Milica danas u četvrtfinalu ide na Walden, koja je svjetska prvakinja, težak ždrijeb, ali ako želi medalju onda nema lakih mečeva

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
kao što si neki dan napisao trebalo bi u boksu ove kategorije malo promijeniti,najmanja kategorija za muške bi trebala biti možda -60kg,tko će gledati ove kepeceASD je napisao/la:Robeisy Ramirez uzeo zlato u bantamu, njemu drugo, Kuba ima 2 zlata, ceka se Arlen Lopez oko 8 sati.
Kod zena, UK uzela jedno zlato, Fra drugo, a u trecem boksaju Amerikanka i Holandjanka.
Jedino Kuba ima 2 medalje, jos je jedan mec danas.
Da, totalno negledljivo, ne zna se kad je udarac, a kad promasaj jer puno mašu, a udarci slabi.branimir85 je napisao/la:kao što si neki dan napisao trebalo bi u boksu ove kategorije malo promijeniti,najmanja kategorija za muške bi trebala biti možda -60kg,tko će gledati ove kepeceASD je napisao/la:Robeisy Ramirez uzeo zlato u bantamu, njemu drugo, Kuba ima 2 zlata, ceka se Arlen Lopez oko 8 sati.
Kod zena, UK uzela jedno zlato, Fra drugo, a u trecem boksaju Amerikanka i Holandjanka.
Jedino Kuba ima 2 medalje, jos je jedan mec danas.
Sve Japanke su nosile trenera na ramenima, to im je valjda isti trener, onaj celavi ako sam dobro skuzio.jestamaji je napisao/la:ima li negdje video one japanske rvačice koja poslije zlata prvo dva puta baci trenera pa ga onda nosi na ramenima? to je bilo cool
Nije, mada ne znam sta bih rekao za taj mec, totalno divlje.KingJamesMVP je napisao/la:Jel dobio ovaj Kubanac što se bori za Azerbajdžan?
"Država odsvira himnu, podigne zastavu, političari dočekaju i poslikaju se za svoje potrebe, jasno, i idemo dalje. Zato sam ja rekao Filipu, sad ću biti malo prost, 'j... im svima mater, ne daj nikome da se slika s tobom'. Ne zato što je on veličina, već stoga što su ovi koji će se sada htjeti slikati lešinari."
Petar Hrgović, otac brončanog boksača Filipa Hrgovića
100% ispravno, svaka mu čast. samo teško je to izbjećiASD je napisao/la:Dobro je rekao, ali ne znam da li bi to rekao da mu sin nije uspio, sad ce ici u profesionalce gdje ce vjerovatno uzeti finih para.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.