"izmedju ostalog samo"rasavoje je napisao/la:Kako je glup osjecaj kad pomislis da bi neko bio s tobom izmedju ostalog samo zato sto 'imas' (po njegovom misljenju) para.
Malo kontradiktorno ne?
Moderator/ica: insider
"izmedju ostalog samo"rasavoje je napisao/la:Kako je glup osjecaj kad pomislis da bi neko bio s tobom izmedju ostalog samo zato sto 'imas' (po njegovom misljenju) para.
Ipak u slucajevima sa parama i koristoljubljem se ne moze iskoristiti ta metoda asocijativnosti na zenski rodDonnie Darko je napisao/la:Složit ćemo se da je najbolje da iskoristiš njegovo tijelo, i onda ga šutneš
Ja kad iskoristavam, ja iskoristavam samo srce.Donnie Darko je napisao/la:Složit ćemo se da je najbolje da iskoristiš njegovo tijelo, i onda ga šutneš
Ma sve je puno. Parkić kod BKCa najbolji svakako. Treba ondje cijele godine do 1 biti dozvoljeno cuganje.HZ_ilidzaa je napisao/la:SFF![]()
Nenormalno koliko je krcata jutros kafana(Walter pub) bila oko 6h i cijeli festival je tako bilo, ama bas svaki dan.
Sjeb'o sam se kad me sunce ogrijalo na izlazu.
kako okrutno i ženski podmuklorasavoje je napisao/la:Ja kad iskoristavam, ja iskoristavam samo srce.Donnie Darko je napisao/la:Složit ćemo se da je najbolje da iskoristiš njegovo tijelo, i onda ga šutneš
najdosadnija solucijarasavoje je napisao/la:Ja kad iskoristavam, ja iskoristavam samo srce.Donnie Darko je napisao/la:Složit ćemo se da je najbolje da iskoristiš njegovo tijelo, i onda ga šutneš
rasavoje je napisao/la:Ma sta si ti, moj andjeo cuvar?Kad vec toliko brines, sto mi ne nadjes nekog finog druga?
![]()
Mene nikad nisu dirali u onom krugu iza precjedništva ni u parkuši.Kawhi je napisao/la:Ma sve je puno. Parkić kod BKCa najbolji svakako. Treba ondje cijele godine do 1 biti dozvoljeno cuganje.HZ_ilidzaa je napisao/la:SFF![]()
Nenormalno koliko je krcata jutros kafana(Walter pub) bila oko 6h i cijeli festival je tako bilo, ama bas svaki dan.
Sjeb'o sam se kad me sunce ogrijalo na izlazu.
http://www.prometej.ba/clanak/osvrti/su ... elite-2630Knjiga Kritika bosanskog uma Tarika Haverića vrijedno je štivo koje će nesumnjivo da suoči čitatelja sa činjenicom da uzroci problema leže u vlastitim redovima, među onom nacionalističkom oligarhijom, kvazinaučnom akademskom elitom i publicističkim javašlukom koji zarad vlastitih interesa prekraja historiju i argumentaciju na dnevnoj bazi. Takva nastojanja vidljiva su danas kada uznapredovali bošnjački nacionalizam panično pronalazi neprijatelje u svakome, za sve neuspjehe krivi druge dok istovremeno na tehnološkom, naučnom i humanističkom planu gubi bitku za bitkom i ostavlja Bošnjake da gledaju drugima u leđa. Takva politika će se, po neumoljivoj logici povijesti, srušiti na glavu upravo Bošnjacima a njihovi „prvaci“ će se na ovaj ili onaj način opet razbježati i pronaći neku novu tursku ostavljajući Bošnjake da bez ičega opstanu.