FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Elki
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Elki » 21 avg 2016, 22:51

Ko je uopste u napadu to u ovom klubu ne postoji, ko da sam Zelju gledo jbt hljeb i picketine manekenske!!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 21 avg 2016, 22:55

Biscione je napisao/la:Vidim vecina nije izdrzala duze od jedne utakmice da krene pljivat po treneru. Sta vi hocete ovdje? Da magicno proigramo nakon 10 dana s novim trenerom? Ili mozda sanjate Simeonea? Ne zna se sta je nemogucnije od to dvoje. Pustite covjeka nek radi i sudite mu na kraju sezone.
Druze niko nije kritikovao igru, bar nisam ja, ali izbor igraca je komican..

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 avg 2016, 23:06

Biscione je napisao/la:Vidim vecina nije izdrzala duze od jedne utakmice da krene pljivat po treneru. Sta vi hocete ovdje? Da magicno proigramo nakon 10 dana s novim trenerom? Ili mozda sanjate Simeonea? Ne zna se sta je nemogucnije od to dvoje. Pustite covjeka nek radi i sudite mu na kraju sezone.
Mislim da niko nije ocekivo velike promjene, al ovo veceras je bilo ocajno sa njegove strane.

Kad zasluzi pohvale dobit ce ih, ovo veceras je bilo prelose.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 21 avg 2016, 23:08

Ma niko ne ocekuje da mi uzmemo scudeto ili da haramo ligom ali brate Nagatomo,Medel,Palacio zatim vadi Edera,Candrevu, te Banegu a u igri ostaju Nagatomo u veznom redu, mrtvac Medel ko treci stoper jer se sakriva i ne smije pas naprijed uputit, Palacio sezonu i pol nema dobre partije, Perisic na klupi!?
Dovoljno da je pregledao 10 utakmica od prosle sezone da zna kakvi su to jadnici.
Chinaglia od vas cemo vazda bit bolji, vi ste u rangu Palerma,Sampdorije, to su vasi rivali :kafa:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 avg 2016, 23:11

tiffoso je napisao/la:
Hajmo se onda zapitat kako je uvijek izbor igraca komican kod svakog naseg trenera? Jel moguce da dobar trener kad potpise za nas klub izgubi nogometno znanje ili je mozda nesto drugo u pitanju? Najlakse je nama ovdje iza monitora pametovat ali fudbal ocito drugacije funkcionise i mi moramo shvatiti da ne poznajemo bolje ovu igru od nasih trenera, cak ni od onih najgorih. Covjek je imao razloge sto je tako postupio i ja ga postujem. De Bur nije tvrdoglavac i hinja kao Mamcini da ustrajava u necemu iako zna da ne valja. Ja vjerujem da kada DB pronadje dobitnu formulu da cemo se naglrdat lijepih utakmica samo mu dajte vremena.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2016, 23:21

Pretjerujete.

1.Retard bio ozlijeđen i tek se za ovu utakmicu vratio u kadar.Nije bio spreman za cijelu i tko će igrat ako ne Medel?Melo?I ovo što je ušao je jako slabo bilo.Čeka se JM.

2.Nije ni 14 dana prošlo otkako je De Boer stigao,a vec se pise o neznalici i kako se nista nije promijenilo.Naravno da nije.Ta ni dva puna tjedna u klubu nije ni 10ak treninga vjerojatno.

3.Domacin odradio vrlo dobru utakmicu.Vidi se da su spremniji i uigraniji,dobar presing odigrali,zatvori sve prema nazad što je trebalo i naprijed iskoristili pomutnju u obrani

4.Erkin je jednaka rupa kao i Nagatomo.Nista se ne bi promijenilo ni da je on igrao.No dobro,recimo da ga je mogao isprobat.ALI...nije toliko problem u samim igračima (pogotovo ukoliko su tu negdje po kvaliteti da presuđuju nijanse) da govorimo bolje bi bilo da je ovaj igrao,a ne onaj koliko u tome da oni ne znaju kako se kretat na terenu i šta treba radit.Naravno da ovo izgleda i dalje kao Mancinijev Inter jer to i je njegova ostavštvina i sve ono što je radio zadnje skoro dvije godine.Tj.nije radio.

5.Jedino što se De Boeru može zamjerit je Perišić na klupi od početka.Iako i da je on igrao od početka ne vidim kako bi se išta promijenilo kad je što se tiče igre sve isto kao ranije (kao što rekoh nije toliko problem ovaj ili onaj igrač nego igra tj.nepostojanje iste,sjetimo se prošle sezone nekih utakmica gdje je Mancini dobro postavio igru i od Nagatoma do Palacia,svi do jednoga su odjednom izgledali kao smisleni igrači),a Eder bi i u tom slučaju svakako igrao više nego što realno treba

6.Nije opravdanje,ali teren je bio užasan.Nije dosta što je oranica nego je i toliko sklizavo bilo da je svako malo netko proklizavao.Kondogbia sigurno 5-6 puta.Usput,ako bi individualno ocijenjivali igrace veceras on jedini od mene može dobit prolaznu ocjenu.I nije samo za prolaznu nego je vrlo dobro odigrao i čini mi se da je trenutno jedini igrač u formi ovdje.Vidi se po stavu na terenu koliko je to drugi čovjek za razliku na onoga s početka prošle sezone

7.Kod prvog gola Birsa sam ostaje na 11m.Jedan od veznih (Medel ili Banega čini mi se) ga zaboravlja i ovaj nema težak posao za završit akciju.Drugi gol opet Birsa sam na 20ak metara,Medel ispada i ovaj zabija.Zadnja linija kao i prošlih sezona opet na vjetrometini.

Nisam vidio ovo za 4 mjeseca,ali to vam je realnost.4 mjeseca minimalno da se neki pomaci vide.Iako uzimajuci u obzir IQ pojedinaca na terenu trebat će i nešto duže.

Nothing different to our pre-season game against Celtic LAST WEEK.

(1) Players don't run so everything else is secondary
(2) Support distance to the man on the ball is too far. Support angle is never clear line of sight.
Upravo ovo.Prestatično.Malotko trči bez lopte,nudi se i otkriva i udaljenosti između linija i igrača su prevelike.Icardi izoliran,Candreva izoliran...tko god u polovici Chieva primi loptu nema pravoremene opcije za pass i presing Chieva odradi svoje.Ne možeš u 10ak dana promijenit navike igrača.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 avg 2016, 23:23

Chinaglia je napisao/la:dobri ste :kafa:
Mojne ih nama oklagijom Ćazime, pusti da se kisele.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 21 avg 2016, 23:24

Biscione je napisao/la:
tiffoso je napisao/la:
Hajmo se onda zapitat kako je uvijek izbor igraca komican kod svakog naseg trenera? Jel moguce da dobar trener kad potpise za nas klub izgubi nogometno znanje ili je mozda nesto drugo u pitanju? Najlakse je nama ovdje iza monitora pametovat ali fudbal ocito drugacije funkcionise i mi moramo shvatiti da ne poznajemo bolje ovu igru od nasih trenera, cak ni od onih najgorih. Covjek je imao razloge sto je tako postupio i ja ga postujem. De Bur nije tvrdoglavac i hinja kao Mamcini da ustrajava u necemu iako zna da ne valja. Ja vjerujem da kada DB pronadje dobitnu formulu da cemo se naglrdat lijepih utakmica samo mu dajte vremena.
Zaista ne sumnjam ja da je los trener, naprotiv,ali nije mi jasan izbor igraca, komparacije radi, kao da se u realu dvoumis izmedju modrica i casemira, a igras protiv bunkera. No nema veze, ruku na srce ne ocekujem igru zaista, znam sigurno da ce doci igra s vremenom ali na de Boerovu zalost ovo je Inter, ovdje je vrijeme najveci protivnik.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2016, 23:25

L'Avvocato je napisao/la:
Vidi ovu dvojicu što uživaju :think:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 21 avg 2016, 23:41

SiamoNoi je napisao/la:
Haj pitaj ih kako su startali prva tri kola prosle sezone ?

A i ovde mnogi nisu ni 45 minuta sacekali da popljuju od trenera preko igraca i proglase odmah sezonu gotovom. Mislim ja sam prvi pesimista, dosta sam ohladio zbog slabih rezultata u protekle 2-3 sezone ali neke stvari ne mogu da shvatim kao sto je odmah drvlje po covjeku koji je tu 15ak dana, koji je dosao iz jedne fudbalske filozofije u potpuno drugaciju koji mora i neke stvari da ukapira da bi uopste mogao normalno da radi. Prvo, igracka krizaljka jos uvijek nije zavrsena, a drugo veceras je falilo dosta igraca sto zbog povreda, sto zbog suspenzije. Nije bilo realno ocekivati neku igru, jednostavno nemoguce, necemo je vidjeti ni za 7 dana, a mozda ni za mjesec.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 21 avg 2016, 23:43

SiamoNoi je napisao/la:
Ma de znaš nas dvojicu :D nhf
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 avg 2016, 00:14

SiamoNoi je napisao/la:
gustamo k'o prasci :mrgreen: :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 avg 2016, 00:14

L'Avvocato je napisao/la:Ma de znaš nas dvojicu :D nhf
Mucki provokatori :P

Ne znam za vas,al ja cu sutra-preksutra snimku pogledat
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 21-08-2016
Ako još tko misli bit će ovdje hrpetina linkova za skinut kroz par sati.
44 minutes and people are already judging FDB.My god, this is sad. You could give this team to Mourinho and he wouldn't know how to handle it
:salut:
Fuck De Boer bring another coach.
:rol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 avg 2016, 01:11

Handanovic:
We’re behind physically, we know that. We had most of the ball, but we were never dangerous. we must turn the page, the league has just started and we can only get better. ” How much did the controversy of the coach change affect you? “I do not like to look for excuses. We will talk and we will have to play differently in the next games.”
...
I could talk about a thousand excuses but I do not like to look for them, we have wake up and prepare for the next game. De Boer said that we were not in top condition? We know that, we did the tour but we had half team, we had little time to train. It is not the fault of the manager but the organization
De Boer:
“My compliments to Chievo, they played very well. We knew that they are very good at transitioning, the first goal came from a good counter attack. We have to avoid making certain mistakes. We are disappointed, we have to improve both in physical condition and in gameplay. Many players, for example Candreva, Eder, Medel, Banega, still don’t have 90 minutes in their legs. We have to recover and be in the right condition, the team has quality and can improve. We have faith that we will improve in future even if playing against certain teams will be tough. We will need 3-4 months to see the real Inter, but we already have important matches from the start. We will try to be ready as soon as possible, working week after week. Together with the staff and the doctors, with the quality of the players, we will improve”.
...
Bad Inter? Yes, we are disappointed with the result but tonight was not our night. The first half we were a bit slow, we could do more. The condition is precarious, we still need to improve. It is not easy to play after playing only one friendly, other clubs will play 4-5 before starting, this is a fact. The condition was what it was, but we have to improve and we already knew that, with this team we can still do it.
A ovo da nisu fizički spremni ponavljaju od samog dolaska De Boera.Neću ni zamišljat kako je to s Mancinijem na pripremama izgledalo i šta su radili tj.nisu dok je on cvilio okolo da mu daju novi ugovor.Ono što je sigurno je da su bile teži fejl.

Spremniji Chievo,ovdje previše igrača ni blizu optimalnom stanju plus jos neki drugi faktori i sve je kulminiralo ovom slabom predstavom.

Nego,kao druga stvar gdje je pogrijesio bi mozda bila zamjena Banege umjesto da je Medela mijenjao,a ovog povukao iza i dao mu više vremena na lopti.Za to ga je i Bergomi kritizirao.Ali sad kad čitam ovu izjavu očito ni Banega nije bio spreman za cijelu utakmicu pa je vjerojatno išao za tim da će Medel lakše izgurat do kraja.
They were better physically, but it’s a question of how you step on to the pitch and the desire that you have to win. If we change this mentality, then we can improve a lot. We should take a leaf from the mentality demonstrated last year by Juve: I know it’s hard to say this, but it is true. We must not make excuses we are a team of players who have won things and people who have been playing in the Serie A for many years. We might not play well, but we had to win, this is the truth
...
The club did a great transfer market, we just have to go on the field and win. We must understand that in Italy everyone wants to wear the shirts of the big clubs and then we have to have the same hunger as the opponents. On the contrary however, we find it hard.
I am not an icon for this club. It is no longer the Inter of the treble. We can achieve the goals only if we are cohesive and play as a team. If we think we can win with D’Ambrosio who plays like Maicon, then we have got it all wrong. We are not individuals who can play as individuals.
Danilo :salut:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 22 avg 2016, 13:27

SiamoNoi je napisao/la:If we think we can win with D’Ambrosio who plays like Maicon, then we have got it all wrong. We are not individuals who can play as individuals.
Pogledao sam i prvo pol jutros, po meni je Danilo jucer bio najgori od najgorih.. kakav je samo momak panj.. Santon je za njeg Cafu!
Kondogbia jedini dobar :salut:

edit. ocjene od sinoc sa SempreInter :D
slika
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 22 avg 2016, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 22 avg 2016, 13:56

Malo je falilo da sansu napravimo sinoc. :opaopa:

Kondogbia jedini nesto odigrao.

Idemo dalje :arrow:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 avg 2016, 15:14

Jericho je napisao/la:slika
I ovi su se srozali :facepalm: Praktički im je samo jedna dobra stvar na portalu ostala.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 avg 2016, 17:07

Očekivani sastav.
slika

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 28 avg 2016, 18:04

Krecemo. Ajde Mauro makar 2 :kafa:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []