Kazu da vas ocekuju oko 200-tinjak.

GracanicaAA je napisao/la:Kako sam cuo, najavili ste dolazak u Gracanicu.Dobrodosli u Čarsiju !
![]()
Kazu da vas ocekuju oko 200-tinjak.![]()
dje si bio da braci pomognesmoj uzor-S.G je napisao/la:Pusti brato, udario im smog u glavu
Zlajson je moj brat. Pozdravi i ti njegaPacov je napisao/la:dje si bio da braci pomognesmoj uzor-S.G je napisao/la:Pusti brato, udario im smog u glavu
@pastrmka pozz te zlajson
Kakvo ste ovo sranje napravili?! Kopirano sa drugog mjestaBoli mene **** ko je i šta je. Ja samo znam da su navijači Veleža frontalno ispalili dvije signalne rakete od kojih je jedna direktno pogodila moje auto. Žena mi je u bolnici i izgleda da će ostati bez oka. Dijete mi je u bolnici, drugo u šoku. Meni više ništa nije važno. Naći ću tog mangupa koji je isplalio rakete makar mi to zadnje u životu bilo što ću uraditi. Sahraniću ga u tabut pa makar više ne poživio ni dan. Svu svoju životnu ušteđevinu ću dati samo da pronađem tog idiota koji mi je uništio život. Ono što sam danas doživio na cesti između Doboja i Maglaja ne može se očima opisati...
Meni ovo više liči na izmišljeni tekst, al eto opet. Kome bi palo napamet u takvoj situaciji doći i pisati po forumustudeni je napisao/la:Kakvo ste ovo sranje napravili?! Kopirano sa drugog mjestaBoli mene **** ko je i šta je. Ja samo znam da su navijači Veleža frontalno ispalili dvije signalne rakete od kojih je jedna direktno pogodila moje auto. Žena mi je u bolnici i izgleda da će ostati bez oka. Dijete mi je u bolnici, drugo u šoku. Meni više ništa nije važno. Naći ću tog mangupa koji je isplalio rakete makar mi to zadnje u životu bilo što ću uraditi. Sahraniću ga u tabut pa makar više ne poživio ni dan. Svu svoju životnu ušteđevinu ću dati samo da pronađem tog idiota koji mi je uništio život. Ono što sam danas doživio na cesti između Doboja i Maglaja ne može se očima opisati...
Tako je receno pa bi valjda trebali prenositi tekmu.Iraola je napisao/la:@Benjo AFC86 Kakva je to slika, zar ne treba tu da bude Gradina. I šta se dešava tamo neće ni ove sezone ići na ulazak u ovu ligu ?
Jedno pitanje za mostarce, načuo sam da City TV direktno prenosi domaće utakmice Veleža, ne znam je li to istina i ako jeste onda bi trebali prenositi sljedeću Velež - Radnički ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.