PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ima li koji komsija da bi se svadjao ko je gori?
Mi smo za vas Olimpic ba !
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Ma nema veze, hajmo mi prskat fukare.Thetraphak1921 je napisao/la:Ima li koji komsija da bi se svadjao ko je gori?
Heller je napisao/la:Nemojte vi pitari dovodit psihologa, znamo kako vam je zadnji završio
Sad bi mogao dodik doći na to sveto mjesto
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Heller je napisao/la:Nemojte vi pitari dovodit psihologa, znamo kako vam je zadnji završio
Kako?
tamburica je napisao/la:Heller je napisao/la:Nemojte vi pitari dovodit psihologa, znamo kako vam je zadnji završio
Kako?

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
wobly92 je napisao/la:Brate fali li tebi kišobran možda?RedEvil je napisao/la:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sjedimo maloprije na jutarnjoj kad ulazi Hurtic sa vrecom kisobrana te nam se obraca recenicom: "Vozdra raja, mogu li vas ponuditi kisobranima od kojih ja zivim?"
Da li se Hurtić naspavao???
Još nije dobio otkaz, ljudi stoje iza svog trenera i kada ne ide, i kada su rezultati slabiji. To je uprava, a ne kao anamo oni preko puta!
Kaže neki na pdf-u Slobodajeva za Hurtića: " on ne bi mogo nalozit djecu da pojedu tortu"

Još nije dobio otkaz, ljudi stoje iza svog trenera i kada ne ide, i kada su rezultati slabiji. To je uprava, a ne kao anamo oni preko puta!
Kaže neki na pdf-u Slobodajeva za Hurtića: " on ne bi mogo nalozit djecu da pojedu tortu"
Ima jašta. Neiskusni ste, vidi se. To se unaprijed isplanira pa se na veliko uzme, pitaj nas.RedEvil je napisao/la:wobly92 je napisao/la: Brate fali li tebi kišobran možda?fali tebra,ako ima za brata
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Al kad sad skontam,zao mi kisobrana na koga ga sje.ba u p.mwobly92 je napisao/la:Da li se Hurtić naspavao???
Kaže neki na pdf-u Slobodajeva za Hurtića: " on ne bi mogo nalozit djecu da pojedu tortu"![]()
![]()
![]()
Ima jašta. Neiskusni ste, vidi se. To se unaprijed isplanira pa se na veliko uzme, pitaj nas.RedEvil je napisao/la:wobly92 je napisao/la: Brate fali li tebi kišobran možda?fali tebra,ako ima za brata
![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Ajd što ste pokisli figurativno, nije bilo potrebe da i stvarno pokisnete, zar je don Almir vrijedan toga?RedEvil je napisao/la: Al kad sad skontam,zao mi kisobrana na koga ga sje.ba u p.m
Trebao si ponijeti onaj mali džepni od 3 KM.
Ne budi syeban, proći ćete na popravnom kod Ćele sljedeće kolo.
Možda se i dalje nada da će doći na vašu klupu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kontam sinoc da ce mi biti lakse kad se probudim, prevrtao se jutros, ako mi nije gore sad nego sinoc ja ne znam.. nisam se nikada ovako osjecaostaragarda je napisao/la:Morteme izdrži... Sad znaš kako je nama evo sad ce vijek još malo
![]()
... Jos se pitate sto doceke pravimo
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za 97 godina se naviknes, skontas da je to samo fudbal pa naucis malo lakse podnositi
Nad tobom sunce najljepše sja
Ma nije to ništa kako će ti biti sutraMortemHz je napisao/la:Kontam sinoc da ce mi biti lakse kad se probudim, prevrtao se jutros, ako mi nije gore sad nego sinoc ja ne znam.. nisam se nikada ovako osjecaostaragarda je napisao/la:Morteme izdrži... Sad znaš kako je nama evo sad ce vijek još malo
![]()
... Jos se pitate sto doceke pravimo
![]()
Barem mi znamo kako je biti u depri zbog kluba
Ovi tuzlaci ko fol bajern pa od zrinjskog ste dobili po guzici ,vitez i celik ste dobili na guzove ja vam garantujem da i ove sezone necete nista osvojiti i da ce sarajevo pa cak i zeljo biti ispred vas zato cistite svoju avliju a ne tudju
Obećanja, obećanja... 
Za vas smo druze metalegefks74 je napisao/la:Ovi tuzlaci ko fol bajern pa od zrinjskog ste dobili po guzici ,vitez i celik ste dobili na guzove ja vam garantujem da i ove sezone necete nista osvojiti i da ce sarajevo pa cak i zeljo biti ispred vas zato cistite svoju avliju a ne tudju
-
PiazzaGrande
Ma Jack Herer sve to izliječi, ako ništa barem je osmijeh na licu kako god se osjećao....MortemHz je napisao/la:
Kontam sinoc da ce mi biti lakse kad se probudim, prevrtao se jutros, ako mi nije gore sad nego sinoc ja ne znam.. nisam se nikada ovako osjecao
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Nije to jarane obecanje zapamti sta sam napisao nisam se nikada smijao drugima na neuspjehu sinoc je vas trener takodje rekao jedna utakmica moze sve okrenuti 4 boda nije nista a ovo je bosnawobly92 je napisao/la:Obećanja, obećanja...
Kao da sam to već čuo negdje....A da, prošle sezone je bila ista priča.fks74 je napisao/la: Nije to jarane obecanje zapamti sta sam napisao nisam se nikada smijao drugima na neuspjehu sinoc je vas trener takodje rekao jedna utakmica moze sve okrenuti 4 boda nije nista a ovo je bosna
Ali u pravu si =
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.