✔
@tomwfootball
Wenger on fans' calls for him to spend: "They're highly influenced by the media. We try to make right decisions. It's as simple as that."
8:56 PM - 20 Aug 2016
opet mu morgan podmeće,kao i prošli put
De ne seri da je ovo rek'oBarcod je napisao/la:Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika
Marsal je napisao/la:De ne seri da je ovo rek'oBarcod je napisao/la:Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika
Da... epicWengerMarsal je napisao/la:De ne seri da je ovo rek'oBarcod je napisao/la:Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika
Ne zelim da povjerujem u ovoMarsal je napisao/la:De ne seri da je ovo rek'oBarcod je napisao/la:Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika
Koji trol, jadna ti majkaSeaman je napisao/la:Marsal je napisao/la:De ne seri da je ovo rek'oBarcod je napisao/la:Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika
Wenger: 'I spend £300m if I find the right player. I will not forget we have 600 employees & we need a responsible attitude for them too'
— Sam Wallace (@SamWallaceTel) August 20, 2016
brine o sirotinji,a on jadnik volontira za 0 funti
You either die as a hero or live long enough to see yourself become the villain.Brokula je napisao/la:A što nam se čovjek popiša u ambicije. Pa otvori profitno preduzeće pa zaposli 10. 000 ljudi u pm levatine. Strašno u šta se pretvara lik koji je trebao biti jedna od najvećih klupskih legendi
Ali ljudi, stanite. Nemojte tako 'ljeba vam! Ovaj prelazni rok se bar potrudio da smisli opravdanje zasto cemo opet biti ko i prosle sezone. Sve isto, na repeat. Al se bar potrudio da smisli dobar razlogBrokula je napisao/la:Does it matter that English sides pay over the odds for players…
What matters to me is when you have a club of 600 employees that you are sure you can pay everybody at the end of the month. That is the most important. If you have the money to spend £300 million you can do it. But at the end of the month you have to respect everybody who works for the club and pay everybody.
THAT IS THE MOST IMPORTANT. Pa yebo mater upravo je rekao da smo yebeno preduzeće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.