Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanic
Ćitao sam na stranici Lyona da postoji dobra mogućnost da Miralem večeras počne utakmicu 
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ra1981 je napisao/la:Ćitao sam na stranici Lyona da postoji dobra mogućnost da Miralem večeras počne utakmicu
valjda će opravdati očekivanja trenera
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Evo gpocela je utakmica Pjanic nije u pocetnoj postavi.
ma uci ce zadnjih pola sata barem
Pjanic idealno assistirao Källströmu!!
Lyon vodi 1-0, pjanic usao u 62 minuti i poslje 4 minuta assistirao. Bravo Miraleme!
Lyon vodi 1-0, pjanic usao u 62 minuti i poslje 4 minuta assistirao. Bravo Miraleme!
Zadnja izmjena: adi124, dana/u 01 mar 2009, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo za Pjanica, odlicna igra, mislim da ce nakon ove utakmice imati zapazeniju minutazu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se. Mozda ce dobiti priliku od prve minute protiv Barcelona
Ne znam za Barcelonu, ali sam siguran da ce dobiti priliku u srijedu u Kupu Francuske, kada idu na gostovanje u Lille, a samo par dana kasnije ponovo ce im domacin biti Lille, ovaj put u prvenstvu. Mislim da ce to biti odlicna prilika za Pjanica, jer sam siguran da ce u jednu od te dvije utakmice uci kao starter. Tezak period za Lyon, ritam srijeda-subota ubija, tako da ce biti dosta rotacija u timu.majestic je napisao/la:Nadam se. Mozda ce dobiti priliku od prve minute protiv Barcelona
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pjanic zaista igra odlicno. 
Tarik14 je napisao/la:Pjanic zaista igra odlicno.
sta igra bolan nisu mu 2 lopte dali, kakav je ono stil igre Boze sacuvaj, nabi u bunar pa sta bude
Ako neko ima taj gol Kallstroma nek postavi 
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
tooo pjana majstoreee
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
ako se Benzema povrijedio onda ce Mire dobiti više prilike sigurno
evo klip asistencije Pjanica
sjajna akcija.Svaka cast Pjanicutravnik je napisao/la:evo klip asistencije Pjanica
jel ovo prva tekma sto je odigrao od kad je se povrjedio?
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!
pa to ti je BUNAR stil.zar se uvjek neko nadje kontra nasih reprezentativaca.covjek ulazi sa klupe evo max je dobio danas 30 min.sta si ocekivao?namjestio je gol i eto.da ga hoce u belgiji ovako namjestiti pa nek odmah izadje...denimb je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Pjanic zaista igra odlicno.
sta igra bolan nisu mu 2 lopte dali, kakav je ono stil igre Boze sacuvaj, nabi u bunar pa sta bude
starmo76 je napisao/la:pa to ti je BUNAR stil.zar se uvjek neko nadje kontra nasih reprezentativaca.covjek ulazi sa klupe evo max je dobio danas 30 min.sta si ocekivao?namjestio je gol i eto.da ga hoce u belgiji ovako namjestiti pa nek odmah izadje...denimb je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Pjanic zaista igra odlicno.
ma nisi ti skonto, bunar stil mi je iso na zivce, pjanic im se par puta otkriva i trazi loptu u noge, a ovi je nabijaju ko muhe bez glave...
bravoooooooooooooooooooo pijanicu sjajna igra za malo minuta koje si dobio al si pokazao brate kakav si igrac vauuuuuuuuuuuuuuuuuu hvala ti boze sto pijanic igra za BIH repku samo polako igra ces ti jos vise budi strpljiv pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Pjanic je igracina,s kakvom lakocom igra,ma momak igra mozgom. Nas najveci dragulj a za godinu-dvije najbolji igrac bh reprezentacije.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.