Ne moze mi niko past na pamet, bezveze onako JR Smith?filip13 je napisao/la:najbolji strijelac svih vremena medju igracima kojima prezime pocinje slovom s?
NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Sarmelino je napisao/la:Ne moze mi niko past na pamet, bezveze onako JR Smith?filip13 je napisao/la:najbolji strijelac svih vremena medju igracima kojima prezime pocinje slovom s?
ne,ni blizu
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ono cega se sjecam sa " S" je svakako Stockton, Strickland, Schremf , Stackhouse, od nekih meni znacajnih, a znam da je Stockton igrao do 40-te , tako da je vjerovatno on.filip13 je napisao/la:najbolji strijelac svih vremena medju igracima kojima prezime pocinje slovom s?
Kobe Bryant je napisao/la:Ono cega se sjecam sa " S" je svakako Stockton, Strickland, Schremf , Stackhouse, od nekih meni znacajnih, a znam da je Stockton igrao do 40-te , tako da je vjerovatno on.filip13 je napisao/la:najbolji strijelac svih vremena medju igracima kojima prezime pocinje slovom s?
najbolji strijelac svih vremena medju igracima kojima prezime pocinje slovom e?
Ulivaca je napisao/la:Alex English
najvise skokova između sezona 1989/1990 i 1998/1999 je imao koji igrac?
Kawhi je napisao/la:Rodman.
da
zadnji igrac bucksa koji je bio u prvoj petorci sezone?
filip13 je napisao/la:zadnji igrac bucksa koji je bio u prvoj petorci sezone?
??
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kareem jeste bio sigurno , sad jel zadnji ? vjerovatno nije jer je to neko kvisko pitanjefilip13 je napisao/la:zadnji igrac bucksa koji je bio u prvoj petorci sezone?
Znam da je R Allen svojevremeno bio član ili druge ili treće petorke
Kobe Bryant je napisao/la:Kareem jeste bio sigurno , sad jel zadnji ? vjerovatno nije jer je to neko kvisko pitanjefilip13 je napisao/la:zadnji igrac bucksa koji je bio u prvoj petorci sezone?
Znam da je R Allen svojevremeno bio član ili druge ili treće petorke
nisu ni jabbar ni allen
- branimir85
- Kontakt:
Oscarfilip13 je napisao/la:filip13 je napisao/la:zadnji igrac bucksa koji je bio u prvoj petorci sezone?
??
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
branimir85 je napisao/la:Oscarfilip13 je napisao/la:filip13 je napisao/la:zadnji igrac bucksa koji je bio u prvoj petorci sezone?
??
ne
Kawhi je napisao/la:Moncrief?
drugi najbolji strijelac svih vremena medju igracima rodjenim u njemackoj?