samo da se citiram.. nadam se da ste me poslusali i uzeli koju kermuTobeYarabi je napisao/la:igrajte 2 na kladari

samo da se citiram.. nadam se da ste me poslusali i uzeli koju kermuTobeYarabi je napisao/la:igrajte 2 na kladari
Topnik, za koga navijas u najjacoj ligi svijeta?bega_afc je napisao/la:Sjede Pitar i Manijak u kaficu, sute, odhukuju. Nakon izvjesnog vremena, progovori Pitar: 'A jest i los ovaj Olimpik'.
Sloboda zaradila milionTobeYarabi je napisao/la:samo da se citiram.. nadam se da ste me poslusali i uzeli koju kermuTobeYarabi je napisao/la:igrajte 2 na kladari
Al zato je moj tvojuMuhamedTM je napisao/la:PredmetMrznje nismo braca jer tvoju mater nije je.bo moj caca
Svi smo mi bogumilituzlak1987 je napisao/la:Kakvi su ovo novi momenti?predmetmrznje je napisao/la:Samo ujedinjeno braćo![]()
jok, onda bi bio ustasa ali hvala Allahu nisampredmetmrznje je napisao/la:Al zato je moj tvojuMuhamedTM je napisao/la:PredmetMrznje nismo braca jer tvoju mater nije je.bo moj caca![]()
![]()
Svi smo mi bogumilituzlak1987 je napisao/la:Kakvi su ovo novi momenti?predmetmrznje je napisao/la:Samo ujedinjeno braćo![]()
Mladost.joker90 je napisao/la:Topnik, za koga navijas u najjacoj ligi svijeta?bega_afc je napisao/la:Sjede Pitar i Manijak u kaficu, sute, odhukuju. Nakon izvjesnog vremena, progovori Pitar: 'A jest i los ovaj Olimpik'.
Jarane iz ove drzave nije niko Bogu miopredmetmrznje je napisao/la:
Svi smo mi bogumili
Osim frantepinoglavi je napisao/la:Jarane iz ove drzave nije niko Bogu mio...
jel zivo ono pasceMuhamedTM je napisao/la:Osim frantepinoglavi je napisao/la:Jarane iz ove drzave nije niko Bogu mio...
Zato im je sad slađe.joker90 je napisao/la:E teskog dana i tuge pregoleme zivote dragi, tacno se osjecam kao da sam Tuzlak i navijac Slobode. Kako vi ovo trpite 98 godina ljudi dragi?