Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Sezonu 2010/11 otvara utakmica:
FC Bayern - VfL Wolfsburg
FC Bayern - VfL Wolfsburg
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dalje se sastaju u prvom kolu:
Hoffenheim - Werder Bremen
Borussia M`Gladbach - Nuernberg
1. FC Koeln - 1. FC Kaiserslautern
SC Freiburg - FC St. Pauli
Hannover 96 - Eintracht Frankfurt
Hamburger SV - FC Schalke 04
FSV Mainz - VfB Stuttgart
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen
Hoffenheim - Werder Bremen
Borussia M`Gladbach - Nuernberg
1. FC Koeln - 1. FC Kaiserslautern
SC Freiburg - FC St. Pauli
Hannover 96 - Eintracht Frankfurt
Hamburger SV - FC Schalke 04
FSV Mainz - VfB Stuttgart
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bečki Kongres je napisao/la:Misimoviću je ime Zvjezdan, a ne Zlatan.
Mislim jedno pišem drugo.
Odma u 1.kolu 3 jake utakmice:
Bayern - Wolfsburg
HSV - Schalke 04
Dortmund - Leverkusen
Bayern - Wolfsburg
HSV - Schalke 04
Dortmund - Leverkusen
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Omerbavarac
- Kontakt:
I sve ce biti prikazane u standardnim terminima.Ted Mosby je napisao/la:Odma u 1.kolu 3 jake utakmice:
Bayern - Wolfsburg
HSV - Schalke 04
Dortmund - Leverkusen
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bayern otvara prvenstvo igraju u 20:30, a sutradan igraju ovi po standarnim terminimaomerbavarac je napisao/la:I sve ce biti prikazane u standardnim terminima.Ted Mosby je napisao/la:Odma u 1.kolu 3 jake utakmice:
Bayern - Wolfsburg
HSV - Schalke 04
Dortmund - Leverkusen
- majestic24
- Kontakt:
Kako ova nasa tv nebi prenosila Bundesligu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- BayerLev04
- Kontakt:
Nadam se da ce biti prenosa :/
Ballack debitira na Westfalenu, mislim debitira nakon povratka.
Odmah prava utakmica HSV - Schalke, vidjet ćemo odmah imaju li oni pravog konja za utrku s Bayernom
Odmah prava utakmica HSV - Schalke, vidjet ćemo odmah imaju li oni pravog konja za utrku s Bayernom
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Kada pocinje BL,a kada se igra liga kup Nemacke?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ballack nije trebao odlaziti iz Leverkuzena, bio bi živa legenda kluba, al lova šta ćeš, biznis.
Zamolio bih admina ako može da nam restartuje ovu anketu koja je istekla da na postavite novu, hvala!
Zamolio bih admina ako može da nam restartuje ovu anketu koja je istekla da na postavite novu, hvala!
Colour of Manchester is blue...
Liga kup je 7. augusta, pa onda ide kup od 13. do 16. i prvenstvo pocinje 20.augusta.Devil je napisao/la:Kada pocinje BL,a kada se igra liga kup Nemacke?
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
99% cemo igrati u nedjelju s vama, tako da ce biti prenos.BayerLev04 je napisao/la:Nadam se da ce biti prenosa :/
Što se tiče Džeke i ja bi mu preporicuo da ostane u Wolfsu, tamo ga vole svi redom, al eto maloprije citam da je dosad najozbiljnije Juventus raspitivao se i davao nekakve ponude za njega, piše u tuttosportu!
Colour of Manchester is blue...
Pocinje lov na Nijemce:
Arsenal trazi Mertesackera
Real i Chelsea Schwensteigera
Chelsea Khediru
Man City Podolskog
Inter i Barca Ozila
Rubin Klosea
Muller i Neuer su interesantni mnogim klubovima
Mada sumnjam da ce ove sezone ista biti realizirano. Jedino ne znam za Ozila, tu je bas teska situacija. Sljedece godine mu istice ugovor i onda Werder ostaje bez icega, dok ovako mogu komotno uzeti 30 miliona. Jedino da mu ponude novi ugovor s mnogo vecom platom, jbg nek iskesiraju za jednu sezonu i onda ga dogodine prodati za velike pare. Jos ce igrati Ligu prvaka.
Negdje sam procitao da je Khedira do sad najvise pretrcao od svih igraca na SP, nije ni cudo sto je Chelsea bacio udicu.
Arsenal trazi Mertesackera
Real i Chelsea Schwensteigera
Chelsea Khediru
Man City Podolskog
Inter i Barca Ozila
Rubin Klosea
Muller i Neuer su interesantni mnogim klubovima
Mada sumnjam da ce ove sezone ista biti realizirano. Jedino ne znam za Ozila, tu je bas teska situacija. Sljedece godine mu istice ugovor i onda Werder ostaje bez icega, dok ovako mogu komotno uzeti 30 miliona. Jedino da mu ponude novi ugovor s mnogo vecom platom, jbg nek iskesiraju za jednu sezonu i onda ga dogodine prodati za velike pare. Jos ce igrati Ligu prvaka.
Negdje sam procitao da je Khedira do sad najvise pretrcao od svih igraca na SP, nije ni cudo sto je Chelsea bacio udicu.
Kjaer u vukovima ;o
zanimljivo... mozda ipak mcclaren napravi nesto od one ekipe, ionako im fali mozda jedan vezni i jedan odbrambeni i to je to, oni nikada nisu imali problema sa postizanjem golova.. al problem je bio ne primiti barem 2 gola po utakmici ;-D
wolfsburg pocinje liciti na pravu ekipu... ko zna, ako ovako nastave nebi Dzeko pogrijesio i da ostane tamo
zanimljivo... mozda ipak mcclaren napravi nesto od one ekipe, ionako im fali mozda jedan vezni i jedan odbrambeni i to je to, oni nikada nisu imali problema sa postizanjem golova.. al problem je bio ne primiti barem 2 gola po utakmici ;-D
wolfsburg pocinje liciti na pravu ekipu... ko zna, ako ovako nastave nebi Dzeko pogrijesio i da ostane tamo
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
Da, ali ne vjerujem da će samo dovoditi, vrlo je vjerovatno da će neko od boljih napustiti klub da bi se kasa istoga napunila. E sad, o kome se radi, ne znam, ali ja sam ubijeđen da će otići neko od naših, a možda čak i obojica. Još ukoliko je istinita ova priča o Diegu, mogli bismo se oprostiti od Džeke kada je dres Wolfsburga u pitanju. Naravno, dolazak Diega bi značio i skoro sigurni odlazak Misketa, jer su isti tip igrača. Sve u svemu, odlična stvar za zadnju liniju; sada će Benaglio imati pouzdanije likove ispred sebe.
-
booty-king
- Kontakt:
arne friedrich u wolfsburgu,neznam jel ko objavio ali ce im odbrana biti granit...imat ce tu brzinu pozada sa friedrichom i iskustvo pored mladog kjaera...sve u svemu vukovi prave dobru ekipu...
- majestic24
- Kontakt:
Mozda im je to jedina prilika da zadrze Dzekubooty-king je napisao/la:arne friedrich u wolfsburgu,neznam jel ko objavio ali ce im odbrana biti granit...imat ce tu brzinu pozada sa friedrichom i iskustvo pored mladog kjaera...sve u svemu vukovi prave dobru ekipu...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.