Aco, čestitke!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sletio je jer je na odmoru u Mostar.Locust je napisao/la:Razligu i ti i Kodro.Mig_Mig je napisao/la:Kodro otpao 100% Nije uospte zelio da raztgovoara. Janjos,Juricic ili Jovic !
Sletio u Sarajevo prošli četvrtak da im kaže da neće da razgovara.
Ja bi ove bombaše kažnjavao isto kao psovače.
Baš tako, napraviše od kluba FK Uhljebljenje i rade šta hoće...neće nam' biti lahko ove žohare potamaniti braćo moja!MCMXLVI je napisao/la:
Ovo je jedini krivac zasto Celo nije dosao. Nije ni proslo mjesec dana a vec je pokazao svoju nesposobnost. Od svih trenera jedino nam Cala kandidat. Ihtijarevic nazalost nije sposoban za ovaj poso' i to je to. Nema ovdje kod nas jos dugo napretka braco moja, dzaba se nadate!
Aco, cestitke i nek je sa srecom!
ibraković je za ovog lućano mođiMCMXLVI je napisao/la:
Ovo je jedini krivac zasto Celo nije dosao. Nije ni proslo mjesec dana a vec je pokazao svoju nesposobnost. Od svih trenera jedino nam Cala kandidat. Ihtijarevic nazalost nije sposoban za ovaj poso' i to je to. Nema ovdje kod nas jos dugo napretka braco moja, dzaba se nadate!
Aco, cestitke i nek je sa srecom!
Sposoban itekako! Pa utrpao je Petrovica zelji, zar nije? Prebacio zeljovca u akademiju, zar nije? Dovesce trenera koji ce nas dokrajcit, mislite da nece?MCMXLVI je napisao/la:
Iskrene cestitke!aleksandar_veliki je napisao/la:Momci danas sam dobio sina, zena mi je 15 dana bila u bolnici. Ne znam cemu prozivanje, jedino da se kloniram. Ali dobro, nasa posla, ovdje sto si koretniji to te vise jebu.
aleksandar_veliki je napisao/la:Hvala momci na cestitkama.
+1Anex je napisao/la:Samo bi Husref popravio situaciju
zlo87 je napisao/la:vidim spominju nekakvog iz Reala, Boze sacuvaj..
nukleusmember je napisao/la:zlo87 je napisao/la:vidim spominju nekakvog iz Reala, Boze sacuvaj..
miljana miljanića?[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
za hurtu smo i ja i ti murinjo nemamo licencu kao i on ali bi bolje stvari odradilinukleusmember je napisao/la:ma popraviće i čala situaciju,nije čala sada ništa specijalno ali je za hurtu mourinho realno
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
zlo87 je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:zlo87 je napisao/la:vidim spominju nekakvog iz Reala, Boze sacuvaj..
miljana miljanića?[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Jest da je stranica Boze sacuvaj, al sam vidio na jos mjesta..
Trenutno korisnika/ca: Rajvosa4ever, Vanja8 i 22 gosta.