Olimpik Sarajevo
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Nadam se da ce Olimpic naci dovoljno da bude deseti, to je realno, ipak je to klub iz Sarajeva, vazno je da ne bude velik zaostatak. Vremena ima, Olimpicu ne treba puno.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Brate od 12 PL tema jedino Vi svaki post vidite kao provokaciju. Vama nije bitno ko pise, uglavnom u tvojoj glavi je sve provokacija, podhebavanje itd. Daj ba malo realnosti, nije svaki post napad na Olimpic. A koliko god se Vi otimali ne mozete pobjeci od cinjenice da Vam je ekipa k...c i da Vam se lose pise. A ovo oko nekih sela koja spominjes, brate ta neka "sela" imaju vise gledalaca na jednoj tekmi nego tvoj plasticni klub u citavoj sezoni i nemoj molim te vise kakiti. Isto tako o tome ko je zasluzeno pobjedio i koliko je ko imao sansi ne bi ni komemtarisao nego ti kazem baci pogled na tabelu i sva ce ti se samo kazati. A ti si buraz napao svakog forumasa koji je napisao nesto sto se tebi ne svidja, i to konstantno radis. Od mene toliko.Mancini je napisao/la:Hajde bježi. Vi bi nekog napunili do vrha. Prvo poluvrijeme osim gola nisu imali šanse osim one iz ofsajda. Nisu toliko dobri koliko je Olimpic bio loš. Kao ne provocira a provocira ustvari. Dođu ovdje iz raznih sela da pametuju kao da su zanimljivi nekome.Addict je napisao/la:Nemojte da se neko uvrijedi, ali vi ste ispali već. Znam da ćete vjerovati i dalje ali ekipa vam je nespremna i bez dobrog igrača. Regoje, Lalić, i onaj osmica jesu solidni, ali nista više od toga. Da mi nismo neshvatljivo pali nakon 0:2 napunili bi vas do kraja. Sretno dalje, ali mislim da je 1 liga FBiH vaša realnost.
Budi mi pozdravljen i zelim Vam puno srece u nastavku prvenstva

Brate pun si gorcine, al sad ozbiljno kazem. Ne znam koji ti je ali to ne biti dobro
Prestani šupljirati i riješen problem.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Izgleda eto da ste i vi prosuli malo bodova uz nas haahah. Ali slazem se s tobom, Mladost ako misli da osvoji PL mora da prestane prosipat bodove.Mokroguz je napisao/la:Vidim da ima neki standardan redoslijed da ko god igra protiv nas, poslije nas slijede im Siroki, Sloboda, Zeljo, Zrinjski. Ono na sta je @gorazdak aludirao.
Znaci Mladost i Metalleghe sto su prosuli bodove u ovih prvih pet kola, njima poslije nas slijedi ono sto je nama bilo prva cetiri kola. A sada prvo Celiku ide taj period.
Idemo utakmicu po utakmicu, moramo pobjediti ove subote, i onda razmisljati o drugim protivnicima. Sav fokus na subotu i Mladost.
Ma vidi Mancinija sto se upalio xD Dobro ti nama dosao u Doboj kod Kakanj da vidisi selo malo haahahah
Jesmo prosuli smo.Wolffire je napisao/la: Izgleda eto da ste i vi prosuli malo bodova uz nas haahah. Ali slazem se s tobom, Mladost ako misli da osvoji PL mora da prestane prosipat bodove.
Ma vidi Mancinija sto se upalio xD Dobro ti nama dosao u Doboj kod Kakanj da vidisi selo malo haahahah
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Svako ima pravo na svoje misljenje, bilo to tacno ili pogresno.Addict je napisao/la:Nemojte da se neko uvrijedi, ali vi ste ispali već. Znam da ćete vjerovati i dalje ali ekipa vam je nespremna i bez dobrog igrača. Regoje, Lalić, i onaj osmica jesu solidni, ali nista više od toga. Da mi nismo neshvatljivo pali nakon 0:2 napunili bi vas do kraja. Sretno dalje, ali mislim da je 1 liga FBiH vaša realnost.
Nije Mladost neka sila, tu smo negdje kvalitetom, ali kako komentator rece vasi igraci su spremniji. I taj "neshvatljivi pad" je dio vaseg kvaliteta i racuna se u vasoj zasluzi, inace mozemo i mi reci "izuzev svih gresaka, mi smo najbolji na svijetu".
NYKnicks Fan je napisao/la:Ispast cete ove godine, i to je to. Plastika.
Nikad se vi nas necete otarasiti. Drago mi je sto vas muci nasa egzistencija.amazing je napisao/la:A poslije toga na smetljiste fudbalske historije.
Ne pamtim da sam sve do sada shvatio kao provokaciju, kad god neko po definiciji provocira, ja to nazovem provokacijom, ostalo ne. I da, nas mnogi provociraju, ako hoces mogu ja svaku provokaciju protiv nas postaviti vama na temu pa da vidimo kako cete vi reagovati. Ali dobro halalim ti.ziher je napisao/la:Brate od 12 PL tema jedino Vi svaki post vidite kao provokaciju. Vama nije bitno ko pise, uglavnom u tvojoj glavi je sve provokacija, podhebavanje itd. Daj ba malo realnosti, nije svaki post napad na Olimpic. A koliko god se Vi otimali ne mozete pobjeci od cinjenice da Vam je ekipa k...c i da Vam se lose pise. A ovo oko nekih sela koja spominjes, brate ta neka "sela" imaju vise gledalaca na jednoj tekmi nego tvoj plasticni klub u citavoj sezoni i nemoj molim te vise kakiti. Isto tako o tome ko je zasluzeno pobjedio i koliko je ko imao sansi ne bi ni komemtarisao nego ti kazem baci pogled na tabelu i sva ce ti se samo kazati. A ti si buraz napao svakog forumasa koji je napisao nesto sto se tebi ne svidja, i to konstantno radis. Od mene toliko.
Budi mi pozdravljen i zelim Vam puno srece u nastavku prvenstva
Razumijem ja da hoces uzvratiti Manciniju, ali "tvoj plasticni klub" je uvreda, inace koju svrhu ima taj dio posta? Kako bi vi reagovali?
Cestitam na pobjedi i vama takodjer srece u nastavku prventsva.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
@Mokroguz
Nisam na tebe ni mislio, mislio sam na Mancinija. Ti si korektan forumas, ovo plasticni je bio odgovor na ovo svakojaka sela.
Nisam na tebe ni mislio, mislio sam na Mancinija. Ti si korektan forumas, ovo plasticni je bio odgovor na ovo svakojaka sela.

Svoje "šuplje" provokativne ostavi za svoje selo.ziher je napisao/la:@Mokroguz
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Odg: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Zbog ove riječi "bolestan" uveo bih vam putarinu kada ulazite u Sarajevo. Drži se ti tvog kluba i sela a ne provociraj ovdje. Ti znaš koliko dolazi ljudi na utakmice Olimpica. Pogledaj prosjek gledalaca ovog kluba na strani i kod kuće zadnjih pet sezona pa se onda javi. A ovaj klub je igrao Premijer ligu BiH kada je tvoj klub igrao ligu po okolnim selima i zato ti je bolje da više ovdje ništa ne pišeš. Neki dan onaj iz okoline Buturović-Polja ovdje ismijava, prije nekada oni iz Lukavca i okoline a nikada nije neko iz Mostara, Banja Luke, Zenice i drugih većih gradova. Ljudi korektno ovdje pišu.Addict je napisao/la:Ti si kao prvo bolestan.Mancini je napisao/la:Svoje "šuplje" provokativne ostavi za svoje selo.ziher je napisao/la:@Mokroguz
Kao drugo, moje selo i moj klub imaju historiju, nisu od jučer. Kao treće, moj seoski klub gleda par hiljada, ili par stotina ljudi svaku tekmu što je za tvoj klub misaona imenica. Kao posljednje, ništa loše nisam mislio, krajnje dobronamjerno sam mislio kao neko ko je gledao utakmicu, ali to nije ni bitno više. Nit ću vas više ikada gledati osim jos jednom kad ce moje selo napuniti tvoj velegradski klub do vrha, nit cu kad više doći na ovu temu. Jer smrdi, malograđanstinom, kao i ti.
-
- Kontakt:
Mancini, može pitanje, nije provokacija? Kako neko u Sarajevu pored Želje i Sarajeva počne navijat/pratit Olimpic? 

Prvi i jedini mostarski šampion
A kako neko ne može shvatiti da nekoga ne interesuje ni Željo ni Sarajevo!? Volim male klubove kako u ovoj državi tako i u zemljama regiona. Lahko je biti navijač Brazila. Budi navijač Kipra.predmetmrznje je napisao/la:Mancini, može pitanje, nije provokacija? Kako neko u Sarajevu pored Želje i Sarajeva počne navijat/pratit Olimpic?
Sjede Manijak i Pitar i sute,i sute,i sute.Nakon izvjesnog vremena jedan progovori:"E jest onaj
Olimpik los u PM."
Olimpik los u PM."

Ma ja, nema vise niko iz grada pravo da nam nesta nabija na nos.
Upravo je to ono o cemu sam pricao prije, pare su tu a nista od rezultata. Zato mi je i jasnije da ovo sto smo zadnji na tabeli je samo splet okolnosti, da smo malkice bolje uigrani i da su svi kolektivno prosli pripreme, bili bi na nivou.
Mozemo uzeti jednu dobru pouku iz ove prijasnje tekme, pouku koju smo vec po ko zna koji put naucili prije ali dobro je da se ponovi za svaki novi kadar, a to je da i kad gubis 0-2 i kad ljudi govore "gotovi ste", nismo izgubili niti smo gotovi sve dok se ne zavrsi tekma.
Izuzev toga sto nam nije cijela ekipa prosla cijele pripreme, fali nam adekvatnih igraca na tri pozicije; lijevi bek, jedan zadnji vezni i centarfor.
Na polusezoni ce se moci popraviti to sto nisu svi zajedno trenirali iz pocetka, i jos ako nadjemo ta tri igraca tada, onda imamo i glavu i rep.
Zasad da izvucemo sto vise bodova do novembra, vidimo da moze bilo ko da izgubi, niko nije siguran.
Upravo je to ono o cemu sam pricao prije, pare su tu a nista od rezultata. Zato mi je i jasnije da ovo sto smo zadnji na tabeli je samo splet okolnosti, da smo malkice bolje uigrani i da su svi kolektivno prosli pripreme, bili bi na nivou.
Mozemo uzeti jednu dobru pouku iz ove prijasnje tekme, pouku koju smo vec po ko zna koji put naucili prije ali dobro je da se ponovi za svaki novi kadar, a to je da i kad gubis 0-2 i kad ljudi govore "gotovi ste", nismo izgubili niti smo gotovi sve dok se ne zavrsi tekma.
Izuzev toga sto nam nije cijela ekipa prosla cijele pripreme, fali nam adekvatnih igraca na tri pozicije; lijevi bek, jedan zadnji vezni i centarfor.
Na polusezoni ce se moci popraviti to sto nisu svi zajedno trenirali iz pocetka, i jos ako nadjemo ta tri igraca tada, onda imamo i glavu i rep.
Zasad da izvucemo sto vise bodova do novembra, vidimo da moze bilo ko da izgubi, niko nije siguran.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Smijenjen Kostić, podnio ostavku Hurtić, i još samo da smijene Kolara i otišla sva tri trenera sarajevskih klubova.
Tesko da bi smjena trenera pomoglo, sa igracima koji nisu prosli pripreme bice kako ce biti bilo ko da ih diriguje.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ovo je pravi klub. Svaka čast.
Slažem se. Ali to tako "ide" u BiH.Mokroguz je napisao/la:Tesko da bi smjena trenera pomoglo, sa igracima koji nisu prosli pripreme bice kako ce biti bilo ko da ih diriguje.
U ekipi u početnih 11 nije bilo Zolja, Karića, Hadžića.
OLIMPIC: Bandović, Regoje, Kobiljar, Karić, Pehar, Rastoka, Mašić, Lelić, Zolj, Pršeš, Vrdoljak.
Klupa: Dujković, Holi, Bjelak, Mahović, Zulčić, Plakalo, Udovičić
2.min: Prses <-> Mahovic
Klupa: Dujković, Holi, Bjelak, Mahović, Zulčić, Plakalo, Udovičić
2.min: Prses <-> Mahovic
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.