NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
O jbt, sta je sa Dinom sad? Corluka na onoj poziciji ne moze igrati jer ne zna i svako krilo napravi budalu od njega, jos nek stavi Pandzu i to je to 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Soldo
Stipe-Bralic-Brekalo-Joja( :OO )
Jure-Sesar
Baraban-Wagi-Menalo
Krle
Igrat ce se vjerovatno ko u pripremnin, u napadu 4-1-4-1 di Jure ide naprijed ovoj trojici
Stipe-Bralic-Brekalo-Joja( :OO )
Jure-Sesar
Baraban-Wagi-Menalo
Krle
Igrat ce se vjerovatno ko u pripremnin, u napadu 4-1-4-1 di Jure ide naprijed ovoj trojici
Ima gdje prijenos?
Vidim po sportsport.ba uzivo ovo da dominiramo...
Cestitke momcima, vrlo dobra utakmica sa nase strane, moglo je biti i vise ali dobro. Stipo napokon odigrao kako zna, ovo danas je bilo savrseno, i Barbi vec standardno ponajbolji. Sve u svemu, dvije vezane pobjede, nije lose
, ponovno smo u gornjem dijelu
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Tako je, iskreno mozda sam i vise malo ocekivao od Krupe, al smo dominirali citavu utakmicu.
Bravo!
Bravo!
NK Široki Brijeg
I ja isto, posebno od Koljica, lik skoro nista nije pokazao...Evolve je napisao/la:Tako je, iskreno mozda sam i vise malo ocekivao od Krupe, al smo dominirali citavu utakmicu.
Bravo!
Palac gore za publiku, nisam se nadao da ce biti ovoliko ljudi danas
HRHB
HRHB
- Pantarei79
- Kontakt:
Dobra utakmica, još jedna pobjeda
Iz utakmice u utakmicu sve bolje igramo, vidi se Karacicev rad sa ekipom
Soldo - nije imao puno posla, ali jako nesiguran na visoke lopte
Markovic - odlican i naprijed i nazad
Corluka - dobar, bez vecih gresaka. Fali mu utakmica i sigurnosti koja dolazi igranjem.
Bralic -
vrhunski u obrani, jos se stigao prikljucivat i naprijed. Dao i gol.
Brekalo - solidan, bez vece greske
Plazonic - dobar, trazio loptu, vukao prema naprijed, obrambeno dobro odradio.
Sesar - najlosija utakmica ove sezone
Menalo i Baraban -
Wagi - standardno dobar
Krle - napokon trka i borba i od njega
Baric - dao gol
Jure - tek udje i misli se bi li potrcao za loptom
Konacno smo odigrali kao ekipa, i vidi se rezultat. Svaka cast Branku što je dao priliku malom Maricu
Iz utakmice u utakmicu sve bolje igramo, vidi se Karacicev rad sa ekipom
Soldo - nije imao puno posla, ali jako nesiguran na visoke lopte
Markovic - odlican i naprijed i nazad
Corluka - dobar, bez vecih gresaka. Fali mu utakmica i sigurnosti koja dolazi igranjem.
Bralic -
Brekalo - solidan, bez vece greske
Plazonic - dobar, trazio loptu, vukao prema naprijed, obrambeno dobro odradio.
Sesar - najlosija utakmica ove sezone
Menalo i Baraban -
Wagi - standardno dobar
Krle - napokon trka i borba i od njega
Baric - dao gol
Jure - tek udje i misli se bi li potrcao za loptom
Konacno smo odigrali kao ekipa, i vidi se rezultat. Svaka cast Branku što je dao priliku malom Maricu
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
Koljic nije mogao pored BralicaAndroid je napisao/la:I ja isto, posebno od Koljica, lik skoro nista nije pokazao...Evolve je napisao/la:Tako je, iskreno mozda sam i vise malo ocekivao od Krupe, al smo dominirali citavu utakmicu.
Bravo!
Palac gore za publiku, nisam se nadao da ce biti ovoliko ljudi danas
Dobra satnica za publiku. Lijep ugođaj je bio na Pecari
Ali kakve faule je za njih sudac svirao
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
Offtopic:
Citam na Zeljinoj temi da ce slovenac dobiti otkaz i da hoce dovest Musu za trenera
Daj Boze, ne znaju sta rade
Citam na Zeljinoj temi da ce slovenac dobiti otkaz i da hoce dovest Musu za trenera
Daj Boze, ne znaju sta rade
G. Marquez
G. Marquez
Ovo je večeras dobro izgledalo, nije ovo idealno ali kako smo igrali prvih par kola ovo je bilo odlično. Stipo konačno odigrao kako zna, borben, brz, prodoran, dobar centaršut, ... Bralić je za Pandžu trenutno doktor nogometa, smiren, dobar u skoku, zna sa loptom, dao gol, ... Baraban kao tenk, lik ne staje 90 min., po meni naš najbolji igrač ove sezone. Dižemo se u formi, samo pustiti Branka da radi i to će doći na svoje. Kad će ta famozna skupština konačno, da se i to riješi pa da se neka pojačanja dovedu !? Tko nam navija glazbu na stadionu ? Nigdje nikakve navijačke pjesme o Širokom od početka sezone ?! Zašto se konačno ne pušta po meni najbolja pjesma napisana o Š.Brijegu a to je "Volim te grade moj" , svirala je maloprije u prostorijama Škripara.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Slazem se za glazbu, nisu mi jasni nikako, DJjozo121 je napisao/la:Ovo je večeras dobro izgledalo, nije ovo idealno ali kako smo igrali prvih par kola ovo je bilo odlično. Stipo konačno odigrao kako zna, borben, brz, prodoran, dobar centaršut, ... Bralić je za Pandžu trenutno doktor nogometa, smiren, dobar u skoku, zna sa loptom, dao gol, ... Baraban kao tenk, lik ne staje 90 min., po meni naš najbolji igrač ove sezone. Dižemo se u formi, samo pustiti Branka da radi i to će doći na svoje. Kad će ta famozna skupština konačno, da se i to riješi pa da se neka pojačanja dovedu !? Tko nam navija glazbu na stadionu ? Nigdje nikakve navijačke pjesme o Širokom od početka sezone ?! Zašto se konačno ne pušta po meni najbolja pjesma napisana o Š.Brijegu a to je "Volim te grade moj" , svirala je maloprije u prostorijama Škripara.
Glazba je godinama uzasna, nikakve veze sa sportom, jos kad puste Lidiju Bacic
. Mislim jest zena avion ali takve pjesme nemaju sta raditi na stadionu
Poceli smo pobjedjivati otkad nema Pandze i Crnova
, sto se mene tice neka ih sto dulje van
Musa u Zelju? Daj Boze
Poceli smo pobjedjivati otkad nema Pandze i Crnova
Musa u Zelju? Daj Boze
HRHB
HRHB
Da je Bralic igrao od početka sad bi dijelili prvo mjesto sa Slobodom i Zrinjskim! Sve u svemu ovoj ekipi trebaju samo 2-3 bolja igrača i mozemo se borit za Europu pa i prvaka.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Dobro je ovo bilo
Soldo nije imo posla.Brekalo se zaleti,covik pomisli sad ce nas necim iznenadit,pa izgubi loptu.Primi loptu u obrani i krene naprijed i preda je protivniku.Ali danas je bio ok.Bralić zna znanje
.Stipo malo popravit centarsut(isto ko da su mu noge teske pa mu se nedq uputit ubacaj po zraku).Ćorluka solidan.Plazonić
neznam,uputio par suteva iz daljine,ali ****.a kad nezna,spor je strasno.Sesar nista posebno.Baraban trci ko konj,ko tri konja
,malo se zaigra nekad pa izgubi loptu,ali nema veze on se bori.Menalo dobar,ali fali mu snage.Krstanović sudjeluje u igri,krece se,samo da se manje izlezava
Wagner
ćaća jedini.Barić bravo za njega neka je zabio.Drago mi je zbog Marića.Jure nako.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Pa ja ne znam zasto su uopce doveli Plazonica, lik je i u Sibeniku bio prosjek, bolje da su doveli Zivkovica koji je 2x bolji igrac od Plazonica...
Valjda ce biti koje pojacanje, s ovom ekipom mozemo izboriti Ligu prvaka ali za Europu ce ipak trebati barem dvojica novih
Valjda ce biti koje pojacanje, s ovom ekipom mozemo izboriti Ligu prvaka ali za Europu ce ipak trebati barem dvojica novih
HRHB
HRHB
Android je napisao/la:Pa ja ne znam zasto su uopce doveli Plazonica, lik je i u Sibeniku bio prosjek, bolje da su doveli Zivkovica koji je 2x bolji igrac od Plazonica...
Ja bi doveo Obradovica iz Radnika, iako nije "naš". I neka klasa u veznom redu nam treba, al bas ono klasa.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Mah, ima brdo igraca koji bi bili pojacanja ali kad je politika takva onda...
Krstanovic propusta Mladost zbog kartona
Krstanovic propusta Mladost zbog kartona
HRHB
HRHB
Ona emisija na bht pregled kola.Emitira se inace nediljom,ali sutra igra sarajvo pa je i emisija sutra.A Široki igra protiv slobode i zrinjskog u vecernjem terminu u nedjelju i nikako nije bilo tih utakmica u pregledu.pa kontam sto nisu stavili pregled u ponediljak ako nisu jos dobili izvjestaje sa utakmica.

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Ma koga briga, zar taj BHT uopce netko gleda u HercegoviniStrob1996 je napisao/la:Ona emisija na bht pregled kola.Emitira se inace nediljom,ali sutra igra sarajvo pa je i emisija sutra.A Široki igra protiv slobode i zrinjskog u vecernjem terminu u nedjelju i nikako nije bilo tih utakmica u pregledu.pa kontam sto nisu stavili pregled u ponediljak ako nisu jos dobili izvjestaje sa utakmica.![]()
![]()
![]()
HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Arma00, AvantiBL, b00t, boatenkk, Combattente87, f16, Grk1234, Helemnejse, invincible1921, laznokrilo, Markinhio, MostarskiBijeli1, Necto, Perotti, trunks1946, Zigazaga i 82 gosta.