starigrad je napisao/la:sad nam, opet, neko vrijeme, valja slusat opravdanja, kako je cuko uletio u teren i poremetio nam igru, pa smo zbog toga zijanili tekmu

salim se malo, mada je ovo vise zalosna situacija. ne zbog kostica, kao njega, nego zbog ponavljanja istih gresaka, vec dvije godine, u vise navrata, nedosljednosti prema izgovorenom i obecanom i nadat se da ce naredni izbor ostati, makar, do kraja sezone na klupi. ovo im je, sigurno, zadnji voz po pitanju struke, ako opet bude greska, ja ne vidim kako bi se mogli oprati.
@admin i @aco veliki, bez namjere da se petljam u vasu uredjivacku politiku, na kraju, nemam ni pravo na to, ali moram reci da su vasi tekstovi o Zelji, postavljeni na stranicu u posljednja dva dana, bez obzira sto ima dosta istine u njima, sve, osim profesionalni. novinari bi, u svom poslu, trebali biti nepristrasni i profesionalni, a, pomenuti tekstovi izgledaju kao nacin i prilika za nekakve licne obracune, omalovazavanje, lijecenje sujete i frustracija, itd.
opet kazem, vas portal i vasa uredjivacka politika, vi sve odredjujete i pisete i time donosite sebi klikove, citanost i popularnost. medjutim, meni, kao iskrenom navijacu Zelje, para oci nacin pisanja. mogli ste sve ono napisati i drugacije, profesionalnije i nepristrasnije.
ako sam za bana, necu moliti i samo me kikajte, ali sam ovo morao napisati, jer ovakvim tekstovima ne pisete samo protiv pojedinaca, nego Zelje kao kolektiva. niko nije iznad Zelje, ni amar, ni miske, ni ivica... i ja ne mogu presutiti kada neko pretjerano i maliciozno blati Zelju.