PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
svadjaju se manijak i pitar cija je situacija gora... ovo je za nadrealiste 
Za kog ti "Dobrinjac" navijas zivota ti?dobrinja1 je napisao/la:svadjaju se manijak i pitar cija je situacija gora... ovo je za nadrealiste
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- elamalakia
- Kontakt:
Kap koja je prelila čašu je to što ste dozvolili da novosadska fudbalska mafija preko Miodraga Ješića, nađe put za ulazak u klub i doslovno ga preotme od Vas samih.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
ni za koga! pratim oba kluba pa i ostale sarajevske timove ali nisam navijac ni jednog od sarajevskih velikanajoker90 je napisao/la:Za kog ti "Dobrinjac" navijas zivota ti?dobrinja1 je napisao/la:svadjaju se manijak i pitar cija je situacija gora... ovo je za nadrealiste
Ovaj u jednom postu za Sarajevo u drugom za Želju, u trećem ismijava oba kluba.joker90 je napisao/la:Za kog ti "Dobrinjac" navijas zivota ti?dobrinja1 je napisao/la:svadjaju se manijak i pitar cija je situacija gora... ovo je za nadrealiste
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Almir Hurtić - jer samo pravi znaju zašto !

Danas prekucavaš.shzna je napisao/la:Ovaj u jednom postu za Sarajevo u drugom za Želju, u trećem ismijava oba kluba.joker90 je napisao/la:Za kog ti "Dobrinjac" navijas zivota ti?dobrinja1 je napisao/la:svadjaju se manijak i pitar cija je situacija gora... ovo je za nadrealiste![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nije stvar u prekucavanju, samo ne želim da gledam kako fudbal u Sarajevu tone. Sramota je šta rade ove sotone u komšijskom klubu. Postavljaju samo marionete, a namještaju kako stignu. Raja to ne vidi pa kišobranima zasipa čovjeka koji ima samo 1 ( slovima - jedan ) poraz ove sezone.
Ovako razmišlja pravi navijač divova:

Ovako razmišlja pravi navijač divova:
U silnoj želji za napretkom i vraćanju starog sjaja sarajevskih klubova, komšijama želim da im dođe Pape a nama Petrović.Da se momcima pruži podrška i da se stane uz trenera ma kakvi god rezultati trenutno bili, na kraju sezone bi se titula slavila. Jok, popljujte sve što može, psujte im familiju itd. To je rješenje. Najkvalitetnija ekipa u državi kojoj samo i isključivo nedostaje malo motiva i uigranosti, mada, Bošnjo to ne shvata.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 23 avg 2016, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
- TobeYarabi
- Kontakt:
da je dzenu i sablju sastaviti na nekoj presici, kakav bi to sou bio jbt..dzeno cacka nos i baca po stolu, a sablja brise rukavom i izmice mikrofone ispred njega
Interno bi riješili stvari.TobeYarabi je napisao/la:da je dzenu i sablju sastaviti na nekoj presici, kakav bi to sou bio jbt..dzeno cacka nos i baca po stolu, a sablja brise rukavom i izmice mikrofone ispred njega
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Petrovic u manjem sarajevskom klubu.
I see what u did thereNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Petrovic u manjem sarajevskom klubu.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Neće valjda u Slaviju?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Petrovic u manjem sarajevskom klubu.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 23 avg 2016, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Steta, volio bih da je dosao kod nas.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Petrovic u manjem sarajevskom klubu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imam 50 i kusur, a i dalje me zele
Tuzlak baci kost, a Ajzea zagrize kao pas koji je napao Hervasovu zenu! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako Slavko ode u neki sarajevski klub, onda su oni drugi nayebali od podyebavanja. Po novim informacijama, nayebat će pitari-
- tuzlak1987
- Kontakt:
A navijaci Zelje neka se zahvale meni, posto im je uprava citava po forumima, cvikiji i streberi su ocito procitali moj post gdje sam im predlozio da odustanu od stranih trenera i dovedu Slavku i nekog kao Krstajic da radi na transferima. (Stanic)
Cvikiji nema na cemu
Cvikiji nema na cemu
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Olimpic nam katastrofalan, bruka nam grad.joker90 je napisao/la:Tuzlak baci kost, a Ajzea zagrize kao pas koji je napao Hervasovu zenu!
Oooo pa i ovdje povratnici bojkot ljudine stigli da brane Misketa hahahaha.
Sta kazu vasi insajderi, ima li sanse da dovedete Petrovica? Da znam da idem po nove apaurine ili da ostavim ovo malo sto mi je ostalo nakon Metalhehe-a!Thetraphak1921 je napisao/la:Olimpic nam katastrofalan, bruka nam grad.joker90 je napisao/la:Tuzlak baci kost, a Ajzea zagrize kao pas koji je napao Hervasovu zenu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.