Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ima i ono, kada su na Borac-Mladost upalili prskalice na pola utakmice.

- spiker Radnika
- spiker GOSK-a
i secer na kraju

- spiker GOSK-a
i secer na kraju

hahahaha a da da sjećam se te utakmice hahahavirtuoz je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da jos nitko nije dodao ovo na listu gluposti:
![]()
![]()
![]()
i kad je ovo davno bilo još se i sport centar emitovao
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
i jel ono kod nas bilo kada je igrač dao gol pa otišao na tribinu kod navijača, popeo se uz ogradu da proslavi, al nije skontao da su to protivnički navijači pa mu neki deda šamarčinu opalio haha
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nije, HNLFoSte95 je napisao/la:i jel ono kod nas bilo kada je igrač dao gol pa otišao na tribinu kod navijača, popeo se uz ogradu da proslavi, al nije skontao da su to protivnički navijači pa mu neki deda šamarčinu opalio haha
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Tristan
- Kontakt:
VIP loza u Gradaccu (pogled iz sume)
Vojna osmatracnica u Istocnom Sarajevu
''Mi ginemo za ovaj klub'' itd...
Vojna osmatracnica u Istocnom Sarajevu
''Mi ginemo za ovaj klub'' itd...
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Sredina prvog poluvremena, hitan transport bolesnika za Zagreb..

Prvi i jedini mostarski šampion
-
GradKamena1
- Kontakt:
Zrinjski-Slavija ko da je jucer bilo sljece helikopter svi se sjebali,al poslje se saznalo decko neki vrlo mlad problemi sa srcem hitan transport za Zagreb,nisam siguran jeli prezivio zaboravio sam.predmetmrznje je napisao/la:Sredina prvog poluvremena, hitan transport bolesnika za Zagreb..
Umro par dana poslije nazalostGradKamena1 je napisao/la:Zrinjski-Slavija ko da je jucer bilo sljece helikopter svi se sjebali,al poslje se saznalo decko neki vrlo mlad problemi sa srcem hitan transport za Zagreb,nisam siguran jeli prezivio zaboravio sam.predmetmrznje je napisao/la:Sredina prvog poluvremena, hitan transport bolesnika za Zagreb..
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zeljo je doveo najboljeg trenera u BiH

-
GradKamena1
- Kontakt:
Zeljo i Sarajevo oni ce progutat bilo kojeg trenera bilo to za 5 kola ili 25,jer nije problem u trenerima,pitat cu te ja kad ovi izbojkotiraju 2-3 kola,ode bilo koji trener.
Na jednu ruku, zao mi cele jer ce se potrosit a stekao je dosta kredita i simpatija u plbih. Nije to vise taj celo nije vise ni simpatican.
Najsmjesniji lik sa Zeljine teme kaze "celava raketo povedi nas"
- hskzmostar
- Kontakt:
Jarni,Kodro,Jesic,Odovic,Kostic,Uscuplic i bezbroj drugih u par godina vjeruj mi ,nije do trenera u sarajevskim klubovima!KenoRob je napisao/la:Na jednu ruku, zao mi cele jer ce se potrosit a stekao je dosta kredita i simpatija u plbih. Nije to vise taj celo nije vise ni simpatican.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Kad je ovo bilo?predmetmrznje je napisao/la:Sredina prvog poluvremena, hitan transport bolesnika za Zagreb..
Odlican potez Uprave Zelje doveli su ponajboljeg trenera i to koji je imao anganzman sto znaci da je odlicno za ovu ligu, mozda odredjeni broj navijaca nece biti zadovoljan jer ce produziti boravak trenutnih ljudi u klubu.
Ovi rezultati (ne)ocekivani su rezultat rasta kvaliteta same lige sto je takodjer odlicna stvar.
Ovi rezultati (ne)ocekivani su rezultat rasta kvaliteta same lige sto je takodjer odlicna stvar.
samo Sloboda
-
GradKamena1
- Kontakt:
14.8.2010 Zr-Sla 4-2FoSte95 je napisao/la:Kad je ovo bilo?predmetmrznje je napisao/la:Sredina prvog poluvremena, hitan transport bolesnika za Zagreb..
- Beduin
- Kontakt:
Trebaju ljudi shvatiti da nisu Zeljo i Sa toliko slabi, vec su ostali klubovi bolji nego ranije, od Slobode, Radnika, pa preko Mladosti, Metalegea, Krupe i jos par klubova u kojima se doslo i finih para i plate su redovne sto je ponajveci motiv svakom igracu. Neme vise da skidaju gace cim dodje velika cetvorka, nego bodove treba zaraditi na zelenoj povrsini.
Zastavice su daleko kvalitetnije i ne pucaju tek tako, a rezervni kljuc se nosi za svaki slucaj da sudija ne ostane zakljucan... o svemu se misli, tako da dolazak Petrovica moze napraviti pozitivan sok u Zelji, ali ne znaci da ce daleko lakse pobjedjivati protivnike.
Liga 12 je u pitanju i svako zeli da je igra.
Zastavice su daleko kvalitetnije i ne pucaju tek tako, a rezervni kljuc se nosi za svaki slucaj da sudija ne ostane zakljucan... o svemu se misli, tako da dolazak Petrovica moze napraviti pozitivan sok u Zelji, ali ne znaci da ce daleko lakse pobjedjivati protivnike.
Liga 12 je u pitanju i svako zeli da je igra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Dobar trener, iako nisam fan njegovog stila fdubala previse je zatvoren, ali trener koji zna sta hoce od igraca zna prenjet. Vidjet cemo koliko ce navijaci a prvenstveno uprava zelje istrpiti Slavku. Sistemski rad, nema nista na ho ruk iako ce biti prinudjen na takav rad trenutno vidjet cemo koliko ce se i on snaci u ovom ludilu Sarajevskom.
UPRAVA NAPOLJE!
Neće se Petrović hljeba najesti u Želji… Greška velika, ali ne sikiram se ja za njega biće trener u Premijer Ligi BiH do smrti 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.