pa zasto taj tvoj bayo nije uzeo LP kada je tako dobaramell je napisao/la:
Znam da vam je vecini to poznato, ali ako navrnu oni koji neprate naseg cjenjenog Bayu neka vide.
Sljedece godine amelle, sljedece.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
pa zasto taj tvoj bayo nije uzeo LP kada je tako dobaramell je napisao/la:
Znam da vam je vecini to poznato, ali ako navrnu oni koji neprate naseg cjenjenog Bayu neka vide.
Jarane ako je to tebi mjerilo kvalitete nekog tima stvarno te zalim, koliko taj Inter koji ju je osvojio ima igraca sada na SP, mrsko mi ih je nabrajati ali preko 5 nema sanse. Jedno je sta su napravili i to je vec historija, ali pitanje je sta mogu oni, a sta taj bayern. Bayern ima ekipu za narednih 5 sezona da nekupi nijednog igraca (nikada im ovo nije bila niti ce biti politika, ali et tek tako kazem), zato sam jako ponosan na ovo, jer su to uglavnom mladi momci i nemaju 30 godina u prosjeku.amell je napisao/la:pa zasto taj tvoj bayo nije uzeo LP kada je tako dobarguber90 je napisao/la:U finalu bi moglo zaigrati 11 igrača Bayerna iz Minhena
Na Svjetskom prvenstvu koje se igra u Južnoj Africi ostalo je da se odigraju utakmice polufinala, duel za treće mjesto i finale. Četiri su reprezentacije u igri za trofej svjetskog prvaka, Njemačka, Španija, Holandije i Urugvaj. U te četiri selekcije, zvuči malo nevjerovatno, čak je 11 igrača minhenskog Bayerna, koji su ostali u igri za troje prvaka Svijeta. To su Joerg Butt, Philipp Lahm, Holger Badstuber, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller, Toni Kroos, Miro Klose, Mario Gomez (svi reprezentativci Njemačke), te Edson Braafheid, Mark van Bommel i Arjen Robben (reprezentativci Holandije).Minhen i Bavarska pokrajina sigurno su ponosni. No, činjenica da 11 igrača Bayerna može ući u finale i tako se na pripremama treneru Louisu Van Gaalu javiti tek 2. avgusta (dvije i po sedmice prije starta Bundeslige) može predstavljati veliki problem. No, ne sumnjamo da je Van Gaal svjestan toga i da se iskreno nada "velikom problemu" za sebe, finalu između Njemačke i Holandije.
![]()
![]()
pa bolan bayern ni prosle sezone nije imao ekipu niti igrace,sva igra i uspjeh se temeljio na inspirisanom robenu,sve ostalo osim robena su drugorazredni igraci,prosli ste na srecu do finala a protiv iole jaceg kluba vidio si kako ste prosli,i sta nadas se da cete osvojit LP,ma nikad vise njemacki klub nece na vrh evrope garantujem,a i uspjesi reprezentacije su uveliko potpomognuti katastrofalnim englezima,dunginim brazilcima,sacekaj prijatelju spaniju pa ona laj koliko hocesguber90 je napisao/la:Jarane ako je to tebi mjerilo kvalitete nekog tima stvarno te zalim, koliko taj Inter koji ju je osvojio ima igraca sada na SP, mrsko mi ih je nabrajati ali preko 5 nema sanse. Jedno je sta su napravili i to je vec historija, ali pitanje je sta mogu oni, a sta taj bayern. Bayern ima ekipu za narednih 5 sezona da nekupi nijednog igraca (nikada im ovo nije bila niti ce biti politika, ali et tek tako kazem), zato sam jako ponosan na ovo, jer su to uglavnom mladi momci i nemaju 30 godina u prosjeku.amell je napisao/la:pa zasto taj tvoj bayo nije uzeo LP kada je tako dobarguber90 je napisao/la:U finalu bi moglo zaigrati 11 igrača Bayerna iz Minhena
Na Svjetskom prvenstvu koje se igra u Južnoj Africi ostalo je da se odigraju utakmice polufinala, duel za treće mjesto i finale. Četiri su reprezentacije u igri za trofej svjetskog prvaka, Njemačka, Španija, Holandije i Urugvaj. U te četiri selekcije, zvuči malo nevjerovatno, čak je 11 igrača minhenskog Bayerna, koji su ostali u igri za troje prvaka Svijeta. To su Joerg Butt, Philipp Lahm, Holger Badstuber, Bastian Schweinsteiger, Thomas Muller, Toni Kroos, Miro Klose, Mario Gomez (svi reprezentativci Njemačke), te Edson Braafheid, Mark van Bommel i Arjen Robben (reprezentativci Holandije).Minhen i Bavarska pokrajina sigurno su ponosni. No, činjenica da 11 igrača Bayerna može ući u finale i tako se na pripremama treneru Louisu Van Gaalu javiti tek 2. avgusta (dvije i po sedmice prije starta Bundeslige) može predstavljati veliki problem. No, ne sumnjamo da je Van Gaal svjestan toga i da se iskreno nada "velikom problemu" za sebe, finalu između Njemačke i Holandije.
![]()
![]()
Od jedne ozbiljne teme, dosli smo do teme za sprdanciju.geronimo je napisao/la:Sta se ovo desava sa nasom omiljenom temom?![]()
ili potjeraj ih na tjelovjezbe 
Samo tebi da kazem da sam bio ponosan i na bayern kada je izgubio te nisam bjezao od tog poraza.Genghis je napisao/la:To se desi timovima koji imaju "navijace na baterije". Cim je Inter satr'o bayerna u finalu, odma su jugosvabe odleprsale sa ove teme, kao sto su i iz Bosne '92.
ja sam fudbal!kosta_AR je napisao/la:ti si autor djela ?![]()
problem ne postoji! nema kluba, nema problema.to je tvoj i samo tvoj problem
vaistinu!ovakav odgovor vec zabrinjava![]()
nikad!ja i ti se sigurno poznajemo
izrekao si i previse, virtuelna nemani! priznao si kako si na ovoj svetoj temi samo da bi ju sabotirao!priznajem ! ako mi se prasta pola![]()
moje ideje prosvjetljuju ,i nisu zle,ti okupatoru mrskog izgleda.... !
naprotiv, netalentirani tamburasu zivaca hudih i napacenih bosnjaka-forumasa, naprotiv!njihove granice nisu poznate,kao ni nase
naravno da porices svaku povezanost sa doticnim u nadi da ces ga sacuvati kako bi isti mogao nastaviti trovanje teme na kojoj se sakuplja forumska elita.btw. ja sam unikatni individualac,klare ? poricem svaku povezanost sa doticnim klaretom..sam odgovaram za svoje postupke,ne uvlaci mladica u ozbiljne stvari i situacije !
zbog ovih neznalica sam preskocio ovaj post.HuX je napisao/la: Nesto sumnjam da ce ga gaal forsirat pored mullera, al je odlican igrac
To je stara prica. Davno se spekulisalo o tome ali je sve demantovano.Furymaker je napisao/la:imal jos tko da je se slatko nasmijao kad je procitao da ce Barca probati dovesti Robbena ?
Pozdrav effe, Romario dosta radi a u slobodno vrijeme uziva u čarima ljeta pa se nema vremena za forumanja. Gledaju se utakmice reprezentacija naravno, bayernovci dosad pokazali najvise i veoma pozitivno iznenadili cijeli svijet, sutra cemo vidjeti sta ce katalonci pokazati, trebali bi gledati pravu ljepoticu utakmicu, njemacki fudbal se zadnjih godina mijenja, i klupski i reprezentativni, mijenja se na ljepse, i zato simpatisem Bayern i Elf, ono sto mi je nekad bilo nezamislivo. Sudar njemacke i spanije dodje nesto kao sudar barcine i bayernove filoofije, barem za mene, zato jedva cekam tekmu, jer po men i su to filozofije koje garantuju lijep fudbal.effe_sa je napisao/la:e za romaria sam se bio zabrinuo, nešto vidim neko fali.....jer proletim ovim forumima nema ga, ma ne zanimaju ga repke izgleda neg samo barcu s nestrpljenjem čeka.....a šećo što ga je zakuho to niko ne može, ja vjerujem da se trudi da poveča atraktivnost forumageronimo je napisao/la:secer je napisao/la: gledate robbena i znate da je brz sa loptom, znate sta je uradio salkeu..
sad, sarajka bi mu dao fore 30 metara, prestigao ga, zabio gol i popio dvije ljute dok bi roben dosao do gola. taj je znao da sutne loptu lijevo kraj protivnickog igraca, istog obidje s desne strane, obidje pomocnog sudiju i stigne do lopte prije nego se protivnicki igrac i okrenuo! u punom trku mu nikada nisi vidio noge!![]()
Tako Sarajlic bio opasan? Hvala prika na opsirnom odgovoru, ubuduce ocekuj vise slicnih pitanja, naravno vezano za temu.
Da ce se mnogi upecati, znao sam, ali ovoliku navalu nisam ocekivao.Evo cak si i Romarija probudio iz zimskog sna, postidjeni armin 90 provirio da vidi sta ima na temi, kad ono seco u petoj brzini. Kao sto rece najveci ljubitelj Robbena na balkanu, slavni kosta.
Klare se i dalje buni sto mu nema Tedija sa friskim informacijama, jer gdje ste vidjeli da se na forumu prepucava.
Info, dajte, info...
Bogami ces se dobro namuciti da ubjedis pojedine u pravu istinu.Treba li pomoc?
bavarac nije stara prica, tek se to neki dan pocelo po stampi provlaciti, robben, cesc ili robinho to su guardioline zeljeomerbavarac je napisao/la:To je stara prica. Davno se spekulisalo o tome ali je sve demantovano.Furymaker je napisao/la:imal jos tko da je se slatko nasmijao kad je procitao da ce Barca probati dovesti Robbena ?
Geronimo brate, pokušaću ih ignorisati!!!!!geronimo je napisao/la:Sta se ovo desava sa nasom omiljenom temom?
Zamolio bih sve prave navijače Bayerna da ignorišu ove komentarčiće od pojedinih. Tako čemo ih se lakse kutarisati.
Unsere Bastian u srijedu upisuje svoj 80-i nastup u nacionalnom dresu. Mogu se kladiti da će on skinuti unsere Loddar sa prijestola, po broju nastupa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.