FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
evo kazu da smo zainteresovani za Moussu Sisokoa .. au kakva azdaha je to ..
Najbolji na trzistusLucajni je napisao/la:evo kazu da smo zainteresovani za Moussu Sisokoa .. au kakva azdaha je to ..
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Tome se nadam još otkako se početkom ljeta pojavila ta vijest.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
navodno je inter blizu dogovora sa newcastle-om za sissoka, cijena 35mil, sto je po meni previse za njeg ali ipak mislim da bi odlicno dosao interu takav igrac, ali koga na klupu 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Koga god ako ce Moussa doci.zamorano1plus8 je napisao/la:navodno je inter blizu dogovora sa newcastle-om za sissoka, cijena 35mil, sto je po meni previse za njeg ali ipak mislim da bi odlicno dosao interu takav igrac, ali koga na klupu
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Izgleda hoce da mjenjaju Erkina za Criscita. Nista za nista. Nek se biznis okrece.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
sta ce vam Sissoko pored Kondogbije, vasi stvarno ne znaju sta rade
Inter ima fiziku, ali fali mozga u veznom redu, kreativnosti
Inter ima fiziku, ali fali mozga u veznom redu, kreativnosti
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 22 avg 2016, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Stoper vam treba a ne Sissoko, bolje je na tome da se ovaj novac potrosi ali jbg.zamorano1plus8 je napisao/la:navodno je inter blizu dogovora sa newcastle-om za sissoka, cijena 35mil, sto je po meni previse za njeg ali ipak mislim da bi odlicno dosao interu takav igrac, ali koga na klupu
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma to France Football nešto za Sissoka piše.Nema od toga ništa.35 bacit na njega bi bio žešči fejspalm.
Doći je JM i rezervni stoper.
Doći je JM i rezervni stoper.
Klauzula za Jovetića se aktivira ako upiše nastup u ovoj sezoni?
- Alen Škoro
- Kontakt:
Od internazionalea očekujem tek od oktobra prave tekme. Tek će tada moći doći do izražaja De Boerov potpis.
NON MOLLARE MAI
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 21-08-2016
Snimka utakmice za skinut ako tko nije gledao ili misli ponovno.
Ja danas stigao tek prvo poluvrijeme,sutra cu jos drugo odradit i definitivno ću svaku utakmicu u sezoni još jednom u snimci pogledat jer se puno više toga uoči nego prvi put.Recimo sinoć u toj strci traženja kvalitetnih streamova i ostalog nisam uopće dobio dojam da je Banega nesto odigrao,a danas kad sam na miru pogledao dojam je skroz drugaciji.Još da pogledam i drugo pa da napišem ponešto...
EDIT:Ne znam zasto sam ovo pisao u transfere,al ajd dobro
Snimka utakmice za skinut ako tko nije gledao ili misli ponovno.
Ja danas stigao tek prvo poluvrijeme,sutra cu jos drugo odradit i definitivno ću svaku utakmicu u sezoni još jednom u snimci pogledat jer se puno više toga uoči nego prvi put.Recimo sinoć u toj strci traženja kvalitetnih streamova i ostalog nisam uopće dobio dojam da je Banega nesto odigrao,a danas kad sam na miru pogledao dojam je skroz drugaciji.Još da pogledam i drugo pa da napišem ponešto...
EDIT:Ne znam zasto sam ovo pisao u transfere,al ajd dobro
DeBoer: “Why was Perisic left out? He’s a great player, but he’s not physically ready after the EURO 2016."
To kralju samo izvaljuj
Spremniji je Candreva od njega zasigurno
UOL: Inter have an advantage for Gabigol, as Santos prefer their offer to that of Juventus.
To kralju samo izvaljuj
UOL: Inter have an advantage for Gabigol, as Santos prefer their offer to that of Juventus.
#SuningOUT
Upravo to mu navijaci zamjeraju, nije problem igra, znamo da se za 12 dana ne moze nista napraviti ali takvu provalu izjaviti u medijima je krajnje neozbiljno. Ništa, we trust in mister de BoerJericho je napisao/la:DeBoer: “Why was Perisic left out? He’s a great player, but he’s not physically ready after the EURO 2016."
To kralju samo izvaljujSpremniji je Candreva od njega zasigurno
![]()
De Boer je odličan terenski trener, postavlja interesantne treninge i generalno dosta postavke zasniva na tome, međutim što prije skonta da ne može naučiti "holandsku školu" 30-godišnjacima i starijim igračima koji ugraju u Interu to bolje za njega a i za inter....posložiti ih najbolje što zna u neki sistem sa 3 stopera....prevelika je promjena sad....svaka ekipa u italiji zna igrati čvrsto nazad i na kontre....inače je bivši prije Božića... 
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To sam ja i govorio, niko i ne ocekuje da se odma vidi neka promjena. Nekako mi djeluje naivno ako je mislio postic neki rezultat na taj nacin. Mene je to najvise razocaralo u nedjelju. Nisam ni ocekivo pobjedu al sam ocekivo da ce imat malo pametniji i sigurniji pristup. Izgleda da nije svjestan gdje je doso.
Po meni je najbitnije da sad puno ne eksperimentise nego da igra na "provjereno" i da skupi sto vise bodova, jer bojim se da bi mogo zavrsit ko Gasperini.
Sto se tice tog brazilca, nadam se da na kraju nece nista bit od toga. Covjek je izgleda prosjek zesci.
Po meni je najbitnije da sad puno ne eksperimentise nego da igra na "provjereno" i da skupi sto vise bodova, jer bojim se da bi mogo zavrsit ko Gasperini.
Sto se tice tog brazilca, nadam se da na kraju nece nista bit od toga. Covjek je izgleda prosjek zesci.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Probat ponuditi Romi za Radju, vjerovatno ce morat prodati nekoga jer su racunali na plasman u LP.
Call the coroner!
Samo da Sissoko ne dođe.Mislim da je i previše bezglavih kokoši u ekipi.Joao Mario je idealan.Radja kad bi bilo moguce.Nema nitko drugi trenutno,a da je dostupan.Za Gustava kažu iz Wolfsburga da ne ide nigdje.
Tesko da ce ikoga Inter potpisati. Citam evo kaseres se spominje, mislim za klupu je igrac solidan i moze pruziti ispomoc u euroligi a pri tome je badava, sigurno bolji od zabca. Brozovicu je navodno ponudjeno produzenje 2,2 mil po sezoni, tesko da ce prihvatiti ako uzmemo u obzir da melo ima vecu placu. Treba se pomiriti da nam je ovo roster za sezonu, osim ako ne prodamo nekoga ( jovetic mozda, mada ni to nema nekog smisla ), daj boze da me demantuju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.