SvinjopenjačIlCapitano je napisao/la:Pa zato ćemo i dovesti još jednog veznjaka da popuni to mjesto.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Juventus FC
Cak i da trojac Marcha-Pjanic-Sami odigra 50 tekmi tu nesto fali realno. Fali taj jedan koji moze promijeniti sve individualno, predriblati, zabiti.
Mozda smo to nesto dobili na drugim pozicijama, ali fali i u sredini jedan takav.
No, mijenjamo i stil igre pa i dalje mislim da nece to biti tako lose. Na bekovima smo jaki, a jos s Juanom i Pjacom dobijamo tu prodornost.
Sve zavisi od zamisli Maxa, ako bude znacajno koristio Juana i Pjacu mislim da bismo to nadoknadili.
Npr. Kroos-Modric-Casemiro je rekao bih po fizionomiji vrlo slican onom Marcha-Pjanic- Khedira. Tako da, nije strasno.
Ali taj jedan ipak ne bi skodio i nadam se da ce pogoditi s njim. Draze bi mi bilo da je potencijalna klasa nego neko ko ce jednu ili dvije sezone igrati prije nego sto mu nestane benzina jer mu je igra zasnovana na fizikalijama. Ne bih volio da bude regista.
Glede Ase, normalan igrac koji ne moze postati klasa, nema dovoljno znanja, preciznije, talenta za takvo nesto. Svakako dobra zamjena.
Ne bi bilo lose uzeti npr. tog Nevesa, a Witsela potpisati u Januaru te ga dobiti dzaba u Julu.
Mozda smo to nesto dobili na drugim pozicijama, ali fali i u sredini jedan takav.
No, mijenjamo i stil igre pa i dalje mislim da nece to biti tako lose. Na bekovima smo jaki, a jos s Juanom i Pjacom dobijamo tu prodornost.
Sve zavisi od zamisli Maxa, ako bude znacajno koristio Juana i Pjacu mislim da bismo to nadoknadili.
Npr. Kroos-Modric-Casemiro je rekao bih po fizionomiji vrlo slican onom Marcha-Pjanic- Khedira. Tako da, nije strasno.
Ali taj jedan ipak ne bi skodio i nadam se da ce pogoditi s njim. Draze bi mi bilo da je potencijalna klasa nego neko ko ce jednu ili dvije sezone igrati prije nego sto mu nestane benzina jer mu je igra zasnovana na fizikalijama. Ne bih volio da bude regista.
Glede Ase, normalan igrac koji ne moze postati klasa, nema dovoljno znanja, preciznije, talenta za takvo nesto. Svakako dobra zamjena.
Ne bi bilo lose uzeti npr. tog Nevesa, a Witsela potpisati u Januaru te ga dobiti dzaba u Julu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Juventus FC
I ja navijam da flopuju obojica.Pogba je napisao/la:Ti haman navijas da flopuje.Mig_Mig je napisao/la:Bas zatisje, ne zelim da prezivljavam 31.8 na aparatima ! Inace dodao bih da je Alvaro ponovo flopao, nadam se da se ne varam ali uzasno mu je krenulo.
Odigrao je solidno, jednu cistu situaciju imao 1 vs. 1 i brzi je bio te umjesto da prodribla i zabije on ide na penal i dobije zuti.
U sljedecem napadu ista situacija i ovaj put prodje i golman mu skine.
Slicne bubice i dalje, nije hladan pred golom cesto te i dalje bespotrebno pada na bezvezne kontakte koje moze lagano zavrsiti u svoju korist igrom ledjima. Za njega vazi sto i za Pogbu, ova godina im je trebala biti ona u kojoj ce imati definitivnu eksploziju popracenu izvrsnim statistikama, ali u Juventusu. Ovako ce sigurno jedan podbaciti, a prije Alvaro zbog konkurencije, ali i stvari u kojima je trebao napredovati, a prije svega na aspektu psihe koja kod njega igra bas znacajnu ulogu.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Valjda ce se naci klub za Zazu.
West Ham want Manchester City striker Wilfried Bony - Sky
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Posudba za Zazu u West Ham. 5 + 22 otkupa.GDM: La Juve lavora su un prestito attorno ai 5-6 milioni di euro con riscatto fissato a 22 per Zaza.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Obavezan ili?
Ako je obicna posudba onda sranje..
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
Nije brate sranje, ćukneš 5mil.a opet imaš Zazu ako ne iskoriste tu opciju...win-win
Momak je za godinu dana dao mnogo Juventusu, svojim zalaganjem golovima ! Inace, dopustiti mu da ide bez obzira na sve a GabiGol kao 4. izbor 
Max Allegri
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Juventus FC
Nama ocigledno trebaju pare za veznjaka a zaza bi to finansirao svojim transferom.
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Pare nam ne trebaju, trenutno smo u plusu za ovaj rok.
Zaza oslobađa mjesto zbog registracije.
Otkup Zaze je vezan za broj nastupa.
Zaza oslobađa mjesto zbog registracije.
Otkup Zaze je vezan za broj nastupa.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Ima li neko detalje u vezi zazine posudbe?
Ja i dalje ne vjerujem i tog top veznjaka o kome se priča..svaki prelazni rok odradimo dobro ali nam uvijek fali taj jedan igrac da zakucamo..
Sent from my Nokia 3310
Ja i dalje ne vjerujem i tog top veznjaka o kome se priča..svaki prelazni rok odradimo dobro ali nam uvijek fali taj jedan igrac da zakucamo..
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- MysticAladin
- Kontakt:
Ja bih "posudbu sa obaveznim otkupom" ukinuo kao termin skroz. To ti je trasfer, ništa drugo. Transfer sa grace periodom, dinamika otplate se ionako uvijek dogovara.JuventinoVero je napisao/la:Obavezan ili?
Sent from my Nokia 3310
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Transfer sa grace periodom i posudba sa obaveznim otkupom nama dodje isto ali Juventusu to nije. U prvom slucaju igrac ne prelazi odma u vlasnistvo kluba vec nakon godine dana a u drugom prelazi odma ali se placa tek nakon godinu dana.To opet nama mozda dodje na isto ali kroz knjige kad se to vodi to nije isto. Zato je termin ispravan takav kakav jeste.MysticAladin je napisao/la:Ja bih "posudbu sa obaveznim otkupom" ukinuo kao termin skroz. To ti je trasfer, ništa drugo. Transfer sa grace periodom, dinamika otplate se ionako uvijek dogovara.JuventinoVero je napisao/la:Obavezan ili?
Sent from my Nokia 3310
Šta ovo na Mozzartu pišu da je Felipe Anderson dogovoren, Laziu 30 miliona.
it's football day
Sad ja to vidjoh.Baboon je napisao/la:Šta ovo na Mozzartu pišu da je Felipe Anderson dogovoren, Laziu 30 miliona.
Lazu.Nigdje u ita medijima nema nista vezano za to.Izmisljaju.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Juventus FC
I veceras Cuadrado na tribinama. Sto prije Zazu prodati jer mu stoji na putu, a i mi se ne trebamo kofrciti nego prihvatiti obavezu otkupa. Zelimo opet igraca i on zeli nas, ne trebamo se igrati. To sto je i u ovakvoj tekmi na tribinama je nadam se dobar znak da je to pri kraju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vece debile i glupane od ovih sa Mozzarta nisam vidio. Fino blok na fb, i rijesena stvar !Sissoko je napisao/la:Sad ja to vidjoh.Baboon je napisao/la:Šta ovo na Mozzartu pišu da je Felipe Anderson dogovoren, Laziu 30 miliona.
Lazu.Nigdje u ita medijima nema nista vezano za to.Izmisljaju.
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
- bianconeros
- Kontakt:
Samo Radja. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.