Jednostavno, roknes pare kako njemu tako i Radniku i prica gotova.Locust je napisao/la:Kako ces dovesti Slavku, opet pitam.
Prvi put mi niko nije odgovorio.
Ali posto mi to izgleda nikada necemo uraditi nema od toga nista.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jednostavno, roknes pare kako njemu tako i Radniku i prica gotova.Locust je napisao/la:Kako ces dovesti Slavku, opet pitam.
Prvo se usmeno dogovorit s covjekom, neka on proba u dogovoru sa vlasnikom radnika da raskine ugovor, ima kredita sigurno, ako ne zele onda platit njegovu sumu za raskid ugovora.. uvijek ima nacina ako ima volje i znanja ali ja ga nikako ne bi htio u klubu dok je ova gamad tu kod nas!Locust je napisao/la:Kako ces dovesti Slavku, opet pitam.
Jednostavno, platiš odštetu ili da on raskine ugovor. Sigurno bi Slavko odmah pristao da dođe, jer znamo da on voli, poštuje i cijeni FK Sarajevo i ne bih mogao odbiti ponudu. Ali, poznati smo po tome što ne plaćamo odštete, te od toga sigurno nema ništa. Da se ja pitam, odmah bi keširao pare i platio Slavku, jer ne bi zažalili, u to sam siguran. Kakvi Jurčići, čovjek kojeg svi hrvati podjebavaju, a nama treba strog trener da malo nauči igrače fudbal.Locust je napisao/la:Kako ces dovesti Slavku, opet pitam.
0,63 i 0,67DenchiNL je napisao/la:Ne prica mi se o tekmi, ne prica mi se o koeficijentu i racunjanju, jedino mi zao zbog Nirmele sto je vrijeme bilo **** pa nije vise raje doslo, ali jbg i kako cemo doci da gledamo horror ovakav.....
Ne znam vise fakat sta je poenta da otjeraju i zadnje navijace.....?
Kako znas da se nisu mogli dogovorit a covjek se doslovno sam prodavao u Sarajevo sa svakom izjavom?Locust je napisao/la:PA mi se nismo mogli sa njim dogovorit kad nije ugovora imao, a sad cemo ko platit i njemu i Radniku.
A bjezimo od placanja obestecenja za igrace...
Kakvi su supci u ovoj upravi ne bi me cudilo ni sad da to urade, sad kad su duplo jeftinije mogli proci prije 2 mjeseca i jos imati koji bod vise, i pripreme sa Slavkom...
Znam da hoces da budes smjesan ali fakat mi nije ni do cega, ne mogu ni forum citati jer je sve isto a nista se ne mjenja...zlo87 je napisao/la:0,63 i 0,67DenchiNL je napisao/la:Ne prica mi se o tekmi, ne prica mi se o koeficijentu i racunjanju, jedino mi zao zbog Nirmele sto je vrijeme bilo **** pa nije vise raje doslo, ali jbg i kako cemo doci da gledamo horror ovakav.....
Ne znam vise fakat sta je poenta da otjeraju i zadnje navijace.....?
E pa to je vec nesto drugo.Locust je napisao/la:PA mi se nismo mogli sa njim dogovorit kad nije ugovora imao, a sad cemo ko platit i njemu i Radniku.
Kakvi su supci u ovoj upravi ne bi me cudilo ni sad da to urade, sad kad su duplo jeftinije mogli proci prije 2 mjeseca i jos imati koji bod vise, i pripreme sa Slavkom...
Šta mai Heisenberg?carli22 je napisao/la:Sarajevo, Metalleghe, Olimpic, Radnik...
THEC je napisao/la:pravo ime za nas, taman da mu CV-u pise kako je otjeran iz Dinama, nekoliko puta kao i iz Maribora i Sarajeva, fale mu jos Vardar, Buducnost i Par/CZV da moze reci da je uspio u karijeristreetstyle je napisao/la:Kruno Jurcic...to je ime za nas. Vrlo skoro ,bar se nadam. Ako su pametni , dovesce ga![]()
Nema Slavko ugovor koji ga veže za Radnik da treba platiti odštetu , sutra da ga nazovu došao bi.Evander je napisao/la:E pa to je vec nesto drugo.Locust je napisao/la:PA mi se nismo mogli sa njim dogovorit kad nije ugovora imao, a sad cemo ko platit i njemu i Radniku.
Znaci Tan zavrnuo pipu i libo ga za Sarajevo?
Dovsti se moze, ali to kosta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.