radovao nekoj Interovoj utakmici kao sutrošnjoj protiv Chieva ali posao me odvede u Sarajevo a nemam ni TVa ni laptopa u stanu :(. Pa, shodno tome, pitanje za Sarajlije imal kakvih kafića da bi se moglo očekivati da će prenositi sutra?
ja sam cesto u cheersu na spratu gledao, ali samo zahvaljujuci TV remote keychainu jer nikad nije dobar kanal a ja nisam dobar u ubjedjivanju konobara :D.
mozda da probas the pub na malti. Oni vazda prenose sport a konobari su okey.
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 21 avg 2016, 10:59

Nepročitan postPostao/la SiamoNoi » 21 avg 2016, 00:26
Ima li ista od Maria?
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2016, 11:07

Asteriks je napisao/la:Ima li ista od Maria?
Bit će vjerujem.Sporting pokušava izvuc što više novaca odmah jer imaju neke dugove vracat,a Inter im ne moze previše odmah ponudit zbog FFPa.Je da se odužilo,ali mislim da ni jednima ni drugima nije u interesu da propadne posao.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 21 avg 2016, 11:12

Moguce da je bas pomenuti zadnja puzla za top 3.

U svakom slucaju boljeg a da je dostupan u ovom momentu neces naci.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 21 avg 2016, 11:28

slika

Che non abbiamo mai Abbandonato ‪#‎SerieA‬

Kako dobra slika. :tokralju:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2016, 11:29

Goalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni;

Defenders: 13 Ranocchia, 18 Erkin, 21 Santon, 25 Miranda, 33 D'Ambrosio, 55 Nagatomo, 94 Yao;

Midfielders: 5 Melo, 7 Kondogbia, 17 Medel, 19 Banega, 27 Gnoukouri, 77 Brozovic;

Forwards : 8 Palacio, 9 Icardi, 10 Jovetic, 11 Biabiany, 23 Eder, 44 Perisic, 87 Candreva.
Retard se vratio,tu je i Goku :cool: Možda bude i kakvih iznenađenja sa sastavom...
slika
Ovako nesto se najavljuje za danas.Možda Eder umjesto Candreve koji se tek vraca nakon one ozljede i nema ni 45 minuta u pripremama.
A od dva mediokriteta na lijevom boku biram ovog sto je duze u klubu.
Asteriks je napisao/la:Moguce da je bas pomenuti zadnja puzla za top 3.

U svakom slucaju boljeg a da je dostupan u ovom momentu neces naci.
To i ja kažem.Em sto donosi kvalitetu više u vezu,donosi i igrača za rotaciju na krilu i mogucnost guranja Medela na stopera u situacijama kao danas kada fali netko od prvog stoperskog para.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 21 avg 2016, 12:21

Da je srece i Medela.da makne pa nek Banega ili Kondogbia idu na centralnog Candreva desno a Eder na krilo al cini mi se da je ovaj kratki siguran. A od dva lba ja bi izabro Erkina
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2016, 15:13

slika
Krati se vrijeme do vecerasnje utakmice :kafa:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 21 avg 2016, 15:39

SiamoNoi je napisao/la:
slika
Krati se vrijeme do vecerasnje utakmice :kafa:
Gdje gledaš? I gdje će se moći pregledati repriza protiv Chieva , pošto sam onemogućen da pratim večeras.
"We need to suffer. And we need to fight."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2016, 15:45

Captain4 je napisao/la:Gdje gledaš? I gdje će se moći pregledati repriza protiv Chieva , pošto sam onemogućen da pratim večeras.
Skinuo prije koji dan.http://forzainterforums.com/showthread. ... 017/page73

A Chievo će isto vjerojatno netko stavit na ovaj forum na temu za utakmicu sa Chievom,a ako ne bit će na drugim mjestima za skinut.Skidat ću i ja sebi da još jednom gledam pa ti ostavim link.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 21 avg 2016, 15:53

SiamoNoi je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:Gdje gledaš? I gdje će se moći pregledati repriza protiv Chieva , pošto sam onemogućen da pratim večeras.
Skinuo prije koji dan.http://forzainterforums.com/showthread. ... 017/page73

A Chievo će isto vjerojatno netko stavit na ovaj forum na temu za utakmicu sa Chievom,a ako ne bit će na drugim mjestima za skinut.Skidat ću i ja sebi da još jednom gledam pa ti ostavim link.
Hvala Siamo. :thumbup:

Idemo dobiti taj Chievo , Frank odvedi nas u LP Holandije ti. :salut:
"We need to suffer. And we need to fight."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2016, 19:34

slika
:rol:

Novi Nagatomo:
slika

slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 avg 2016, 10:55

Kaze Zanetti da se Retard nece prodavat.Znaci ostaju svi i jos ce netko doc.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 avg 2016, 19:57

Kao što rekoh tijekom utakmice 3-4-1-2/3-1-4-2 se igralo uz neke varijacije u pojedinim dijelovima susreta :
slika
slika
Razlog za poraz je prilicno jednostavan.Nikakva promjena formacije niti "eksperimentiranje".Ona budaletina Nima piše da je De Boer igrao "Barceloninih 3-3-1-3" i da pokušava tiku taku uvest :rol: I još frajer sav uvjeren u to uspoređuje igrače Bayerna i Barcelone s Interovima da bi dokazao da Inter to ne može igrat.Izgorio je potpuno otkako ne prati vise samo kao navijac nego dobio neku funkciju pa kao neki kvazi novinar ide na utakmice.
Golovi nisu primljeni zbog tri u obrani niti je Inter loše odigrao jer je prebačeno sa 4 na 3.A i da se 4-2-3-1 igralo opet bi u fazi napada to bilo tri u obrani jer bi se Medel spuštao izmedju stopera da se iznese lopta (protiv presinga 3 najisturenija igrača Chieva),a bekovi bi išli visoko kao što su ovdje odmah stajali.Samo bi tada Chievo u sredini imao 3 na 2,a ne 3 na 3 kao ovdje.Prednost bi bila dupli bokovi pa bi se preko njih moglo igrat pošto je Chievo i zatvarao usko sredinu i puštao da lopta na bok ide.Mislim,i jedno i drugo ima prednosti i mane,ali apsolutno formacija nije razlog zašto se ostalo bez bodova.Prvo,pola igrača još nije spremno kako treba.Osim što smo to mogli vidjeti na terenu,moglo se zaključiti i iz izjava igrača i De Boera nakon utakmice kao i iz izjava De Boera odmah po dolasku kad je rekao nešto u smislu da ekipa nije baš najidealnije pripremljena.Možemo zahvalit Manciniju koji kao što smo i sumnjali nije uopce odradio pripreme kako treba nego se bavio cviljenjem oko ugovora.Tako da,znali smo da su pripreme loše odrađene pa cemu se sad svi čude i padaju u depresiju?!Što se tog tiče FDB je rekao da ih nece odmah preforsirat da ne dođe do ozljeda nego će polako dizat nivo spremnosti.Tako da nemojte očekivat ni u iducih par utakmica da će svi blistat jer očito će ovaj početak sezone do reprezentativne pauze poslužit kao priprema za dalje pošto to nije dobro odrađeno preko ljeta.S obzirom na to sve i da ne znamo tko je uopce spreman i koliko ne vidim ni smisao da se previše zamjera što je igrao ovaj,a nije onaj.Za par igrača znamo da nisu bili spremni kao što su Retard,Candreva,Medel,Banega,Eder...vjerojatno ni ostali koji su igrali EP ili Copu.
Handanovic:De Boer said that we were not in top condition? We know that, we did the tour but we had half team, we had little time to train. It is not the fault of the manager but the organization
De Boer:I choose to play 3 men at defense because of our physical condition
Osim što nije imao spremna krila pa je to možda razlog za 3 u obrani mislim da je drugi čak i jednako bitan taj što je Ranocchia bio u sastavu.Nije imao toliko velike greške protiv Chieva,ali kad ga gledaš kako se krece i ostalo jasno da ne mozes s njim biti previse siguran.Prespor je,kasni u duele...samo on i Miranda bi bio kaos.Plus samo sa Mirandom uz njega ne bi se mogla visoko dići zadnja linija jer bi Chievo sa prednjim trojcem radio presing.Tu bi im,kao što sam gore rekao,Medel morao pomagat da iznesu loptu i opet bi to bilo tri odozada samo bi bilo puno više muke s presingom protivnika jer bi se Medel vjerojatno tek kasnije priključivao kad vidi da je pomutnja medju stoperima i tu bi kaos nastao tko,gdje,kako,šta.Ovako su barem mogli mirno gradit napad i to je sigurno treci razlog zašto je De Boer ovo odabrao jer kao što znamo njegove ekipe igraju na posjed.

Chievo vrlo dobru utakmicu odigrao.Pošto su bila tri stopera samo povremeno su radili presing na njih sa Birsom,Ingleseom i Meggiorinijem,a obično su ta trojica zatvara sredinu i passove za Kondogbiu i Banegu koji su se cesto nalazili izmjedju šestorice žutih (3 ofenzivca naprijed koji zatvaraju dodavanje prema njima i tri vezna nazad koja bi radila presing ako bi primili loptu).Radili bi i presing na Nagatoma i Candrevu sa veznim igračem po strani ili bekovima kada bi primili loptu oko centra.Medel se najcesce spustao malo nize i nudio stoperima za pass pa bi kroz njega lopta isla dalje.Samo je problem sto tesko da ce Medel moc to igrat jer mu je kreativnost nula bodova i ne zna ništa osim dat pass na stranu i eventualno naprijed prvom do sebe.Duga lopta i ostale stvari nule bodova.Usporava igru previše i to govorimo svi još od prošle ili one tamo sezone.Ajd čak bi se ovo i moglo nekad pretrpit da nije u obrani rupetina previše puta.Puno zuji,a malo nekih konretnih rezultata daje.Joao Mario mora biti potpisan ovaj prijelazni rok.Uz Medela i Kondogbia i Banega cu se često spustali po loptu da je prenesu naprijed.Banega bi mogao biti taj koji će ovaj posao umjesto Medela ubuduće odrađivat.Na prvu ga nisam nesto zapazio u nedjelju,ali kad sam u miru snimku pogledao sam shvatio koliko se zapravo dobro krece i otkriva.Vecinu vremena je u pokretu,trazi prostor i nudi se.Sva tri veznjaka moraju biti takva.Kondogbia isto nije loš što se toga tiče.Plus je čovjek životinja...ne moze mu nitko u duelu uzet loptu.Već na ovoj utakmici se vidjelo sa koliko samopouzdanja igra,mislim da će dominirat ove sezone.Problem je što je sve ovo dosta neuigrano kao što smo i znali pa se dosta puta desilo i da jedan drugome smetaju na terenu.Trebat će dosta vremena za posložit to sve.Ovdje je kao i previše puta do sada lopta presporo kružila i Chievo je lagano zatvarao sve rupe.Branili su se sa 10 igrača i logično da će u tom slučaju biti teško ovo probit.

Edera od početka smatram potpuno besmislenim igračem i ovdje mi je još jednom dao razlog za takvo mišljenje.Osim što je par lopti oduzeo frajer nije ništa korisno napravio cijelu utakmicu.Stvarno beskoristan igrač ako je suditi po ovome što je do sada prikazao.Palacio ga je zamijenio zadnjih 15 minuta i bio je 10 puta korisniji za ekipu od ovoga.Usput,Palacio je uz Banegu,Kondogbiu,Mirandu i Icardija jedini koji može prolaznu ocjenu dobiti.Vidim da se Icardi opet svugdje pljuje iako me ne čudi jer je to odavno moderno,ali čovjek je još jednom odradio dobro susret.Puno se nudio,dobro kretao,vršio presing,kad god bi se vratio više nazad da odigra neku akciju sa suigračima,posluži kao mantinela...uvijek je nešto korisno iz toga ispalo.A i opet je dokazao da on kao napadač ima bolji ubačaj od svakog suigrača u ekipi.Samo dzabe mu sve što se dobro krece i nudi kada je previše puta zbog nesposobnih suigrača ostao bez lopte u pravom trenutku.

Nagatomo je je*ena Hiroshima i Nagasaki u jednom.Smece od igraca i necemo ga na ovoj poziciji vise gledati kad svi budu spremni.Rupetina u obrani,katastrofa u napadu.Čovjek apsolutni ništa korisno za cijelu utakmicu ne uspije napravit.Što je najgore još uvijek mislim da je Erkin gori i sve me strah njegovih nastupa kad/ako počnu.Srecom obojica nece preživjet u klubu dulje od ove sezone.Candeva je također užasan bio.Blago rečeno.Katastrofalan ligaški debi.Gubio se u pracenju igraca,hrpetinu loptu izgubio,krivih reakcija imao,pogresnih passeva...Sreća naša da je sposoban za puno bolje.Što se ostalih tiče...Perišić ništa otkada je ušao na pola sata...par loših centaršuteva i to bi bilo to.Retard također loš...nekoliko užasnih dodavanja,totalno dekoncentriran.Ranocchia kao što rekoh nije toliko slabo odigrao,ali jednostavno ne može biti ni backup jer je bomba koja samo čeka da eksplodira.Što je najzanimljivije tri puta je bio u odličnim prilikama gore nakon prekida i niti jednom nije uspio zabit.Danilo samo solidan.Imao je nekih grešaka,ali i dobrih reakcija.Teško je od njega nesto prema naprijed očekivat,ali u obrani može odradit posao pa izgleda i kao stoper ako treba.I dalje sam mišljenja da je najbolji bek ovdje (Ansaldija još moram vidjet).Ništa spektakularno,ima grešaka s vremena na vrijeme,al jedini se čini koristan među hrpom ovih mediokriteta.Miranda sasvim solidan.Zadovoljio.Odradio što je trebalo.Njegova standardna partija rekli bi.Samo ne mogu prežalit kako je loše reagirao nakon Baneginog prekida kad je sa prve stative samo trebao gurnut loptu prema drugoj gdje je Icardi potpuno sam bio,a on se spetljao.

Uglavnom,ekipa daleko od spremne.I fizički i taktički.A i mislim da je ovo što je Danilo izjavio nakon utakmice problem:
...but it’s a question of how you step on to the pitch and the desire that you have to win. If we change this mentality, then we can improve a lot. We should take a leaf from the mentality demonstrated last year by Juve: I know it’s hard to say this, but it is true. We must not make excuses we are a team of players who have won things and people who have been playing in the Serie A for many years. We might not play well, but we had to win, this is the truth
Sjetimo se samo prošle sezone i kupa sa Juventusom kao primjer jedne od utakmice gdje se nabrijano ušlo i onda je sve moguce.Već dugo je problem što ova ekipa kao da bira utakmice i nije to uvijek maksimalno od strane svih.I ovo:
We can achieve the goals only if we are cohesive and play as a team. If we think we can win with D’Ambrosio who plays like Maicon, then we have got it all wrong. We are not individuals who can play as individuals.
Upravo tako.Inter je u nedjelju odigrao kao skup individualaca,a ne kao tim.Chievo je odigrao kao tim i zasluženo su uzeli tri boda.Možda nisu namjerno igrali tako nego je stvar da jednostavo ne znaju bolje.Tko ih je vodio ranije nije ni čudo...
De Boer na klupi ni dva tjedna i trebat će vremena da se to posloži.Nadam se da neće odustat od ovih svojih ideja samo da bi što više bodova pokupio na silu,a nakon toga mu ništa neće ostat od igre i opet smo na početku.Samo neka izgura svoje.Ako smo mogli trpit Mazzarrija i Mancinija zaboli me i da De Boer naniže loših rezultata (pa i polusezonu) ako će to kasnije nešto dobro donijet.Sad je samo problem razmišljaju li Suning i Thohir tako,a nadam se da da.To bi bio najveci gust da čovjek izgura sve po svom,uprava ga podrži,a ljudi okolo pizde i traže smjenu jer se mota tamo oko šestog mjesta.I to oni koji su mogli trpit Mancinija i ostale je*ivjetre,ali sad eto imaju priču "ovo je Inter,nema vremena za eksperimente,traže se rezultati odmah".Tražili su se rezultati odmah i zadnjih 6 godina i ni tada "nije bilo vremena" pa znamo kako je to zavrsilo.I ljudi opet da nauče.Jel se može jednom radit kako spada sa pristojnim trenerom bez histerije i depresije svugdje okolo?

1.gol:
Icardi se nudi Candrevi,utrčava,a ovaj odugovlači s predajom lopte:
slika
slika
slika
slika
Chievo stigao sve zatvorit,na Candrevi su sad dvojica jer nije na vrijeme dodao:
slika
Gubi loptu,ide kontra:
slika
Kondogbia i Candreva odozada idu na igrača s loptom,a Medel umjesto da zatvori sredinu nepotrebno izlazi prema igraču s loptom koji to iskorištava i loptu odmah šalje u sredinu slobodnom suigraču kojeg je Medel morao zatvorit:
slika
slika
Tu je sad Miranda morao izać zatvorit jer je Medel rupu ostavio,ali gubi duel:
slika
slika
Chievo na svoju desnu stranu prebacuje loptu slobodnom igraču kraj kojeg bi trebao biti Jura:
slika
Gdje je Jura?Ovaj...Nagatomo.Gdje je Nagatomo da pokrije svoju stranu u kontri?Evo ga gdje je (igrač na vrhu 16),lagano je šetuckao nazad:
slika
I sad igrač na desnom boku Chieva dolazi do 16,ubacuje,ali Miranda čisti glavom,lopta se odbija na nekih 30ak m opet do igrača Chieva.Ni u ponovljenoj akciji Nagatoma nema lijevo jer sad kad se napokon doteglio do 16 odlučio je odmorit i opet lagano šetucka prema svojoj lijevoj strani:
slika
Ide pass u prostor za #29,a iako su dvojica oko njega Nagatomo je odlučio da bi mogao i on na tu stranu sad kad ne treba i dok mu Birsa nečuvan iza leđa ostaje:
slika
Birsa utrčava u 16,Nagatomo pogubljen u prostoru,nit čuva Birsu nit ide gore na igrača koji će dati pass:
slika
Medel ispada,lopta ide na nečuvanog Birsu:
slika
Birsa prima neometan na 11m,Nagatomo skroz desno stoji,gleda,ne zna gdje je.Dalje znate šta je bilo:
slika
2.gol:
Vracena lopta Sorrentinu koji ispucava:
slika
Nagatomo gubi duel u zraku i umjesto da se vraca nazad on se prema sucu okreće i širi ruke:
slika
slika
Ide ubačaj u 16,ali Miranda opet glavom čisti kao i prije prvog gola.Tamo Nagatomo izgubljen,ovdje Medel koji ne prati gdje mu igrač stoji (na drugoj slici su zajedno oko centra):
slika
Birsa neometan prima loptu,Medel ni blizu njemu.Kondogbie još nema jer je prije vracanja lopte golmanu gore visoko radio presing:
slika
Opet varka Birse kao i kod prvog gola i nakon što su tamo i Ranocchia i Danilo nasjeli ovdje Medel nasjeda i dalje znamo kako je zavrsilo:
slika[/img]
slika
Na*ebali ste :kafa:

Ili ako vam se neda čitat sve ovo sažete imate u Puminom komentaru nakon utakmice:
Puma je napisao/la:A i ovde mnogi nisu ni 45 minuta sacekali da popljuju od trenera preko igraca i proglase odmah sezonu gotovom. Mislim ja sam prvi pesimista, dosta sam ohladio zbog slabih rezultata u protekle 2-3 sezone ali neke stvari ne mogu da shvatim kao sto je odmah drvlje po covjeku koji je tu 15ak dana, koji je dosao iz jedne fudbalske filozofije u potpuno drugaciju koji mora i neke stvari da ukapira da bi uopste mogao normalno da radi. Prvo, igracka krizaljka jos uvijek nije zavrsena, a drugo veceras je falilo dosta igraca sto zbog povreda, sto zbog suspenzije. Nije bilo realno ocekivati neku igru, jednostavno nemoguce, necemo je vidjeti ni za 7 dana, a mozda ni za mjesec.
EDIT:Još dvije stvari...

Ovo što je Avoccato zalijepio na Serie A:
slika
Znaci pisali smo da premalo trče.A i kad trče ne trče gdje i kad treba.3.5km manje od Chieva i kako bi s time trebali probit protivnika koji je onako organiziran?Presporo,prestaticno...

Zanimljivo da su na WhoScored pogodili pobjednika:
slika
Odlično su sve napisali.Inter tek krenuo s radom pod De Boerom dok domacini nisu nista mijenjali i imaju uigran sastav.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 24 avg 2016, 00:43

Sky: Inter have made ​​a first offer of adjustment and contract renewal for Marcelo Brozovic - 2.2m per year.

Sky: Inter are considering Caceres free transfer. Inter are looking for a defender and he must be low-cost for FFP.
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 avg 2016, 02:25

http://www.sempreinter.com/2016/08/23/a ... le-milano/
Tactical Analysis: A.C. ChievoVerona 2-0 F.C. Internazionale Milano

Evo još se netko slaže sa mnom:
Inter appeared unprepared physically and in almost every aspect of execution for the start of the new Serie A season, after a very late change of coach and playing style deep into the summer clearly affected them. Their individual quality, finally, didn’t prove enough to win them the game.

P.S. The Italian media since this loss have been writing article after article condemning the Dutch coach and his choice of formation. The reality is that the formation had nothing (or very little to do) with the result of match. The execution was poor and a 4-3-3 or a 4-2-3-1 wouldn’t have made any difference with all the above mentioned problems existing.
:salut:

Plus je na twitter stavio ovu situaciju koju sam i sam gore naveo kod primljenog gola.Pogubljeni Nagatomo:
Seeing Nagatomo (no55) trying to find his position instead of marking Birsa is the epitomy of bad defending.
Jericho je napisao/la:Sky: Inter are considering Caceres free transfer. Inter are looking for a defender and he must be low-cost for FFP.
Konačno da su se sjetili.Da Banega ima s kime u pijanke ić :mrgreen:

Inače:
Siavoush Fallahi ‏@SiavoushF 21 Αυγ
Ranocchia, Palacio and Icardi the only ones who thanked the fans
Vidio nakon utakmice da ih je samo dvoje-troje ostalo,ali nisam mogao razaznat tko jer je daleko kamera bila.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 24 avg 2016, 11:10

Kod oba gola poslikana u postu gore uzroci su isti: užasna tranzicija po izgubljenoj lopti i loša kompaknost. Kakav presing ako od štopera do napadača imaš 60 metara i kakvi dolasci sa pet-šest igrača u završnicu ako isti ne znaju kako će se ponašati kada ostanu bez lopte.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 avg 2016, 11:23

De Boer je dobro rekao nakon utakmice da je trebalo akcije zaustavljati faulom ako su se vec doveli u takvu situaciju.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.