Pa haj sto ne listas, brate na vrhu anketa stoji ne mozes je fuliti nikakosarajlija je napisao/la:**** vas ja nisam gledao imam posla preko glave slabo listam stranice unazad tako recite ha ya cemu odmah prcanje
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E popravi mi malo ovaj **** danpasica je napisao/la:Pa haj sto ne listas, brate na vrhu anketa stoji ne mozes je fuliti nikakosarajlija je napisao/la:**** vas ja nisam gledao imam posla preko glave slabo listam stranice unazad tako recite ha ya cemu odmah prcanje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
pasica je napisao/la:Pa haj sto ne listas, brate na vrhu anketa stoji ne mozes je fuliti nikakosarajlija je napisao/la:**** vas ja nisam gledao imam posla preko glave slabo listam stranice unazad tako recite ha ya cemu odmah prcanje
Brat prespavao dunjaluk uleti u po' frke "e ovo ovaj otiš'o, ko nam dolazi?" hahaahahahahaha
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne dovedu li Petrovica definitivno prestsjem ic na kosevo... Nek onda bas bude privatna prcija i nek yebu sami sebe u dupe!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sve su prilike da će Janjoš biti trener.
A jebote Janjos u picku necu nikad otic
Daj ba pusti nas da uzivamo u misli da ce dovesti Petrovica, svakako cemo imati kad da se sjebajemo kad strucnjaci objave "izbor".KenChoo je napisao/la:Sve su prilike da će Janjoš biti trener.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
otjerat ce debili i ovo malo raje sa Koseva
Dobro si. Nikad tema nije bila vedrija nego danas. Ide nam ova promjena trenera.pasica je napisao/la:Daj ba pusti nas da uzivamo u misli da ce dovesti Petrovica, svakako cemo imati kad da se sjebajemo kad strucnjaci objave "izbor".KenChoo je napisao/la:Sve su prilike da će Janjoš biti trener.
to uopšte nije promjena....KenChoo je napisao/la:Sve su prilike da će Janjoš biti trener.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dovedite Ćelu da bude puno Koševo oooo

ma nemate se cemu nadati cim je njima cala u opticaju zna se kuda sve ovo vodi covjek bez trenerskog srazmana jos od mrtvog jedinstva frajer u politici radi u opstini nidje veze mene kosevu zadugo nece vidjeti!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ti si lud.[/quote]Benkara21 je napisao/la:Uostalom celo je pod ugovorom a Musa slobodan tako da on ne bi bio los kao privremeno rjesenje a vjerujem da nije ni preskup.
Ko je ovaj Musin agent , **** te Musa , Slacko zato sto ga trazimo dvije sezone oni nam postavljaju Mianmar trenere i pocetnike , e zato Slavko . Zato sto covjek radi poso sa Radnikom preblentav
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Kupi se Ihtijarevicu hebemo ti majku i tebi i tvojim kandidatima,ovi ce veliki belaj izazvati izgleda
Zaboravite Petrovica... kakav Ihtijarevic 
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 23 avg 2016, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ovo postaje prava igrarija.
Mnogi se ovdje lože ko će biti novi trener, i nakon dvije tri dobre utakmice kada prvu sljedeću izgubimo onda sve isto. Došlo je do toga da od istih poteza osjećam povraćanje. Od kluba je ostalo samo ime to zapamtite.
Od kluba radi ko šta hoće, teško da će se ikada većim dijelom a da ne govorim do kraja promijeniti situacija u klubu na način kakav to mi želimo istinski navijači kluba. Živimo u golom lopovluku, tako da je fudbal samo jedan segment društva koji je plodan kojekavim kriminalcima indijancima neznalicama itd.
Čistitka od predstavnika u klubu igrača navijača itd., samo promijene iz korijena. Koriste sve što je dobro da bi sebe zasitili.
Svjetla tačka jesu omladinci sve dok ne dodju u sitauciju da se prodaju onda će opet biti isto.
Pratiti klub uvijek, voljeti naravno, ali dok god je ovako osjetit ću smrad svega što je loše, nažalost.
Mnogi se ovdje lože ko će biti novi trener, i nakon dvije tri dobre utakmice kada prvu sljedeću izgubimo onda sve isto. Došlo je do toga da od istih poteza osjećam povraćanje. Od kluba je ostalo samo ime to zapamtite.
Od kluba radi ko šta hoće, teško da će se ikada većim dijelom a da ne govorim do kraja promijeniti situacija u klubu na način kakav to mi želimo istinski navijači kluba. Živimo u golom lopovluku, tako da je fudbal samo jedan segment društva koji je plodan kojekavim kriminalcima indijancima neznalicama itd.
Čistitka od predstavnika u klubu igrača navijača itd., samo promijene iz korijena. Koriste sve što je dobro da bi sebe zasitili.
Svjetla tačka jesu omladinci sve dok ne dodju u sitauciju da se prodaju onda će opet biti isto.
Pratiti klub uvijek, voljeti naravno, ali dok god je ovako osjetit ću smrad svega što je loše, nažalost.
Mirza Varešanović 
Sta fali ,trazili su navijaci bordo asove 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, teamnorth1989, UltraNorth i 22 gosta.