Kako je moguce da ti znas ko ima vecu zelju???Torres_9 je napisao/la:zbog sigurno vece zeljem za osvajanjem sp spanija prolazi

To je vrlo tesko razgraniciti, jer svaka selekcija zudi za jednim finalom SP-a, a ko vise ko manje, toga nema.

Moderator/ica: admin
Kako je moguce da ti znas ko ima vecu zelju???Torres_9 je napisao/la:zbog sigurno vece zeljem za osvajanjem sp spanija prolazi
Bit ce vama u srijedu "Ne placite gluhonijemci"Principatus je napisao/la:Pjesma za Argentince, tekst 1A. Zove se: Ne placi Argentino!
[youtube][/youtube]
Fino si se izrazio jara. Al otrest ce vas Spanija ko Lola hladno pivoBilal je napisao/la:Ne placi Argentino, bice i gori od vas (Spanija)
Aj kad cemo se vec vrijedjat da i ja krenem xDgeronimo je napisao/la:Kad smo već kod sujevjerja da poželim da Löw ponovo obuče svoj plavi puli, on mu je donosio sreću.
Yebo hobotnicu.![]()
Chologol sta ima bre.Chologol je napisao/la:Bit ce vama u srijedu "Ne placite gluhonijemci"
Ma nek obuce, samo nek ne radi ovo:geronimo je napisao/la:Kad smo već kod sujevjerja da poželim da Löw ponovo obuče svoj plavi puli, on mu je donosio sreću.
Yebo hobotnicu.![]()
Principatus je napisao/la:...Ne placi Maradona....istina jeste brutalna, ali iskreno...zivot ide dalje...sljedeci put ce te biti...... iza nas drugi...istina je na terenu...najeli ste se trave, dobar apetit....
Ah na Njemackom se to sve rimuje.
Spanci ce raskomadati ove nazzije, naravno da simpatisem spance. Na kraju krajeva, i Valencia je iz Spanije, a i najbolji njihov fudbaler trenutno je mnogo godina proveo u Valenciji i hvala mu. Spanija - Njemacka 7:0Chologol je napisao/la:I Ghenis, jesil sad za Spanjolsku protiv gluhonijemaca?![]()
Pa da opet ja i ti sami budemo protiv cijelog foruma xD
Nisam se cuo s tobom dugo xD I mojne mi govorit bre xD kad znas da nisam iz tog govornog podrucja, nego samo mrzim gluhonijemcePrincipatus je napisao/la:Chologol sta ima bre.Chologol je napisao/la:Bit ce vama u srijedu "Ne placite gluhonijemci"Bio si se nesto sakrio care, kazem ti nemoj stavljati para na Spance, bolje ti je popij pivu i pojedi dobru porciju cevapa za te pare i uzivaj u najljepsem fudbalu ovog SP-a.
![]()
![]()
Covjece kad sebi zamislim koliko bi ovo SP bilo dosadno bez Njemacke. Ovi svi samo ugusise sa svojom igrom.
OplakahGenghis je napisao/la:Spanci ce raskomadati ove nazzije, naravno da simpatisem spance. Na kraju krajeva, i Valencia je iz Spanije, a i najbolji njihov fudbaler trenutno je mnogo godina proveo u Valenciji i hvala mu. Spanija - Njemacka 7:0Chologol je napisao/la:I Ghenis, jesil sad za Spanjolsku protiv gluhonijemaca?![]()
Pa da opet ja i ti sami budemo protiv cijelog foruma xD
AhaPrincipatus je napisao/la:Ma ajde bre nije to tebi, to sam si ja navika gledajuci grupu D.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.