Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Higuaine samo nisti pljuvace....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Jel moze analiza Sandrove (jednog od najboljih bekova na svijetu, ofanzivno nenadjebivog) igre danas ? Sa posebnim osvrtom na centarsut i koncentraciju. Prvo poluvrijeme propusta da da asistira za cist gol i 2:0, a u drugom poluvremenu dvostruka greska. Ko amater ispada i primamo korner, a posle kornera njegov igrac zabija gol. Ruku na srce, bilo je tehnike.Italia je napisao/la:Kasnis druze 2 godine. Ovo je nekada bio najveci argument da se popljuju doticni, al jbga, Allegri sa njima dodje do finala LP, gdje ova dvojica bili jedni od najboljih u ekipi (uz Carlitosa i Marchu). Ne fali mu tehnika, on je defanzivni bek koji je u padje strpao svako zvjezdicu koja je dolazila, i Celzijeve i Citijeve i Realove, bez problema.BuffonGigi je napisao/la:Fali mu tehnika, centarsut i koncentracija. Pricate o "najboljem defanzivnom beku", a on vec 3 sezone igra vise krilo nego beka. Vidjeli bi vi i njegove i Bonucijeve defanzivne sposobnosti kad bi se igralo s 4 nazad. Ja ne pljujem nikog, ali treba brate malo biti realan. Dani je jedan od najboljih u historiji ove igre na svojoj poziciji, bas kao i Evra, tako da cisto sumnjam da je dosao ovdje biti drugi izbor bilo kome.
A sto se centarsuta tice, nema on los centarsut uopste. Alex Sandro je dosao kao potencijalno najbolji lijevi bek na svijetu, pa je i on redovno gadjao korner zastavice na suprotnoj strani. Bek je to, nije Pirlo. A i ajd ga ti centriraj u 16-erac jedne talijanske ekipe gdje stoji 9 igraca. Licht je institucija, nesto najbolje sto nam se desilo u ovoj novijoj eri. Osim BBC-a, samo on i Marchisio jos uvijek traju.
Kwadwo, svaka cast majstore

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovo se opet piše loše o Lichtu?
Pa jel' ovdje samo djeca na temu dolaze? Dokle ćete fudbal gledati kroz samba-rumba fazon hljebe
Dobar početak sezone. Kad smo ga primili pomislih da će ostati onako. Umorno smo djelovali cijelo drugo poluvrijeme, iako to nije činjenično stanje s obzirom da smo im zabili drugi čim se shvatilo koliko je sati. Samo brzina više i riješena utakmica.
Sandro najgori večeras. Lemina, osim šuteva sa distance, imao slabo izdanje. Mora on i može bolje. Ne smije se kriti i griješiti u fazi odbrane. Vezni red treba ozbiljno pojačanje do kraja prelaznog roka. Nije ovo baš fino izgledalo, pogotovo kad je ušao hedalj Profeta.
EDIT: Kakva je ovo nova tema? Tek sad vidim
Pa jel' ovdje samo djeca na temu dolaze? Dokle ćete fudbal gledati kroz samba-rumba fazon hljebe

Dobar početak sezone. Kad smo ga primili pomislih da će ostati onako. Umorno smo djelovali cijelo drugo poluvrijeme, iako to nije činjenično stanje s obzirom da smo im zabili drugi čim se shvatilo koliko je sati. Samo brzina više i riješena utakmica.
Sandro najgori večeras. Lemina, osim šuteva sa distance, imao slabo izdanje. Mora on i može bolje. Ne smije se kriti i griješiti u fazi odbrane. Vezni red treba ozbiljno pojačanje do kraja prelaznog roka. Nije ovo baš fino izgledalo, pogotovo kad je ušao hedalj Profeta.
EDIT: Kakva je ovo nova tema? Tek sad vidim

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Treba istaci nekoliko stvari na vrijeme, te stvari nikako da odbacimo od sebe i rekao bih da su samo floskule kada se kaze da se na greskama uci.
1. Povlacenje=primljen gol, uvijek nam se to desi i to vec ptice na grani znaju.
2. Branjenje prekida je lani bilo lose, u pripremama lose i evo i veceras lose sto je rezultiralo primljenim golom.
3. Lani primali golove iz prvog i jedinog suta, isto i veceras.
Par stvari za ispraviti. Mislim da je najbitnije raditi na branjenju prekida. Stvarno se ne smije desavati da mi s ovakvom odbranom primamo gol skoro iz peterca.
1. Povlacenje=primljen gol, uvijek nam se to desi i to vec ptice na grani znaju.
2. Branjenje prekida je lani bilo lose, u pripremama lose i evo i veceras lose sto je rezultiralo primljenim golom.
3. Lani primali golove iz prvog i jedinog suta, isto i veceras.
Par stvari za ispraviti. Mislim da je najbitnije raditi na branjenju prekida. Stvarno se ne smije desavati da mi s ovakvom odbranom primamo gol skoro iz peterca.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sve tri negativne stavke iz prosle sezone ostale. Mora se najmanje dvije korigovati jer cemo opet u LS otici helac zbog povlacenja I primanja iz prvog suta.
Pocetak je sezone noge su teske od priprema a fali tu jos jedan kvalitetan vezni.
I dalje jace djeluje : Jugovic-Di Livio-Deschamps-Conte-Sousa od
Pjanic-Khedira-Asamoah-Lemina -Marchisio
Bar meni iz vise razloga.
Principina jos cekamo kakav ce biti poslije povrede. Sami I Asa se vracaju poslije povreda a znamo da su kuburili dugo ovako i onako. Lemina tek treba da napravi iskorak, Pjanke je ekstra a treba da se tek nosi sa pritiskom Juventusove majice.
Pocetak je sezone noge su teske od priprema a fali tu jos jedan kvalitetan vezni.
I dalje jace djeluje : Jugovic-Di Livio-Deschamps-Conte-Sousa od
Pjanic-Khedira-Asamoah-Lemina -Marchisio
Bar meni iz vise razloga.
Principina jos cekamo kakav ce biti poslije povrede. Sami I Asa se vracaju poslije povreda a znamo da su kuburili dugo ovako i onako. Lemina tek treba da napravi iskorak, Pjanke je ekstra a treba da se tek nosi sa pritiskom Juventusove majice.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma ne znam kako se desi da Sandro čuva Kalinića kod kornera. Presmiješno.
★★★
- Trezeguet17
- Kontakt:
to stvarno nikome nije jasno, jako losa odluka i preuzimanjeL'Avvocato je napisao/la:Ma ne znam kako se desi da Sandro čuva Kalinića kod kornera. Presmiješno.
al dobro se sve zavrsilo bitna su tri boda i Pipita zabio gol, Khedira gol i neka vrsta asistencije

ovo je solidno i ovo samo moze ici jos bolje dok se jos malo svi uigraju FORZA JUVE !!!
36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Sa jednog foruma

I was in Florence a month ago. In every bar in town they had the 4-2 score over Juve three years ago hanging like a Champions League trophy. Guess when you have no notable trophies to speak of as a club you have to hang on to something.

- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Fantasticno.LaVecchiaSignora je napisao/la:![]()
![]()
Pogotovo imena na mjestu gdje reklame budu.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma fali najmanje jedan, a pozeljno dva igraca u veznemo redu i to je to..ostalo je sve bilo standardno ok, Fiorentina je jedna od jacih ekipa u Italiji a pala je u prvoj tekmi s pola snage
ja sam zadovoljan posebno kako smo igrali prvi dio..prekide je cinjenica da moramo popraviti, a sto se tice tog povlacenja bezveznog to je u jednu ruku i normalno sa ovakvim veznim redom, ne mogu oni, nit imaju toliko samopouzdanja da to izguraju na pravi nacin..dovoljno je pogledati nas vezni red koji je srce tim, prije 3, prije 2 godine i sad..razlika u klasi je evidentna i oni se uzdaju sad u ostatak ekipe koji je napredovao i u odbranu da ce sacuvati to vodstvo
sve u svemu ja sam igrom u prvom kolu protiv sasvim pristojnog tima zadovoljan, sad je na potezu mercato i dovodjenje 2 vrhunska vezna igraca, fizikanera i fantaziste i opet ce sve to doci na svoje, jer mora se podici kvalitet u veznom redu
Asina igra za svaku pohvalu, ali vjeciti upitnik kao i kod Kedire, samo je pitanje vremena kad ce sjest na teren i vratit se kroz 2-3 mjeseca,,kad bi oni ostlai nekim cudom zdravi cijelu godinu onda je to najvece pojacanje i onda ti treba samo jedan igrac
ja sam zadovoljan posebno kako smo igrali prvi dio..prekide je cinjenica da moramo popraviti, a sto se tice tog povlacenja bezveznog to je u jednu ruku i normalno sa ovakvim veznim redom, ne mogu oni, nit imaju toliko samopouzdanja da to izguraju na pravi nacin..dovoljno je pogledati nas vezni red koji je srce tim, prije 3, prije 2 godine i sad..razlika u klasi je evidentna i oni se uzdaju sad u ostatak ekipe koji je napredovao i u odbranu da ce sacuvati to vodstvo
sve u svemu ja sam igrom u prvom kolu protiv sasvim pristojnog tima zadovoljan, sad je na potezu mercato i dovodjenje 2 vrhunska vezna igraca, fizikanera i fantaziste i opet ce sve to doci na svoje, jer mora se podici kvalitet u veznom redu
Asina igra za svaku pohvalu, ali vjeciti upitnik kao i kod Kedire, samo je pitanje vremena kad ce sjest na teren i vratit se kroz 2-3 mjeseca,,kad bi oni ostlai nekim cudom zdravi cijelu godinu onda je to najvece pojacanje i onda ti treba samo jedan igrac
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
2 vrhunska veznjaka, na čemu ste vi?
Šta će biti kad se marcha vrati?
Imamo pjanica, khediru, marchu, kwadwa, leminu, sturara i jos + 2 vrhunska veznjaka..ko ce grijati klupu?
Eto da dovedemo 2 vrhunska, pod tim smatram matuidi i isco/james..imali bi 8 veznjaka a igramo maximalno sa 3 vezna.
Sent from my Nokia 3310
Šta će biti kad se marcha vrati?
Imamo pjanica, khediru, marchu, kwadwa, leminu, sturara i jos + 2 vrhunska veznjaka..ko ce grijati klupu?
Eto da dovedemo 2 vrhunska, pod tim smatram matuidi i isco/james..imali bi 8 veznjaka a igramo maximalno sa 3 vezna.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/zasto- ... 14299.aspx
Vrijedi procitati
Vrijedi procitati
Max Allegri
Ma 1 veznjak maksimalno. Pjanic, Khedira i Marchisio, u ovakvu konkurenciju se ne dovodi jos igraca.
Nego, jel iko primjetio koji igrac je bio "najglasniji" u trenutku kada je Astori igrao rukom u 16-ercu
Doduse, on nikad nije srao o Juventusu i sudijama. A Pipita mrtav hladan sjedio, ne smije da se izjasnjava 
Nego, jel iko primjetio koji igrac je bio "najglasniji" u trenutku kada je Astori igrao rukom u 16-ercu

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Minimalno jednog veznjaka bi trebali dovesti i to ne nekog back up igraca nego nekoga ko bi bio dostojna zamjena prvoj trojici.
Trenutni roster nam je: Khedira,March,Pjanic,Lemina,Asamoah i Sturaro
Ako uzmete u obzir da Khedira u karijeri nije odigrao vise od 30 utakmica u sezoni onda vam je jasno zasto moramo imati jos jednu klasu. Drugi razlog je Lemina i Asamoah koji u Januaru odlaze na AFK i nece ih biti duze vrijeme (zavisno od uspjeha) ostajemo na 4 veznjaka od koja su 2 rovita.
Ako mislimo ozbiljno napasti LP moramo racunati na to da ce biti povreda i da igrace sa klupe mogu dostojno zamjeniti igrace koji su povrijedjeni. A na klupi imamo jos uvijek mlade za LP Sturara i Leminu i rovitog Asamou.Jedan iskusni Matuidi bi sigurno dobro dosao i smanjio glavobolje ukoliko dodje do povreda.
Edit: zaboravio sam nebitnog Hernanesa
Trenutni roster nam je: Khedira,March,Pjanic,Lemina,Asamoah i Sturaro
Ako uzmete u obzir da Khedira u karijeri nije odigrao vise od 30 utakmica u sezoni onda vam je jasno zasto moramo imati jos jednu klasu. Drugi razlog je Lemina i Asamoah koji u Januaru odlaze na AFK i nece ih biti duze vrijeme (zavisno od uspjeha) ostajemo na 4 veznjaka od koja su 2 rovita.
Ako mislimo ozbiljno napasti LP moramo racunati na to da ce biti povreda i da igrace sa klupe mogu dostojno zamjeniti igrace koji su povrijedjeni. A na klupi imamo jos uvijek mlade za LP Sturara i Leminu i rovitog Asamou.Jedan iskusni Matuidi bi sigurno dobro dosao i smanjio glavobolje ukoliko dodje do povreda.
Edit: zaboravio sam nebitnog Hernanesa

- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Nadam se da je novinarsko trabunjanje...Ultim'ora; @BSchweinsteiger è a un passo dalla Juve! Stamattina quasi raggiunta intesa con l'entourage. 3,8 mln l'anno fino al 2018.
Na VS-u se odavno predvidja da necemo naci vezistu kako treba i da cemo spasti na njega.
Posto smo eksperti za transfere a parametro zero i za ultratridesetogodisnjake onda to i ne iznenadjuje.
Svakako se nadati da je patka jer je on bivsi fudbaler.
Posto smo eksperti za transfere a parametro zero i za ultratridesetogodisnjake onda to i ne iznenadjuje.
Svakako se nadati da je patka jer je on bivsi fudbaler.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Pa realno bilo bi čudo da sad dovedemo to vrhunsko pojačanje u vezi kao što se najavljuje..
Kakav crni svajni..
Sent from my Nokia 3310
Kakav crni svajni..
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Ako imas 60miliona, onda cemo ga dovesti, jer postoje na trzistu. Ako nemamo i necemo ga dovesti
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.