nukleusmember je napisao/la:zlo87 je napisao/la:vidim spominju nekakvog iz Reala, Boze sacuvaj..
miljana miljanića?[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jest da je stranica Boze sacuvaj, al sam vidio na jos mjesta..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nukleusmember je napisao/la:zlo87 je napisao/la:vidim spominju nekakvog iz Reala, Boze sacuvaj..
VVVBK
za hurtu smo i ja i ti murinjo nemamo licencu kao i on ali bi bolje stvari odradilinukleusmember je napisao/la:ma popraviće i čala situaciju,nije čala sada ništa specijalno ali je za hurtu mourinho realno
VVVBK
zlo87 je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:zlo87 je napisao/la:vidim spominju nekakvog iz Reala, Boze sacuvaj..
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Jest da je stranica Boze sacuvaj, al sam vidio na jos mjesta..
Izvini Aco i od srca ti čestitam neka ti je živ i zdrav i da Bog da postao pitar!aleksandar_veliki je napisao/la:Momci danas sam dobio sina, zena mi je 15 dana bila u bolnici. Ne znam cemu prozivanje, jedino da se kloniram. Ali dobro, nasa posla, ovdje sto si koretniji to te vise J***.
Mogli bi i Sinana dovest sta sve procitat necu cuj BikicCoromandel je napisao/la:kad nas je krenulo, treba i onog trbića ispaliti, a na njegovo mjesto dovesti muhameda bikića
Takodje @aco. Da bude ziv i zdrav.MaroonKrajina je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Hvala momci na cestitkama.
Čestitke i od mene! Nek' je malac živ i zdrav
vidis, sinana sam zaboravio. sigurno bolji prijedlog od bikicazagor1987 je napisao/la:Mogli bi i Sinana dovest sta sve procitat necu cuj BikicCoromandel je napisao/la:kad nas je krenulo, treba i onog trbića ispaliti, a na njegovo mjesto dovesti muhameda bikića
+1haris004 je napisao/la:Nema stvari kojim bi se obradovao da sutra procitam na sluzbenoj. Uzeli su nam bukvalno nesto najbolje sto je postojalo na bh fudbalskoj sceni, nesto sto je doista moglo promijeniti klub.
Nisam bio kod kuce par sati i ulazim citam zeljo ima novog trenera. Otvaram clanak samo molim Boga i ponavljam: samo da nije Petrovic, samo da nije Petrovic i gledaj cuda..
Ovo postaje ravno katastrofi. Neki ljudi su nezasluzeno usli u klub i samo iznudjuju novac.. pa do kad vise ?
Husrefa i ne ocekujem na trenerskoj poziciji mada mu se potajno nadam, ali covjek je od rijeci. Azmiru je obecao suradnju i mislim da nema novca za koji bi pogazio svoju rijec (naravno upravo tip covjeka koji treba nasem klubu)
Ovo postaje gadno, klub ne lici na nista. Od uprave, ljudi u klubu, sistema rada..
Mene da se pita, apsolutni bojkot navijaca..
Niko nije veci od FK SARAJEVA pa ni jedan video skaut i njemu slicni !!
Je li nas on vodio onaj derbi kad smo ih dobili 2-1 na Grbavici, kad su stadion ukrasili trakama od kesa?nukleusmember je napisao/la:ma popraviće i čala situaciju,nije čala sada ništa specijalno ali je za hurtu mourinho realno
VVVBK
Krunoslav Jurcic?Coromandel je napisao/la:nagradno pitanje glasi: na kojeg budućeg trenera fk sarajevo, podsjeća nosferatu?
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, muhamedhulk, skoJaa i 7 gostiju.