Zato im je jedna tema zauvijek propala a i ova je na dobrom putusekac je napisao/la:jadno je ovo je postao forum želje a ne stranica Sarajeva bravoo majstorif0rest1946 je napisao/la:Ma smijesnosekac je napisao/la:Beravo za Acu da mi seremo ovoliko dobili bi trajni ban svaka čast administraciji
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jedino ih neko jako ime moze izvuci,svjesni su i oni da su popusili,ako se ne izvuku,belaj,tako da ocekujem sutra bombu,tempiranu

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Daj nam ti kakvu finu vijestSteph je napisao/la:Kažem vam ja, nije Petrović bio ni u kombinacijama.

Ima li u kombinaciji ijedan da valja?
Popustite se Ace covjek ima privatnih priblema taman ce se jos baviti ko sta pise na forumi.sekac je napisao/la:jadno je ovo je postao forum želje a ne stranica Sarajeva bravoo majstorif0rest1946 je napisao/la:Ma smijesnosekac je napisao/la:Beravo za Acu da mi seremo ovoliko dobili bi trajni ban svaka čast administraciji
Ako vam neko smrta ignorisite i zdravo zivio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Par imena se izmisli na forumu,gurbeti izaberu trenera i sad bolesnici slave pobjedu,koga,cega?Kazu "mecanje"?I na kraju ipce ahmedovski?Joj mati moja draga...
Yebo vas ba Petrović! Kad imamo kite od igrača, ovo smo mi najavljivali ljetos, ovakav scenario...
Sad da dođe Felix Magath ne može nas izvaditi iz govana, do ljeta sva **** otjerati, i dovesti kako Bog zapovijeda trenera...
Aleksandar Stanojević, Aljoša Asanović!
Sad da dođe Felix Magath ne može nas izvaditi iz govana, do ljeta sva **** otjerati, i dovesti kako Bog zapovijeda trenera...
Aleksandar Stanojević, Aljoša Asanović!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
@AVNOJ ko si ti da nam pametuješ idi na njihovu stranicu pa napiši nešto i onda pametuj kad ban fasuješ http://prntscr.com/c9iidy
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 23 avg 2016, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Imamo milione a trazimo slavku ojjjj boze dragi...Kakvog gospodina dovedi I cao nemoj mi golfove dvice dovlaciti 

Pa ti imas ozbiljne halceve, maloprije si Bajevica vidio na aerodromu sad Cala pa Uscuplic... De se malo saberiEvander je napisao/la:Nemam nikakvu informaciju, ali sam 1000 posto ubijedjen da ce Calu postaviti. Jedini protukandidat mu moze biti Uscuplic. Sve mimo toga je nerealno za ocekivati.
kakav je sad sa njima tj oni sa njimzagor1987 je napisao/la:Pa Dino je haver bio sa nekim navijacima i vodjama i kafe ispijo sa njimaBordomen je napisao/la:slušaju oni qrac moj ne navijacezagor1987 je napisao/la:Sta je sa Pamicem sto je Istru vodio? Njemu dat ovlasti i motiku da udara na treningu.
@fico kad navijaci stanu iza trenera uprava ce ga teze otpustiti a cim se pocne skandirat debili otpuste trenera tj slusaju sve sto navijaci zele od lafo onih sto su bojkotovali igravi do trenera itd al ovi sto tuguju za Petrovicem nisu mi jasni hahah

to su icke i garant sjede na sjeveru kad se mole da svi zajedno skandiramo uprava napolje jbt ljudi koji nece ustati za to kao i za VEDRANA PULJIĆA
jeb im mozak naopaki
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Elvedin Beganović je slobodan. Šta čekamo??
Novi trener FKS i to 100%
Razlog.
Ovo je vec zavrsena stvar.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Semjon Milosevic bolje on nek se uci nego Kurta bsrem znam da lik gine za klub
Govorim ti samo za Acu da covjek trenutno ima vaznijih stvari od dijeljenja banova po forumu.sekac je napisao/la:@AVNOJ ko si ti da nam pametuješ idi na njihovu stranicu pa napiši nešto i onda pametuj kad ban fasuješ
MCMXLVI je napisao/la:Novi trener FKS i to 100%
Razlog.
Ovo je vec zavrsena stvar.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Za Bajevica je bila zajebancija i to poprilicno ofirna.AVNOJ je napisao/la:Pa ti imas ozbiljne halceve, maloprije si Bajevica vidio na aerodromu sad Cala pa Uscuplic... De se malo saberiEvander je napisao/la:Nemam nikakvu informaciju, ali sam 1000 posto ubijedjen da ce Calu postaviti. Jedini protukandidat mu moze biti Uscuplic. Sve mimo toga je nerealno za ocekivati.
Ma vjeruj da me sad i zaboli neka stvar ko ce biti trener,al fkt kad ce svakako ostati samo do zime,i opet jovo nanovo,srz problema treba otkloniti,a to je komplet uprava,sjetim im se najmilijih od do 

grb sto kuca,umjesto srca

Covjek je prije radnika trenirao njemacke klubove, nasi lokalni striucnjaci nisu mogli ici u njemacku kao gledaoci, prije nego sto pljujes covjea pogledlaj mu referenceSilkoni je napisao/la:Vidim ovdje nekim krivo sto slavko nije dosao kod nas, pa ja ga nebi doveo nikako sta je on uradio nista omjer mu nula...ako imas pare izvrni koji milion I dovedi nekog strucnjaka, a nekog iz radnika..nigdje veze...
Boli me za to a ne bi imao važnijih stvari da se radi o nama koliko je prijava samo ovaj što proziva fgr dobio niko ništa fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjAVNOJ je napisao/la:Govorim ti samo za Acu da covjek trenutno ima vaznijih stvari od dijeljenja banova po forumu.sekac je napisao/la:@AVNOJ ko si ti da nam pametuješ idi na njihovu stranicu pa napiši nešto i onda pametuj kad ban fasuješ
Sarajevo ljubavi moja!
- TobeYarabi
- Kontakt:
sto se nervirate bez veze i dozvoljavate da vas zajebavaju.. sve dok su nam u klubu dinokio,kusturica i kantardzic svake godine ce biti sve gore i gore..slazem se za evanderom za calu i dzenu..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave, mnon46, mosarajvosa83, MSOZ101, Serha i 49 gostiju.