La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- branimir85
- Kontakt:
Re: La Liga
uključuo stream prije15 min. tek sad vidim da je i Livaja upisao prvjenac.tekma ili tekme u La ligi

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kakva utakmica na Mestalli, šta je sve Valencija uspjela promašiti dosada
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Tacno Valencija ne zna dati gola u drugom pol., toliko šansi i opet ništa. Las Palmas vrlo nezgodna ekipa.
Odlicna utakmica na Mestalli
Odlicna utakmica na Mestalli
Valencija je izgubljen slucaj,jos ako Paca prodaju to bi bilo to za ovu sezonu.Umijesto da svake godine idu naprijed,oni urade dva nazad.
Evo primaju i cetvrti gol
tek sad vidim su iz cetiri suta prema golu primili isto toliko.
Evo primaju i cetvrti gol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I onda dođe neko kaže dosadna liga i nema dobrih utakmica, i da će neko prije gledati Stoke - Watford ,nego Sociedad - Las Palmas itd itd
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prvo ponistavaju Celti regularan gol...

... a onda Leganes daje gol iz ofsajda za pobjedu.

... a onda Leganes daje gol iz ofsajda za pobjedu.

Nisu ni imali srece veceras, al nikkao.L-Train je napisao/la:Valencija je izgubljen slucaj,jos ako Paca prodaju to bi bilo to za ovu sezonu.Umijesto da svake godine idu naprijed,oni urade dva nazad.
Evo primaju i cetvrti goltek sad vidim su iz cetiri suta prema golu primili isto toliko.
Zapucali su u drugom pol. 3-4 odlicne šanse, Paco pogodio precku i na kraju kazna- kontra Las Palmsa i završena prica
Kad ne znaš zabiti, onda moraš biti surovo kažnjen.
Ma ne mozes dopustiti da ti jbni Las Palmas kod kuce zabije cetiri gola,jos prodaju Mustafija 100%,a cak se i Abdenour spominje da bi mogao u Porto.Na kome ce ostati u zadnjoj liniji?na jbnom Rubenu Vezu kojeg im je Mendes uvalio.Racunaji da mogu dovesti Garaya ali ni to nije sigurno.U godini u kojoj bi trebali da napreduju prodaces svoja tri najbolja igraca (Gomes,Mustafi,Paco)jedan je vec otisao,drugi sigurno odlazi,a i treci je blizu toga,a koliko vidim nikome zamjenu nisu nasli,bar ne neku kvalitetnu.Jos uvijek visi i Parejo,ali on mozda i ostane.Jedini koliko toliko dobar potez uprave je Nani,naravno ako bude igrao kako zna tj. citaj: kao na EP-u.
Slažem se da su napravili korak unazad (ili možda par koraka) u odnosu na onu sezonu sa Nunom Santom kada su izborili 4 mjesto i LP. Prodali su nekoliko dobrih igraca, kada su svi ocekivali da ce dodatno pojacati tim. Doveli levata Nevilla koji ih je zavio u crno lani. Sad su u nekoj fazi podmlađivanja ili šta vecL-Train je napisao/la:Ma ne mozes dopustiti da ti jbni Las Palmas kod kuce zabije cetiri gola,jos prodaju Mustafija 100%,a cak se i Abdenour spominje da bi mogao u Porto.Na kome ce ostati u zadnjoj liniji?na jbnom Rubenu Vezu kojeg im je Mendes uvalio.Racunaji da mogu dovesti Garaya ali ni to nije sigurno.U godini u kojoj bi trebali da napreduju prodaces svoja tri najbolja igraca (Gomes,Mustafi,Paco)jedan je vec otisao,drugi sigurno odlazi,a i treci je blizu toga,a koliko vidim nikome zamjenu nisu nasli,bar ne neku kvalitetnu.Jos uvijek visi i Parejo,ali on mozda i ostane.Jedini koliko toliko dobar potez uprave je Nani,naravno ako bude igrao kako zna tj. citaj: kao na EP-u.
Stoji to što kažeš, OK
Međutim, treba dati kredita i Las Palmasu za veceras
I ovog Ayestarana izgleda žestoko zavlače. Rekao mu Lim da neće prodati ni Paca ni Mustafija, a morat će barem jednog jer ne mogu registrovati Nanija zbog FFP-a.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- sagitarius
- Kontakt:
Otkud ti to?messilla je napisao/la:I ovog Ayestarana izgleda žestoko zavlače. Rekao mu Lim da neće prodati ni Paca ni Mustafija, a morat će barem jednog jer ne mogu registrovati Nanija zbog FFP-a.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Novajlije Leganes otrese Celtu u Vigu.
Las Palams otrese Valenciju na Mestalli.
Alaves otkine bod Atleticu na Calderonu.
Sevilla primi 4 komada od Espanyola na Pizjuanu.
Ako je suditi po prvom kolu, Primera ce ove godine biti ludnica gdje se nece znati ko koga trpa. I Barca i Real ce imati svojih kikseva sigurno.
Na to sve, klubovi ce dobiti pare od nove raspodjele TV prava (ovi srednji i manji klubovi duplo više nego ranije).
Las Palams otrese Valenciju na Mestalli.
Alaves otkine bod Atleticu na Calderonu.
Sevilla primi 4 komada od Espanyola na Pizjuanu.
Ako je suditi po prvom kolu, Primera ce ove godine biti ludnica gdje se nece znati ko koga trpa. I Barca i Real ce imati svojih kikseva sigurno.
Na to sve, klubovi ce dobiti pare od nove raspodjele TV prava (ovi srednji i manji klubovi duplo više nego ranije).
Let3-Ma bruku losih poteza su napravili u ove 2,3 sezone.Slag na tortu je dolazak Engleske ublehe koja je vise licila na neku maskotu nego li na trenera.Shvatam ja da je i za klubove kao sto je Valencija jbno zadrzavati najbolje igraca pored Engleskih premierligasa ili Barce i Reala koji kao hijene cekaju u redu da ti uzmu nekog igraca,ali ne mogu da vjerujem da ne mogu pronaci adekvatne zamjene za njih.Pogledaj kako Sevilla godinama unazad pravi vrhunske transfere za male pare i sa vecinom igraca pogadjaju.Ove godine su promjenili pola tima pa i trenera ali su nasli odlicne zamjene kako na klupi tako i na terenu.Trebace im neko vrijeme da se uigraju ali siguran sam da ce i ove sezone biti top ekipa i da su najveci favoriti za cetvrto mjesto u primeri.Pravi su primjer da pokazes suprotnosti ovih dvaju klubova.
Ma prema svakome respekt,pa tako i prema Las Palmasu ali malo sam vise emotivnij kada je Valencija u pitanju jer to je tim kojeg simpatisem jos iz vremena Lopeza,Mendiete i ostalih velikana,malo mi ja zao sto su klub ovako srozali.No kad vidim sta se desava npr. u Milanu i kako Galiani i klapa vode klub u zadnjih nekoliko godina jos i ova uprava Valencije ispadne zlatna.
Ma prema svakome respekt,pa tako i prema Las Palmasu ali malo sam vise emotivnij kada je Valencija u pitanju jer to je tim kojeg simpatisem jos iz vremena Lopeza,Mendiete i ostalih velikana,malo mi ja zao sto su klub ovako srozali.No kad vidim sta se desava npr. u Milanu i kako Galiani i klapa vode klub u zadnjih nekoliko godina jos i ova uprava Valencije ispadne zlatna.
- sagitarius
- Kontakt:
Realno Paco je precjenjen igrac, jedini problem koji bi se tu mogao stvoriti je na relaciji Lim-navijaci, jer za njih je Paco njihovo dijete i time bi Valencia izgubila identitet, druga stvar, ne bi ja rekao da ce otici Mustafi, prije ce Abddenour otici koji je ionako los stoperr iako je mora se reci imao strasnu sezonu u Monacu prije dolaska u Valenciu, a nije nastavio kako ocekivano, klasicni promasaj!L-Train je napisao/la:Ma ne mozes dopustiti da ti jbni Las Palmas kod kuce zabije cetiri gola,jos prodaju Mustafija 100%,a cak se i Abdenour spominje da bi mogao u Porto.Na kome ce ostati u zadnjoj liniji?na jbnom Rubenu Vezu kojeg im je Mendes uvalio.Racunaji da mogu dovesti Garaya ali ni to nije sigurno.U godini u kojoj bi trebali da napreduju prodaces svoja tri najbolja igraca (Gomes,Mustafi,Paco)jedan je vec otisao,drugi sigurno odlazi,a i treci je blizu toga,a koliko vidim nikome zamjenu nisu nasli,bar ne neku kvalitetnu.Jos uvijek visi i Parejo,ali on mozda i ostane.Jedini koliko toliko dobar potez uprave je Nani,naravno ako bude igrao kako zna tj. citaj: kao na EP-u.
Nani i Medran ce se ispostavit kao najbolja pojacanja, Montoya niti smrdi niti mirise trenutno..
Press konferencija od prije par danasagitarius je napisao/la:Otkud ti to?
Valencia director Pitarch: "We’re above the FFP guidelines and the four players we’ve signed cannot be registered."
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- sagitarius
- Kontakt:
Nema logike a igrali i Montoya i Medran, a sljedecu tekmu ce i Nani igratimessilla je napisao/la:Press konferencija od prije par danasagitarius je napisao/la:Otkud ti to?Valencia director Pitarch: "We’re above the FFP guidelines and the four players we’ve signed cannot be registered."
Vjerovatno su malo izbalansirali situaciju u tih nekoliko dana, ali eto Nani je još na čekanju.
Da se razumijemo, ovo samo prenosim navode medija, nije ništa provjereno.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- sagitarius
- Kontakt:
Nani je "na cekanju" zbog crvenog kartona koji je zaradio u posljednoj utakmici turske ligemessilla je napisao/la:Vjerovatno su malo izbalansirali situaciju u tih nekoliko dana, ali eto Nani je još na čekanju.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Uglavnom, kad vidite Valenciju u ponudi, odg3+ i to je to 
Malo sam se informisao.
Navodno su nafatali nekih 20-ak miliona i uspjeli da registruju tri igrača, ali im treba još nešto malo za Nanija (olakšava činjenica da je svakako bio suspendovan) i nadaju se da će to riješiti do Eibara.
Ne znam kako nisi upratio ove probleme sa ffp-om.
Kako god, sa Mendesom i Limom nikad načisto, ko zna šta ta dvojka kuha.
Navodno su nafatali nekih 20-ak miliona i uspjeli da registruju tri igrača, ali im treba još nešto malo za Nanija (olakšava činjenica da je svakako bio suspendovan) i nadaju se da će to riješiti do Eibara.
Ne znam kako nisi upratio ove probleme sa ffp-om.
Kako god, sa Mendesom i Limom nikad načisto, ko zna šta ta dvojka kuha.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.