Hrasno1921 je napisao/la:
Nogom nabiti :
1. Komplet upravu od nadzornog do upravnog odbora
2. Austrijske konjusare i jednog i drugog
3. Bokacinija, Bevapa, Toskasa i Husica
Postali smo soccer menager bankara, pravnika, kurcevih biznismena i ostalih koji igraju soccer menadzera kako im se k*** digne !!!
Ova uprava po meni je cak nadmasila i onu pod vodstvom Faruka Telibecirevica i direktora Samira Ahmedbegovica![]()
Odmah sam ja to vidio da su oni dosli menadzera igrati se. Da mu sin vidi malo kako to funkckonise u stvarnosti, mrs.
Meni je najvise zao raje sto to nisu odmah vidjeli, nego morali cekati pet kola. Ne moze tebi igrac proci pripreme i otici kuci jer su ga napale cuke. Ne moze tebi Tiago reci da je pozelio kucu a otici u Hrvatsku.
Jasno svima da su raji prodavali muda za bubrege. Navijaci skupili pola miliona a oni napravili parking i okrecili 5 soba, skoro da je tako. Ostalo su skrsili na dovodjenje 40 polovnih i povrijedjinih igraca.
Neka ih je stid, nabudjene majmune, kontaju neke face ne znam ko ih ne dovede u Zelju.
Dalje Kostic nista nije kriv, Manijaci su placeni da pjevaju ono sto pjevaju samo da zastite upravu.
Ja uopce ne bih dirao trenera, nego bi otjerao pola uprave i pola igraca i borio se za ligu ostanka.
Da vidimo sad koliko ce raje biti na utakmicama i da nam lijepe sranja od prihoda, kao oni transparentni. Nazalost otjerat ce Kostica, oni ce nastaviti da nas brukaju, posebno ako dovedu ova dva igraca u pola sezone.
Bekric sinoc pokazao da je najbolji igrac ekipe. A Secerovic i Ugljesa mogu igrati u Sask Napretku.