Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Believe
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Believe » 23 avg 2016, 20:41

Streamovi?
You'll never walk alone.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 23 avg 2016, 21:11

Kako to lagano ide kada su Mane i Origi tu.
Kocka je bačena

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 23 avg 2016, 21:12

Hendo je napisao/la:Kako to lagabo ide kada su Mane i Origi tu.
Treba uzeti u obzir i protivnika, mada mi se sviđa ovo sa PRAVIM špicem i Firminom u veznom redu :)
5 times champions of Europe. #YNWA

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 23 avg 2016, 21:15

Iskreno iz ove utakmice ne bih nista uzimao kao pozitivno dodje im kao pripremna nakon onog debakla prije par dana.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 23 avg 2016, 21:48

Ovaj meč do kraja je najvažnije pokušati okončati bez neke povrede. Malo me iznenadila jačina momčadi, al' valjda ih Švabo uigrava sa narednu utakmicu...
Joint_fc

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 23 avg 2016, 22:24

Poznavajuci nas nakon utakmice u kojoj se istresemo s golovima u sljedecoj ide suša..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 23 avg 2016, 22:38

Visoka pobjeda, bez primljenog gola...
Ništa, sad nas opet možete proglasiti prvacima svemira, kako imamo potencijal, kako ćemo zgaziti Tottenhama...
Kocka je bačena

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 23 avg 2016, 22:43

Baci kokoške da se igramo,da se igramo,da se igramoooooo :mrgreen:
Clean sheet :ljepota:
Ako ništa,dobra utakmica za dizanje samopouzdanja potonulom Sturridgeu. :kafa:
I da,sa Clyneom smo riješili pitanje desnog beka za bar 4-5 godina.
You'll never walk alone.

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 23 avg 2016, 22:44

Ovo je samo kup i nižerazredni protivnik. Treba ući na White Hart Lane pognute glave jer je sramota izgubiti od Burnleya sa posjedom od 80%. Biće svega protiv kokoški.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 avg 2016, 22:48

Believe je napisao/la:Baci kokoške da se igramo,da se igramo,da se igramoooooo :mrgreen:
Zasto mislis to za clyna ,zato valjda sto ste igrali protiv ovih amatera koji nemogu centar preci,mrtvi arsenal vam da 3 gola,pusu primili odd burnlza i on u obe te tekme bio katastrofalan,lik jednostavno ima varijacije u formi,ne kazem da je los bek ali mora biti konstantan da bih mogao reci da imate beka za 4 ili 5 sezona ;)
p.s sto ste od mrtvog arsenala primili 3 komada,al sto vam mrtvi ox ono uradi bas po toj strani gdje vam odbranu clyn cuva :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 23 avg 2016, 22:53

topnik1 je napisao/la:
Believe je napisao/la:Baci kokoške da se igramo,da se igramo,da se igramoooooo :mrgreen:
Zasto mislis to za clyna ,zato valjda sto ste igrali protiv ovih amatera koji nemogu centar preci,mrtvi arsenal vam da 3 gola,pusu primili odd burnlza i on u obe te tekme bio katastrofalan,lik jednostavno ima varijacije u formi,ne kazem da je los bek ali mora biti konstantan da bih mogao reci da imate beka za 4 ili 5 sezona ;)
p.s sto ste od mrtvog arsenala primili 3 komada,al sto vam mrtvi ox ono uradi bas po toj strani gdje vam odbranu clyn cuva :D

Klajn je naš najkonstantniji igrač, jedna loša utakmica mu se desi u sezoni, drago mi je što se desila (Burnley). Momak je na EURU pokazao u jednoj utakmici da je najbolji bek Engleske. Protiv Arsenala, Ox je prošao po desnoj strani pored Hendersona i Milnera, Clyne je bio unutra. Pozdrav navijaču mrtvog arsenala. Vidi se da si objektivan :)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 avg 2016, 23:06

ma sto nebih bio objektivan Arsenal je **** od ekipe odigraju u sezoni 10 tekmi da valja i to je to ono je sve patnja za oci,ja nisam ni rekao da je klajn los igrac,ali daleko je to od idealnog kakve bi recimo igrace trebali imati i arsenal i liverpul,ali to ce kroz koju godinu postati takve sprdancije od ekipa da je to za plakati,ako se nesto bitnije ne promijeni kod obje ekipe unutar kluba i nacina poslovanja,jer realno gledajuci oba manchestera chelsea gruhaju ogromne pare na pojacanja,oni ce to sasvim sigurno nastaviti raditi a nasi klubovi ako se budu zadovoljavali igracima poput,xhake,klavana,holdinga,wijnalduma(ili kako vec)mrka nam je kapa samo cemo tonuti sve dublje i na kraju se izjednaciti sa klubovima tipa kokoske,everton west ham i drugi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 23 avg 2016, 23:19

Nigdje veze Clyne jedan od najboljih desnih bekova u Engleskoj, prosle sezone nas najkonstantniji igrac. Kad bih morao sve u odbrani otjerat a ostavit jednog igraca to bi bio on. A i navijaci Arsenala jadate se tu minimizirate pobjedu pa ako ste toliko losi sto onda ista i ocekujete od Wengera budite sretni s top 4 i zbogom ne morate nama tu kukat imamo i svojih problema. Da je fino doveden kvalitetan lijevi bek kao Rodriguez rijesila bi se i ta pozicija u narednih par godina.

Henderson ocajan stvarno ne znam kakav je on vezni igrac sta on radi na terenu uopste podsjeca me na Spearinga.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 23 avg 2016, 23:27

topnik1 je napisao/la:
Ti si lud frajer potpuno,imaš dovoljno svojih problema,pusti nas da guramo sa svojim.
You'll never walk alone.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 avg 2016, 23:41

Ja nemam problema Arsenal ih ima ,

VOLIM TE ČELIK!!!!!

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 24 avg 2016, 09:37

Činjenica da nam je Mane nakon mjesec dana fudbala u crvenom dresu postao ključni igrač govori o tome koliko vapimo za kvalitetom.
Bez obzira na protivnika, evidentna je razlika na terenu sa njim. U njemu imamo desno krilo-poluspica koje sam se nadao da ce Rahim postati, ali nije bilo suđeno. Bilo kako bilo, sjajan transfer! Clyne i on bi mogli da WREAC-aju HAVOC ove sezone, jer Nate šparta puno vise naprijed nego lani.

S druge strane, Klopp me počeo pravo nervirati:

1. LB
Mazga forsira jadnog Milnera na lijevom beku, neće da iskešira bilo koga da se makar bori s Morenom. Alberto je sad već totalno pogubljen, oronulog morala i nikako ne može igrati makar dok se ne smiri. Jadni James to niti želi niti može fino iznijeti. Najbolje se vidjelo protiv bunker protivnika tipa Burnley da nam škodi bek tog tipa (cut inside). Potreban nam je neko ko će stvarati širinu a ne smanjivati teren, tako da bilo kakav dešnjak za LB nije dobrodošao po meni. U toj utakmici nije pogodovalo ni što je Stu s krila sjekao unutra, a Firmino i Gini samo stajali na 16m, ali ne bih više o tom meču.

2. CB
Tjera Sakhoa i preko njegovih leđa izigrava baju. Potpuno se slažem da je manager taj koji treba imati kontrolu i ponašanje igrača mora biti u skladu s njegovim pravilima. Mama je bio presretan što nakon 3-4 gadna mjeseca može biti s ekipom nakon svega što je prošao, te je uživao malo previše. Kažnjen je za to i neka je. Zašto ga tjerati iz kluba? Kakav crni loan? Izvinite, ali ovo je preseravanje. Ili ga uključi u ekipu, ili ga otjeraj, čuj pozajmnica. Najobičnija provokacija, ala Guardioala-Hart gdje imaš za cilj toliko iznervirati igrača da sam hoće da ide, iako to nikad nije želio.

3. CMF/AMF
Da, svi smo vidjeli Coutinha ovdje, osim Kloppa. Nemam problem s tim, ukoliko on smatra da je Fil nedovoljno jak, taktički zreo ili bilo šta da u defanzivi iznese ovu rolu, iako se ne slažem. On je trener i on donosi odluke.
Nije doveden igrač tog profila, već se od Gini-a, novog igrača, pokušava to napraviti. Holanđanin mi je drag i u pitanju je momak koji zaista posjeduje kvalitetu, ali on ovo, makar zasad, ne može igrati. Gubi se i previše. S Hendersonom ja ne znam šta se događa, jer ne koristi niti naprijed ni nazad, pa Adam dođe ko space shuttle za ovu dvojicu. Bilo kako bilo, imamo kvantitet, ali ne tako jak kvalitet na ovim pozicijama.

3. CF
Pa dokle više s Firminom tu?!? Jasno je da ne mogu svi igrati, ali Stu zabija svaku drugu tekmu u prosjeku, a Origi može biti najbolji špic lige (ako ne ove, onda naredne godine). Firmino je dobar igrač, neko ko nam može koristiti, ali ne može biti prvi izbor pored ove dvojice zdravih.
Kakva je ovo pogamnjavija na Div-a nije malo načisto, mora da uči još da bi igrao? Možda ja gledam nekog drugog igrača, ali po mom mišljenju Origi je igrač koji je najviše napredovao u 2016. u odnosu na 2015. godinu. Jedino možda Lovren još može u taj bracket.

Očekujte prodaju Ingsa ili najmanje loan. Šteta stvarno, volio bih da se ovaj radišni momak uspio izboriti za svoju minutažu, makar na krilu.
Žele se kutrisati i Markovića, kao i štoperskog tandema Ilori-Wisdom.

Vala ako od te love nemaju za LB, onda smo jadovi teški. (Potrebno nam je i krilo za klupe)
Govorim već godinu dana, dajte RICARDA više!!!! :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2016, 10:38

Pogubio je konce totalno, prica o tome kako ce on popraviti nA treningu igrace. Ok ali koji su to igraci ima lik 2 beka u citavom timu i jadnog milnera koji mora igrati beka i on ce popraviti njih na treningu...
Svaka mu cast al ovakve izjave su bezobrazne cuj pravice na treningu tim a nema al bukvalno nema koga ni trenirati kad su bekovi u pitanju. Nek kaze klub ne ulaze nema se para il nismo sposobni naci boljeg igraca od morena a nek ne prica gluposti.
Nadam se da ce nekad skontati koliko je podcijenio englesku ligu i opametiti se bar malo jer katastrofa bi bkla da se opet trener mijenja. A Liverpool se nazalost ni ove sezone nema cemu nadati to je ocigledno.
You are someone else I am still right here

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 24 avg 2016, 10:40

Treba dovesti Modrića i Marcela i onda će biti preluda ekipa :hmmmmm: :mrgreen: Sad bez zajebancije ali fakat ne kontam kako lik nije doveo keativnog tehnički potkovanog centralnog veznjaka, ne ide mi u glavu nikako znači, takav trener i ime, takav znalac i majstor, a takav propust napraviti, anajveći levat i laik vidi da to fali previše. Can je više za defanzive, dobar je u skok igri i za razliku od Hendersona barem ima muda povući loptu i preći 2-3 igrača, al ovaj je užasan, ja ne znam zašto igra još tu, nije za Liv i za titula, prosjek kao i još neki igrači koji su još tu, ne znam...Mogli su pljunuti za Pjanketa i 40mil ebote halali ih, imaš strašnog CM i još super oružje gdje može rijeiti tekmu potezom, vrijedi svakog penija kad vidim kakvi se kupuju za te i slične pare. Lijevi bekova ko u priči ima a lik forsira nekog kome to nije ni prirodna pozicija, kao da smo klub iz prve lige federacije pa se krpe nešto jedva ccc.

Za sinoć se nema šta reći osim da je Mane jedini igrač koji pravi razliku na terenu i gdje cijela ekipa igra drukčije i što je rekao neko gore spali smo na to da igrač koji je došao prije par dana vodi glavnu ulogu u ekipi i djeluje najspremnije, najsvježije, gladan igre i golova, vidi se klasa i može još više i jače napredovati. Jedina svijetla tačka i možda igrač koji daje nadu u nešto bolje, probija krilo bez problema protiv 2-3 igrača, tehičar odličan, brzina nevjerovatna, što je najgore ako ste primjetili lik redovno utrčava u sredinu i razigrava što nije njegov posao, ulazi kao i polušpic i radi to sve s lakoćom opušteno. Svaka čast :tokralju: Jedini pravi transfer od Suareza još i hvala Jurgenu za to, ali ima tu još dosta posla, jako je teško biti trener Liverpula to je jasno svima i on je znao gdje dolazi al nadam se da će izgurati na kraju nešto s ovom ekipom, valjda ima neku svoju viziju, vrijeme će pokazati. :geek:
Zadnja izmjena: Amsterdam1312, dana/u 24 avg 2016, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 24 avg 2016, 10:47

Ja sam isto vrlo često mislio šta je ovom Klopu, dok sinoć nisam primjetio kako se Can lahko povrijedi, pa kako Flanagan nije spreman još uvijek da igra za Burnley, te kako hoće sve živo ili da prodaju ili da posude...
Idalje stojim iza teze da para nema, da su se vlasnici dobro prešli sa renoviranjem stadiona te da su povukli ručnu.
Ali, da smo pobjedili Burnleya, niko ne bi sumnjao u Klopa ili bi pisao da nam trebaju pojačanja jer bi imali 3 pobjede uz 10 datih golova što je vrh.
Ni meni mnoge stvari nisu jasne, ali nekako sa Klopom na klupi sam siguran. U svakoj utakmici se ide do kraja, sinoć da su mogli dati još 5 golova to bi učinili. I arsenalu i svakome. Toga još do sada nismo imali.
Ceep calm and we will lose against Tottenham.
Kocka je bačena

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.