1/2 Njemacka - Spanija
Moderator/ica: admin
Re: 1/2 Njemacka - Spanija
neznam zasto neki spominju nacizam, kad je i soanija sama bila fasisticka zemlja.
Ne volim svabe nikako, ali navijam za njih u ovoj utakmici
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ovaj meč će suditi Viktor Kassai 
34-godišnji Mađar je na ovom svjetskom dijelio pravdu na 3 meča. Drugu polufinalnu utakmicu predvodi, po meni, izvrsni Irmatow.

34-godišnji Mađar je na ovom svjetskom dijelio pravdu na 3 meča. Drugu polufinalnu utakmicu predvodi, po meni, izvrsni Irmatow.
Vom Jäger zum Gejagten
Uc ce on u 70. min. a zabit ce 2 minute kasnijePrincipatus je napisao/la:Pah da vidimo kako ce Torres sad da zabije...sa klupe.
I ovdje je nekad bio rat pa se opet svi mrze. Nadam se da ti necu morati detaljnije objasnjavati.Wolverine je napisao/la:neznam zasto neki spominju nacizam, kad je i soanija sama bila fasisticka zemlja.
Rey de la furia española...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
TORRES TORRES!!! EL NINO!!!!Chologol je napisao/la:AhaPrincipatus je napisao/la:Ma ajde bre nije to tebi, to sam si ja navika gledajuci grupu D.![]()
![]()
jbo to, sto zanijemi ovaj:
[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
da zabit ce...nos u travu. Ili ce Schweinsteiger da ga zakuca kao ekser.Chologol je napisao/la:Uc ce on u 70. min. a zabit ce 2 minute kasnije![]()
p.s. a to sto se tice mrznje itd. neznam zasto se to uvjek diskutira. Ne razumjem to. Ja sam tu napredan i tolerantan, naprimjer sve agresivno napadam sto mi nije slicno i nema isto misljenje. Tako jednostavno.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 05 jul 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Genghis je napisao/la:Spanci ce raskomadati ove nazzije, naravno da simpatisem spance. Na kraju krajeva, i Valencia je iz Spanije, a i najbolji njihov fudbaler trenutno je mnogo godina proveo u Valenciji i hvala mu. Spanija - Njemacka 7:0Chologol je napisao/la:I Ghenis, jesil sad za Spanjolsku protiv gluhonijemaca?![]()
Pa da opet ja i ti sami budemo protiv cijelog foruma xD
kako si ti samoubjedjen,dosad nam je sranija zaista pokazala ocarajuci nogomet,sve su protivnike bijedili sa 8 ili 10 nula,moguce je i da ce ovako slabu njemacku koja se jedva dogurala do polufinala pobijediti 7 nula,doduse njemacka je imala slabe protivnike i u osminifinala i u cetvrtfinalu pa tih 8 komada sto su zabili necemo racunati za ozbiljno
dobro sljedeci puta kda bude igrala SAD spomeni genocid nad indijancima, kada budu igrali francuzi spomeni vijetnam, kad budu igrali belgijanci spomeni zair itd...Chologol je napisao/la:I ovdje je nekad bio rat pa se opet svi mrze. Nadam se da ti necu morati detaljnije objasnjavati.Wolverine je napisao/la:neznam zasto neki spominju nacizam, kad je i soanija sama bila fasisticka zemlja.
eh... govoris o periodu koji je bio prije 70 godina, i kojeg se svaki nijemac stidi (osim 2% zatucanih idiota) a mi ovde kao osudjujemo njemacku ekipu koja ima veze s nacizmom ko mi sa austrougarima...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
minibarca vs minibayern. i'll go with minibarca.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Jesi li siguran u ovo " ...sa klupe."Principatus je napisao/la:Pah da vidimo kako ce Torres sad da zabije...sa klupe.
Kako igra, za Elf bi bila prednost da startuje.OTNYS_YNWA je napisao/la:Jesi li siguran u ovo " ...sa klupe."Principatus je napisao/la:Pah da vidimo kako ce Torres sad da zabije...sa klupe.
Vom Jäger zum Gejagten
- roy_makaay
- Kontakt:
Gotovo je ljudi,Njemacka je u finalu,Genghis je rekao svoje,on je skoro kao Paul,kažem skoro jer hobotnica uvijek pogodi,a on uvijek profula.Genghis je napisao/la:Spanci ce raskomadati ove nazzije, naravno da simpatisem spance. Na kraju krajeva, i Valencia je iz Spanije, a i najbolji njihov fudbaler trenutno je mnogo godina proveo u Valenciji i hvala mu. Spanija - Njemacka 7:0Chologol je napisao/la:I Ghenis, jesil sad za Spanjolsku protiv gluhonijemaca?![]()
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Čekajte samo da Torrke explodira u ova zadnja dva meča. Najbolji strijelac prvenstva hladno. 
naravno da je hladno.OTNYS_YNWA je napisao/la:Čekajte samo da Torrke explodira u ova zadnja dva meča. Najbolji strijelac prvenstva hladno.
dok je npr, najbolji strijelac turnira villa, vruce.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Čekajte samo da Torrke explodira u ova zadnja dva meča. Najbolji strijelac prvenstva hladno.
Pa onda Messaga.
I sad Torkica.
Iduca tekma i prica slijedi''joj samo da Robbica proradi''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja mislim da će on eksplodirati od muke, prvo što će grijati klupu a drugo zbog eliminacije Furije.OTNYS_YNWA je napisao/la:Čekajte samo da Torrke explodira u ova zadnja dva meča. Najbolji strijelac prvenstva hladno.
I na kraju ti možda ne bude omiljeni igrač, nešto se šuska da bi vam mogao okrenuti leđa.
ps; tako je hare.
Vom Jäger zum Gejagten
Ma pusti Paula, samo stavi pare suprotno od genghisovog predvidjanja i dobijas 100%roy_makaay je napisao/la:Gotovo je ljudi,Njemacka je u finalu,Genghis je rekao svoje,on je skoro kao Paul,kažem skoro jer hobotnica uvijek pogodi,a on uvijek profula.Genghis je napisao/la:Spanci ce raskomadati ove nazzije, naravno da simpatisem spance. Na kraju krajeva, i Valencia je iz Spanije, a i najbolji njihov fudbaler trenutno je mnogo godina proveo u Valenciji i hvala mu. Spanija - Njemacka 7:0Chologol je napisao/la:I Ghenis, jesil sad za Spanjolsku protiv gluhonijemaca?![]()
@Genghica ce haman zbog Deutchlanda i bez gaca ostati. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bolje da su zvali Raula umjesto hm... uglavnom Raul je zasluzio ici za razliku od nekih koji su trenutno u repki.
Rey de la furia española...
zasto bi zvao raula akd covjek ni ne igra skoro u svom timu, a o formi da ne govorim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.