Ma jok samo izvlačim logičan zaključakFaraon iz Visokog je napisao/la:to kad si se ti upisivao tek uveli pa znasFrutek je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:To prošle godine uveli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
[color=#0040BF]zlaja-73TM87[/color] je napisao/la:Kad več spominjete Papeta,on nije Bog zna šta u svojoj karijeri nešto uradio,osim što je sa PSG-om nekoliko puta bio prvak Francuske,to je to.
Ma to nije nista, to svako dijete sto se igra pred zgradom moze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sorry Genga, čovjek je u pravu.roy_makaay je napisao/la: Gotovo je ljudi,Njemacka je u finalu,Genghis je rekao svoje,on je skoro kao Paul,kažem skoro jer hobotnica uvijek pogodi,a on uvijek profula.
Možda post i nije toliko smiješan ali sam ga mor'o neđe turiti.
...da vidimo poslije vjerodostojnost iste...
Vom Jäger zum Gejagten
- -Paja
- Kontakt:
Sada se postavlja pitanje pa gdje ti zivis covjece kad su kod tebe to tek prosle godine uveli? Ruanda?To prošle godine uveli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dio Arsenala
Ja sam se u osnovnu upisivo prije 11 godina samo se sjećam IQ testa i neke žene ispituje te oblike i boje na kartonima nekim-Paja je napisao/la:Sada se postavlja pitanje pa gdje ti zivis covjece kad su kod tebe to tek prosle godine uveli? Ruanda?To prošle godine uveli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Nije vezano za ovaj forum vec bihsoccer com inace jedan od administratora foruma koji je uostalom postavio pravilnik,post nije smijesan vec glup a samo pokazuje tko i kako radi na ujedinjenju i marketingu naseg nogometa!
Tako ti je to kad kupis nastup u europi. Ubjedljivo nasa najlosija ekipa koja nas godinama predstavlja u europi.
Prvo Dudelanz, pa Partizan ..
Treba ustavom zabraniti nastup zrinjskom u europi, jer nas samo sramote vec dugi niz godina.
pravilnik:
1.3- postovi nacionalističkog, rasističkog i fašističkog i svih ostalih sadržaja kojim se vrijeđaju moralna osjećanja ostalih članova,
1.5 - svako vrijeđanje i omalovažavanje države Bosne i Hercegovine, te sportskih selekcija i pojedinaca koje je predstavljaju.

NISI TI DECKO NI TOMISLAV,NI KULIN,NI PETAR ZRINJSKI TI SI DECKO GLUP!!!!!!
Tako ti je to kad kupis nastup u europi. Ubjedljivo nasa najlosija ekipa koja nas godinama predstavlja u europi.
Treba ustavom zabraniti nastup zrinjskom u europi, jer nas samo sramote vec dugi niz godina.
pravilnik:
1.3- postovi nacionalističkog, rasističkog i fašističkog i svih ostalih sadržaja kojim se vrijeđaju moralna osjećanja ostalih članova,
1.5 - svako vrijeđanje i omalovažavanje države Bosne i Hercegovine, te sportskih selekcija i pojedinaca koje je predstavljaju.
NISI TI DECKO NI TOMISLAV,NI KULIN,NI PETAR ZRINJSKI TI SI DECKO GLUP!!!!!!
HSK Zrinjski Mostar
Sta je ovdje glupoTako ti je to kad kupis nastup u europi. Ubjedljivo nasa najlosija ekipa koja nas godinama predstavlja u europi.
Aj Leotar poklopi se!drH je napisao/la:Sta je ovdje glupoTako ti je to kad kupis nastup u europi. Ubjedljivo nasa najlosija ekipa koja nas godinama predstavlja u europi.
Treba ustavom zabraniti nastup zrinjskom u europi, jer nas samo sramote vec dugi niz godina.![]()
![]()
![]()
HSK Zrinjski Mostar
Sta Leotar???Babilon je napisao/la:Aj Leotar poklopi se!drH je napisao/la:Sta je ovdje glupoTako ti je to kad kupis nastup u europi. Ubjedljivo nasa najlosija ekipa koja nas godinama predstavlja u europi.
Treba ustavom zabraniti nastup zrinjskom u europi, jer nas samo sramote vec dugi niz godina.![]()
![]()
![]()
Vidis da se zezam!!! TI odmah ozbiljno!!! ccc...
Ljudi ovo morate pročitati.
Piše na temi Zvjezdan Misimović.analiticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....
BIHfan je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Ne znam jesi li bio u toku kad sam napisao post, ne znam koja je tema tacno, ali imam informaciju iz krugova u kojima se Sasa krece, u Mostaru, neki od njegove raje, ne bi bas u detalje, da ce se Papac odazvati Susicu.BIHfan je napisao/la:velez_mostar@ Odakle znas da ce Papac 80 % igrat protiv Katara, jer se nista ne govori.
Aha hvala, ma sigurno sam ga preskocio jer je garant bio na stranici gdje je prvi post bio od harisph pa sam odmah preskocio tu stranicu. Hvala za info.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sto nam je hare nepozeljan 
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Zdena04 je napisao/la:Ljudi ovo morate pročitati.![]()
![]()
![]()
![]()
Piše na temi Zvjezdan Misimović.analiticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....
The Game je napisao/la:Moja cuna je 'poprskala' na holandsku zastavu, a ona uvijek izabere pravu stranuharry_90 je napisao/la:Evo moj kanarinac izvukao da ce Spanija biti svjetski prvak![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- majestic24
- Kontakt:
Zdena04 je napisao/la:Ljudi ovo morate pročitati.![]()
![]()
![]()
![]()
Da njemu hodza koju prouci....ne bi to bilo lose uopste.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trazio si da ti da 100 eura ????? pa ti si nisi dobar, smjesno ....analiticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kako je samo nalozio s ovim postom narod na toj temi ja sam oplakoElegant je napisao/la:Trazio si da ti da 100 eura ????? pa ti si nisi dobar, smjesno ....analiticar_ je napisao/la:Ma Misimovic je nikakav covjek..Ja mu prosle godine trazio na njegovoj stranici da mi posudi 100 eura, trebalo mi bas jako jer sam bio u teskoj situaciji..Nije se udostojio ni da odgovori na komentar a odgovara na neke pohvale i slicno....A vratio bi mu 100 eura, nisam lopov....To je kao da je meni neko trazio 10 feninga...1000000 puta sam nekome koga i ne znam dao marku, 2 ili 5.....Nije poenta u 100 eura, poenta je u dusi....
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
@CeMa
Ne samo da Juve sljedece sezone nece igrati vec necemo moci pratiti Dzeku na tekmama jer nijedan tv kanal ne prenosi seriu A,vec u city bi bilo bolje. Jer ce gradjani igrati europa ligu i ima na bhtv 1 prenos Engleza, a bilo bi steta ne pratiti onakvog strelca....i tako dalje i tako blize.
Potpisi Dzeko gdje cemo imati bolju sliku.
@Cartman
Na vijest da Pandza potpisuje ugovor u Belgiji.
Curtmo koji inace navija za ''suncem obasjanim i sasvim na jugu'' klub M.U nam slijedece izjavi.
''Cuo sam da su klupe u Belgiji hladne,nece mu biti lahko''

Ne samo da Juve sljedece sezone nece igrati vec necemo moci pratiti Dzeku na tekmama jer nijedan tv kanal ne prenosi seriu A,vec u city bi bilo bolje. Jer ce gradjani igrati europa ligu i ima na bhtv 1 prenos Engleza, a bilo bi steta ne pratiti onakvog strelca....i tako dalje i tako blize.
Potpisi Dzeko gdje cemo imati bolju sliku.
@Cartman
Na vijest da Pandza potpisuje ugovor u Belgiji.
Curtmo koji inace navija za ''suncem obasjanim i sasvim na jugu'' klub M.U nam slijedece izjavi.
''Cuo sam da su klupe u Belgiji hladne,nece mu biti lahko''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
hahahahZdena04 je napisao/la:Ljudi ovo morate pročitati.![]()
![]()
![]()
![]()
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!