FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj da vi znate kakva je to treba bila, ona iz Gredinih poruka, doživotni bi mu mandat dali [emoji13] [emoji13] [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nije to bitnoaleksandar_veliki je napisao/la:Muha nije rekao da je Kranjcar bio na ledjima.

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Hrasno1921
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ja sam svoje naplatio danas. Vala mi moze biti do Nove godine, a vi se j.ebite za petobu4672980102091213 je napisao/la:Sve placenici i mi i oni, ja sutra odoh u megamix po petobu da ne bude problema u Zenici i da ne psujemo Ancelotiju i igracima.Qwerty90 je napisao/la:Hahahahahh joj foruma večeras odavno nije bolji bio, ode ovo u tragikomediju, još sad kad mi drug posla ovu ilustraciju Misimovica kao Mao Tse Tunga morao sam se umiti ... [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk![]()
![]()

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
- Kontakt:
Ovo danas se zove istrazivacko novinarstvo. Kako probrano drustvo za intervju, Nikic i Kozaric izvuceni iz mrtvih. Jos je falio Zujo da nam obrazlozi kako bi on to uradio, a Buki jadan slomi se na fejsu sarajuci, a niko da ga zovne da i on dadne svoje misljenje jer je otisao jadnicak u politiku direktno iz Zelje.
Za zivot cijeli !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Šta će jadan možda bi on i progovorio, ali ne smije, zato se nudi da bude žirant, jedino mu to preostaje ... Valja mu šutiti, dok ga načelnik ne stavi za direktora dvorane jbg ...4672980102091213 je napisao/la:Ovo danas se zove istrazivacko novinarstvo. Kako probrano drustvo za intervju, Nikic i Kozaric izvuceni iz mrtvih. Jos je falio Zujo da nam obrazlozi kako bi on to uradio, a Buki jadan slomi se na fejsu sarajuci, a niko da ga zovne da i on dadne svoje misljenje jer je otisao jadnicak u politiku direktno iz Zelje.
-
- Kontakt:
Što se tiče kafe, neka bude da mi neda žena.aleksandar_veliki je napisao/la:Reakcije na isti govore bas suprotno. Pogodio je u sridu ali svakako da cijenim tvoje misljenje iako se sa istim ne slazem. Rade, znas ti da ja sve znam cak i mnogo vise od toga i ne foliram. Ponekad i ja pritisnem pogresnu tipku. No kasno je, atmosfera opustena, necemo o teskim temama. Ima vremena, volim ja i kafu popiti ako vam nije zabranjeno
.

-
- Kontakt:
Vjeruj mi da neznaš, krhko je znanje ili me opasno mjenjaš s nekim. Drago mi je da sam vam dao korisne ideje za unapređenje profesionalizma.aleksandar_veliki je napisao/la:Oprosteno iako znam da je druga zabrana u pitanjuRade Paprica 9 je napisao/la:Što se tiče kafe, neka bude da mi neda žena.aleksandar_veliki je napisao/la:Reakcije na isti govore bas suprotno. Pogodio je u sridu ali svakako da cijenim tvoje misljenje iako se sa istim ne slazem. Rade, znas ti da ja sve znam cak i mnogo vise od toga i ne foliram. Ponekad i ja pritisnem pogresnu tipku. No kasno je, atmosfera opustena, necemo o teskim temama. Ima vremena, volim ja i kafu popiti ako vam nije zabranjeno
.
. A, Gredica i Zuju cemo svakako kontaktirati. Zasto se ne bi cuo glas bivsih predsjednika kluba o trenutnoj situaciji.
-
- Kontakt:
Zna li se jel nam trener usto? Reko je da treba prenoćiti i hladne glave odlučiti.
Ustani i idi , idi zauvjek klocu, idi zakucavaj u zemlju koga hoćeš a nas zaboravi neznalico
Ustani i idi , idi zauvjek klocu, idi zakucavaj u zemlju koga hoćeš a nas zaboravi neznalico
hahahhahahahhahhahahahahahha, ja moram ovog citiratHrasno1921 je napisao/la:Zavresna sjednica prije nekih sat vremena Amar i jos cetiri clana koji se ne znaju imenom dobili su nogu iz skupstine, dakle nisu podnijeli ostavke vec su otjerani zbog ne ispunjavanja obaveza, sa tim je sve jasno ko su i sta su ovi ljudi u klubu ...
Na slijedecoj sjednici ce o ostavkmama koje ce biti prihvacene, a lazni Hadzija ima uslov pod kojim bi napustio klub i otisao, a i taj uslov ce biti poznat u skorije vrijeme.
Sve u svemu sve ide svojim tokom ...![]()
Kazu da je bivsi ,dva kandidata za klupu simo krunic i slaven musa?narodniheroj je napisao/la:Zna li se jel nam trener usto? Reko je da treba prenoćiti i hladne glave odlučiti.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Jos ne mogu doci sebi, fantomska sjednica odrzana, opet se drogiras hrasno hahhahahaa
-
- Kontakt:
BLU SKY je napisao/la:Kazu da je bivsi ,dva kandidata za klupu simo krunic i slaven musa?narodniheroj je napisao/la:Zna li se jel nam trener usto? Reko je da treba prenoćiti i hladne glave odlučiti.

Samo nam malo treba da se dohavizamo.Garantujem kad ovom ublehašu vidimo leđa i na klupu stavimo iole ozbiljnog trenera kreće renesansa. Mi imamo strašan tim koji je blokiran neznanjem i pichkastim ponašanjem neznalice. Sram ga bilo, zamalo raju da totalno podjeli, izmišljenje priče o bojkotu

Nemoć koja je jasna ko dan je poslijedica ubleharenja slatkorječivog neznalice koji je uspio prevariti naše rukovodice. Sportski segment žudi za izmjenama.
Hrasno i njegovi imaginarni prijatelji odrzali sjednicu sinoc 

-
- Kontakt:
Znaš gdje če on opet biti trener kad ga nogiramo akb
Niko normalan ga neće uzeti da radi sa ljudima nakon ove za nas pogubne avanture. Imao je sve, baš sve što je potrebno prosjećnom treneru da napravi dobar rezultat. Od uprave koje u punom kapacitetu stala iza njega, igrača koji su imena za ovu ligu, infrastrukture koju malo ko ima na našim prostorima, navijača kakvih niko nema, fantastične atmosfere koja je stvorena oko kluba zadnjih mjeseci... sveeeee je imao kloc
I onda dolazi trenutak kad mora prenijeti na teren ono što mu je neko napravio za PP a tu nema ublehe, tu ima autoritet i to autoritet znanja, da ponovim ZNANJA a on ga naravno niti ima pa ga tako ne može ni prezentirati. Još na sve to njegovo neljudsko ponašanje koje je izazvalo velike podjele među rajom i ubleharska priča o bojkotu. Čuj bojkot preko noći, do juče sve bajno sve ok a danas bojkot. I na sve to velika greška uprave koja je MORALA nakon Viteza dati pedalu klocu. Kažem to iz razloga što su samo dušmani dobili na vremenu i ojačana im je pozicija. Počeli ljudi na forumima pisati ko su pravi (sjever) navijači a ko su plaćenici (jug) od strane igrača. Pa nane mi moželi nam neko postaviti onaj šprint msm Husića iz 90+ minute protiv međugoraca kad nam frajer sam izađe na Veću. Pa svega mi zadivljen sam osto, frajer šprinta ko na olimpijadi, i šupak proturio priču o bojkotu da bi svoju guzicu spasio

Niko normalan ga neće uzeti da radi sa ljudima nakon ove za nas pogubne avanture. Imao je sve, baš sve što je potrebno prosjećnom treneru da napravi dobar rezultat. Od uprave koje u punom kapacitetu stala iza njega, igrača koji su imena za ovu ligu, infrastrukture koju malo ko ima na našim prostorima, navijača kakvih niko nema, fantastične atmosfere koja je stvorena oko kluba zadnjih mjeseci... sveeeee je imao kloc
I onda dolazi trenutak kad mora prenijeti na teren ono što mu je neko napravio za PP a tu nema ublehe, tu ima autoritet i to autoritet znanja, da ponovim ZNANJA a on ga naravno niti ima pa ga tako ne može ni prezentirati. Još na sve to njegovo neljudsko ponašanje koje je izazvalo velike podjele među rajom i ubleharska priča o bojkotu. Čuj bojkot preko noći, do juče sve bajno sve ok a danas bojkot. I na sve to velika greška uprave koja je MORALA nakon Viteza dati pedalu klocu. Kažem to iz razloga što su samo dušmani dobili na vremenu i ojačana im je pozicija. Počeli ljudi na forumima pisati ko su pravi (sjever) navijači a ko su plaćenici (jug) od strane igrača. Pa nane mi moželi nam neko postaviti onaj šprint msm Husića iz 90+ minute protiv međugoraca kad nam frajer sam izađe na Veću. Pa svega mi zadivljen sam osto, frajer šprinta ko na olimpijadi, i šupak proturio priču o bojkotu da bi svoju guzicu spasio

-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Uprava može pogriješiti i u najboljoj namjeri, a siguran sam da su imali najbolju namjeru kad su ovog kloca dovodili. Samo ima tu drugi problem, takve stvari odlučuje neko ko je iz svjeta fudbala, neko od struke a ne neko ko pojma nema o fudbalu. Najveće greška u svemu ovome je što se balvanu nije otkaz uručio nakn Viteza, samo se produbljuje kriza i daju argumenti pljuvačima i hijenama. Ja sam pisao javno na ovom forumu odmah nakon pitara kad im na go nismo pogledali kako treba, da je ovaj lik prevara. Mi smo u ovih 6 kola odigrali za neku prolaznu ocjenu samo 3 poluvremena. Protiv jadnog Olimpika drugo, protiv Širokog i Zrinskog prvo. Sve ostalo je horor, znači od 12 poluvremena mi 3 odigramo korektno. To nebi zadovoljilo Mladost ili Vitez vjerovatno a ne velikog, najvećeg u BIH Želju. I da belaj bude veći, jer rezultat će se nekako i stići ali polariziraše raju. Dio kojeg samo interesuju rezultati i dio koji slijepo vjeruje tuđim pričama a ne svojim očima i faktima koji su surovi.Od 18 mogućih mi imamo sramnih 7 bodova sa prosjekom jednog šuta u okvir po tekmi. Mene stid

-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro jutro plavoj naciji!
Senad Misimovic
Senad Misimovic

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jutro @Virtu
Željezničar za život cjeli
Željezničar za život cjeli

Citam i ne vjerujem.Ujeba vam klub jedan covjek a pojedini ga u zvijezde kuju zato sto je pokupio lovu od vas navijaca da nesto gradi na stadionu.Rezultate nemate od kad vam se uhljebio u klub lik koji misli da vodi firmu ocito.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.