Od toga su primili jedan go manje nego što su zabili. Gol razlika 5-4 i ovo im prva pobjeda nakon dva remija. Znam ja dobro ko je Dario Dumić a ti ga predstavljaš ko Costacurtu.dubrovnik je napisao/la:Pa covjek je u prva 3 kola najbolji igrac svog tima a asistencije i gol su samo bonusi.Incognito87 je napisao/la:Ako mu je jedina referenca što zabija i asistira, stvarno nema mjesta, jer smo u napadu dobro popunjeni.
Dumic je 194 cmvisok stoper.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Incognito87
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Kakav crni Costacurta, igrac koji ima 24 godine i treba ga probati. Kao da su nam ostali stoperi klase tipa Costacurta. Sunjic nista bolji nije od Dumica a mnogi ga vide kao prvotimca.Incognito87 je napisao/la:Od toga su primili jedan go manje nego što su zabili. Gol razlika 5-4 i ovo im prva pobjeda nakon dva remija. Znam ja dobro ko je Dario Dumić a ti ga predstavljaš ko Costacurtu.dubrovnik je napisao/la:Pa covjek je u prva 3 kola najbolji igrac svog tima a asistencije i gol su samo bonusi.Incognito87 je napisao/la:Ako mu je jedina referenca što zabija i asistira, stvarno nema mjesta, jer smo u napadu dobro popunjeni.
- Incognito87
- Kontakt:
To je druga stvar. Ti pročitaj šta si napisao u prvom postu o Dumiću pa pogledaj tabelu lige gdje igra kao i gol razliku i sve će ti se samo reći.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Kada pisem uzimam u obzir ono sto realno imamo i mozemo imati. Sta imam gledati tabelu. Klub mu nije izgubio utakmicu u 3 kola, primili 1.3 gola po utakmici, on u 2 od 3 bio najbolje ocjenjeni igrac tima. Danas igrac utakmice. Zabio gol, ima 2 asistencije. Ne igra on u Ajaxu da bi ovo sve normalno zvucalo. Po statistici ako ti ona nesto znaci mi boljeg nemamo. Zato ne treba gledati tabele lige vec klub i rezultate koje igrac postize u tom klubu. Za nase uvjete odlican stoper.Incognito87 je napisao/la:To je druga stvar. Ti pročitaj šta si napisao u prvom postu o Dumxiću pa pogledaj tabelu lige gdje igra kao i gol razliku i sve će ti se samo reći.
Vidim da si dobro upucen i da ga pratis, za koliko golova je direktni krivac?Incognito87 je napisao/la:Od toga su primili jedan go manje nego što su zabili. Gol razlika 5-4 i ovo im prva pobjeda nakon dva remija. Znam ja dobro ko je Dario Dumić a ti ga predstavljaš ko Costacurtu.dubrovnik je napisao/la:Pa covjek je u prva 3 kola najbolji igrac svog tima a asistencije i gol su samo bonusi.Incognito87 je napisao/la:Ako mu je jedina referenca što zabija i asistira, stvarno nema mjesta, jer smo u napadu dobro popunjeni.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Amir je trenutno naš najveći talenat i ako ovako nastavi sa razvojem daleko će dogurati. Neka ga još malo u mlađim selekcijama, ali ako i dalje bude u prvoj postavi Konye, nema razloga da ne dobije poziv u a tim.dubrovnik je napisao/la:Nista protiv Milosevica dapace odlican potencijal uz to i AM. Ipak bode oci da se samo on spominje a koliko sam vidio u danasnjoj utakmici mali Hadziahmetovic nije bio nista losiji. Dapace. Mislim da kompletna trojka BiH igraca u Konji moze samo veseliti navijace BiH.
Da nadodam Hadziahmetovic je odigrao cijelu utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije vazno ali ja mislim da je Burnic igrac kojem najvise pristaje atribut najveci talenat BiH nogometa i ne mogu docekati trenutak kada cu cuti Mesu da nesto rece po ovom pitanju. Hadziahmetovic je stvarno uz Burnica blago Bosanskohercegovackog nogometa. I to iz domace produkcije.Virtu4l je napisao/la:Amir je trenutno naš najveći talenat i ako ovako nastavi sa razvojem daleko će dogurati. Neka ga još malo u mlađim selekcijama, ali ako i dalje bude u prvoj postavi Konye, nema razloga da ne dobije poziv u a tim.dubrovnik je napisao/la:Nista protiv Milosevica dapace odlican potencijal uz to i AM. Ipak bode oci da se samo on spominje a koliko sam vidio u danasnjoj utakmici mali Hadziahmetovic nije bio nista losiji. Dapace. Mislim da kompletna trojka BiH igraca u Konji moze samo veseliti navijace BiH.
Da nadodam Hadziahmetovic je odigrao cijelu utakmicu.
Burnic nek prvo zaigra profesionalni fudbal, pa ga onda možemo ocjenivati. Talenat jeste, ali ga jos čeka onaj najtezi korak.
- Goalgetter
- Kontakt:
Tako je. Jer ove sezone on takodjer tesko da ce dobiti priliku, pripreme je odradio, ali ako ne bude nekih povreda i izostanaka nekoliko igraca on nece dobiti priliku u prvom timu Borusije u Bundesligi. Njegov skok u profesionalni fudbal se ocekuje tek sljedece godine.dino-92 je napisao/la:Burnic nek prvo zaigra profesionalni fudbal, pa ga onda možemo ocjenivati. Talenat jeste, ali ga jos čeka onaj najtezi korak.
Ne znam samo na osnovu ceka se toliko forsira njegov poziv u A-Reprezentaciju, zar stvarno mislite da on nama uovom trenutku moze pomoci?
Svaki nas igrac koji odigra utakmicu protiv klubova renomea MU ili MC i odradi to solidno moze pomoci. Ako nista , vise bi volio njega na klupi nego Hadzica.Goalgetter je napisao/la:Tako je. Jer ove sezone on takodjer tesko da ce dobiti priliku, pripreme je odradio, ali ako ne bude nekih povreda i izostanaka nekoliko igraca on nece dobiti priliku u prvom timu Borusije u Bundesligi. Njegov skok u profesionalni fudbal se ocekuje tek sljedece godine.dino-92 je napisao/la:Burnic nek prvo zaigra profesionalni fudbal, pa ga onda možemo ocjenivati. Talenat jeste, ali ga jos čeka onaj najtezi korak.
Ne znam samo na osnovu ceka se toliko forsira njegov poziv u A-Reprezentaciju, zar stvarno mislite da on nama uovom trenutku moze pomoci?
Pisalo se slicno i za Kolasinca a pokazao se kao pravo pojacanje. Ako Burnic postane prvotimac Nijemci ga nece samo tako prepustiti. Ja bi volio da ovakvi momci sto prije obuku dres BiH i ne vidim sta bi mi sa tim potezom mogli izgubiti. Nisam siguran da bi i puno zreliji igraci od Burnica a koje mi imamo u reprezentaciji na njegovoj poziciji imali bolji status u Borussiji. Mislim na Cimirota i Grahovca. O Hadzicu se ovdje ne moze ni pisati.
- Goalgetter
- Kontakt:
@dubrovnik
Kolasinac je igrao ligu prvaka sa 19 godina cini mi se, Burnic je tek odigrao pripreme sa Borusijem. Znaci, velika je razlika. Burnic ima 18 godina, kao sto sam gore rekao, sljedeca sezona je njegova, i tad ce imati tek pravi ispit, kao sto sada imaju neki omladinci u Dortmundu poput Passlacka i Pulisica.
Ukoliko debituje u Bundesligi ove sezone, slazem se, nema nista protiv sto govori da bude pozvan, ali do tada, ja mislim da ne bi imalo smisla. A da treba izganjati papirologiju oko nastupa, to stoji, a to ce trajati godinu.
Kolasinac je igrao ligu prvaka sa 19 godina cini mi se, Burnic je tek odigrao pripreme sa Borusijem. Znaci, velika je razlika. Burnic ima 18 godina, kao sto sam gore rekao, sljedeca sezona je njegova, i tad ce imati tek pravi ispit, kao sto sada imaju neki omladinci u Dortmundu poput Passlacka i Pulisica.
Ukoliko debituje u Bundesligi ove sezone, slazem se, nema nista protiv sto govori da bude pozvan, ali do tada, ja mislim da ne bi imalo smisla. A da treba izganjati papirologiju oko nastupa, to stoji, a to ce trajati godinu.
Ok ali Burnic ipak igra u vecem klubu. Ako si preskocio ja sam apostrof stavio na Mesin razgovor sa njim. Samo pokretanje procedure promjene SD je winner za nas. Za razliku od nekih forumasa koji bi zelili po 2-3 igraca iz PL u reprezentaciji ja bih radije 2 nasa najveca talenta uvijek pozvao nego na silu prodavao igrace samo zato sto su iz domaceg takmicenja. Ovdje ne mislim na igrace tipa Duljevica. Takvi svakako zasluzuju poziv.Goalgetter je napisao/la:@dubrovnik
Igraci se ne smiju dijeliti na PL i one van PL nego na talentnovane i netalentovane. I u dijaspori i u PL ima taletnovanih mladih igraca na koje se mora obratiti paznja i koji bi mogli ostvariti odlicne karijere.
Nad tobom sunce najljepše sja
Tako je, upravo sam i ja to napisao. Najveci talenti moraju imati prioritet a manje je vazno gdje igraju. Znaci Bekic ili Kosoric ne a Hadziahmetovic i Milosevic da. Imena su navedena kao primjer.pinoglavi je napisao/la:Igraci se ne smiju dijeliti na PL i one van PL nego na talentnovane i netalentovane. I u dijaspori i u PL ima taletnovanih mladih igraca na koje se mora obratiti paznja i koji bi mogli ostvariti odlicne karijere.
- Suljo20002
- Kontakt:
Koja je propast,zvati Duljevica i dizati ga u nebesa kad je frajer ne moze 3 utakmice sastavit kako treba.Imas Ordagica koji je najbolji igrac svog tima,koji svako kolo pokazuje da ova liga vise nije za njega ali eto ne igra on za Sarajevo,Zelju...
mislis li da se odlaskom roga i corica, utire put za gojaka? bice mu teze prodat se kao i svim nasim, jer je non-eu igrac, ali potencijal je tu, moderan veznjak koji moze i trcat i biti prijetnja po gol protivnikadubrovnik je napisao/la:Tako je, upravo sam i ja to napisao. Najveci talenti moraju imati prioritet a manje je vazno gdje igraju. Znaci Bekic ili Kosoric ne a Hadziahmetovic i Milosevic da. Imena su navedena kao primjer.pinoglavi je napisao/la:Igraci se ne smiju dijeliti na PL i one van PL nego na talentnovane i netalentovane. I u dijaspori i u PL ima taletnovanih mladih igraca na koje se mora obratiti paznja i koji bi mogli ostvariti odlicne karijere.
cudi me pa je mamic propustio hadziahmetovica...jos jedan potencijalni kapitalac
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Ordagic je do sad morao imati nastupa u repki kao i Duljevic , i ne bi vise igrao u Slobodi i imao bi igraca kojeg bi mogao koristiti na ofanzivnom veznom ili krilu vec ove kvalifikacije na nacin da ti donosi nesto na terenu, a ne samo da popunjava kvotu
ovako momak nije podoban, nije iz podobne sredine i je.i ga
ovako momak nije podoban, nije iz podobne sredine i je.i ga
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Gojak sve cesce dobija minute i siguran sam da si na tragu sta bi krimos mogao planirati sa njim. Gojak je nakon odlaska Brekala svakako jedan od najvrijednijih eksponata Dinamova juniorskog pogona. Sto se mene tice Hadziahmetovic igra na vecem nivou nego da je dosao u Dinamo a izgleda da je ludo talentiran i da ne moze propasti. Rijetko se tako mlad igrac ovako brzo ustali u Turskoj ligi. Ja bih Zeljeznicaru bio super zahvalan da sto vise radi na profilaciji Memije kao igraca jer je on ipak tip igraca koji nam nasusno treba.baglama je napisao/la:mislis li da se odlaskom roga i corica, utire put za gojaka? bice mu teze prodat se kao i svim nasim, jer je non-eu igrac, ali potencijal je tu, moderan veznjak koji moze i trcat i biti prijetnja po gol protivnikadubrovnik je napisao/la:Tako je, upravo sam i ja to napisao. Najveci talenti moraju imati prioritet a manje je vazno gdje igraju. Znaci Bekic ili Kosoric ne a Hadziahmetovic i Milosevic da. Imena su navedena kao primjer.pinoglavi je napisao/la:Igraci se ne smiju dijeliti na PL i one van PL nego na talentnovane i netalentovane. I u dijaspori i u PL ima taletnovanih mladih igraca na koje se mora obratiti paznja i koji bi mogli ostvariti odlicne karijere.
cudi me pa je mamic propustio hadziahmetovica...jos jedan potencijalni kapitalac
Mozda jeste malo nebitna stvar, ali eto slucajno mi pade na pamet onaj dennis salanovic kojeg su neki ovdje dosta prizeljkivali da zaigra za nas i osuli razne paljbe kada je odabrao lihtenstajn, i eno ga mali presao u tim iz svicarske trece lige tako da ce tamo nastupati ove godine. To je doduse i neki pomak jer je prije toga par mjeseci proveo u cetvrtoj ligi xD
Izgleda da nije on ni malo bio naivan kada je odabrao lihtenstajn, ipak je shvatio da nije neki veliki talenat dok smo mi se ponadali i odmah ga uzdizali u bosni cim smo vidjeli da je u akademiji atletico madrida bio.
Izgleda da nije on ni malo bio naivan kada je odabrao lihtenstajn, ipak je shvatio da nije neki veliki talenat dok smo mi se ponadali i odmah ga uzdizali u bosni cim smo vidjeli da je u akademiji atletico madrida bio.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- legenda reala
- Kontakt:
Kakav je ovo Aganović sto igra za Steau
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: CHR, DjaniTarik, Drum, FerdinandF, galia95, Google Adsense [Bot], JoeBleck, meecko, PointBlank, Sheyi, totasef1 i 105 gostiju.