Trebao si mu reci da je izgubio abdest ako ti je to rek'o tim rijecimaTobeYarabi je napisao/la:sad sam vidio slavka na jacija namazu i pito ga jel istina..kaze, lazu gowna novinarska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Trebao si mu reci da je izgubio abdest ako ti je to rek'o tim rijecimaTobeYarabi je napisao/la:sad sam vidio slavka na jacija namazu i pito ga jel istina..kaze, lazu gowna novinarska
Ja sam siguran da postoji trenera boljih od njega u drzavi, a pogotovo u komsiluku. Jedino je on mozda jeftinija varijanta. Pitanje je naravno da li ce nasi znati dovesti...pinoglavi je napisao/la:Sta ocekuje da napadaju, lik s Radnikom 4 gola Vitezu u gostima uvalio proslo kolo, jesil normalanmaroonGiant je napisao/la:Joj Petrovica ko da je Murinjo. Eto vam ga da vidimo bas kakav je sa ekipama od kojih se ocekuje da napadaju.Ono sto je meni fascinantno je to da miske slusa zelje navijaca FKS i tako kupuje navijace malenih
. Kompleks je cudoo
Ja ti garantujem da Sloboda i Zrinjski nece zajedno toliko dati u gostima Vitezu
RuleHz je napisao/la:Ne lupetaj, jos jednom su pokazali koliko ne znajuzagorski je napisao/la:Nije loziona za Petrovica i kone,ja opet vjerujem da bi on prije prihvatio nasu ponudu,ALI ponavljam opet nasa administracija mu nije niti ce poslati ikakvu ponudu! S druge strane kone su izgleda bile konkretne i vrlo vjerovatno da zavrsi kod njih.
Evo i Avaz je to objavio:
RuleHz je napisao/la:Brzo su tu informaciju izbrisali, valjda shvatili sta su uradili!PitarBordo je napisao/la:
MI SMO DIVOVI ONI SU KITA
RuleHz je napisao/la:![]()
RuleHz je napisao/la:Plaće miske kuknjava
RuleHz je napisao/la:SVI U KONZUM PO SLANINU
RuleHz je napisao/la:Pišanje u najavi
RuleHz je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Gotovo je, ode Petrović u Želju. Očekujem da će nas momački popišati na Koševu. I uz to, sjetim se upravi najmilijih, da Bog da pomrli svi.![]()
Thetraphak1921 je napisao/la:
NEMOGUCE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Thetraphak1921 je napisao/la:
NEMOGUCE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je šuk ljeta definitivnoThetraphak1921 je napisao/la:
NEMOGUCE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mećanje malenim hihihihiThetraphak1921 je napisao/la:
to je bilo poslije namazaMuhamedTM je napisao/la:Trebao si mu reci da je izgubio abdest ako ti je to rek'o tim rijecimaTobeYarabi je napisao/la:sad sam vidio slavka na jacija namazu i pito ga jel istina..kaze, lazu gowna novinarska
Što sam ja na aparatima? Danas sam napisao isti post kao prije par mjeseci. Ne pitam se ja, ali sad čovjek vodi moj klub i ima punu podršku.pinoglavi je napisao/la:Virtual na aparatimawobly92 je napisao/la:Al se koprcaju, a plaču u sebi.![]()
U svijetu mecave.solinas je napisao/la:Ljudi pisu jos uvjek gluposti.Husref ceka kao samo da ga oni zovnu i on bi kao gospodski objasnio Azmiru da je vrijeme da ide,toliko voli Sarajevo.U kojem svijetu vi zivite pitari......
naravno da bi husref odma dosao, isto tako bi uradio i celo, ali nasa uprava ne zeli takve ljude..njima trebaju podobni, a ni celo ni husref to nisu..oni ce dovesti calu ili dzenu i to je to..solinas je napisao/la:Ljudi pisu jos uvjek gluposti.Husref ceka kao samo da ga oni zovnu i on bi kao gospodski objasnio Azmiru da je vrijeme da ide,toliko voli Sarajevo.U kojem svijetu vi zivite pitari......
Sto ga nisi pitao gdje sakrio vratTobeYarabi je napisao/la:to je bilo poslije namazaMuhamedTM je napisao/la:Trebao si mu reci da je izgubio abdest ako ti je to rek'o tim rijecimaTobeYarabi je napisao/la:sad sam vidio slavka na jacija namazu i pito ga jel istina..kaze, lazu gowna novinarska
"Obijeli mećavo, srca nek se skamene."TobeYarabi je napisao/la:naravno da bi husref odma dosao, isto tako bi uradio i celo, ali nasa uprava ne zeli takve ljude..njima trebaju podobni, a ni celo ni husref to nisu..oni ce dovesti calu ili dzenu i to je to..solinas je napisao/la:Ljudi pisu jos uvjek gluposti.Husref ceka kao samo da ga oni zovnu i on bi kao gospodski objasnio Azmiru da je vrijeme da ide,toliko voli Sarajevo.U kojem svijetu vi zivite pitari......
Ja ba uprava ne zeli.Vi da zelite Ibisevica on bi dotrcao u Sarajevo.TobeYarabi je napisao/la:naravno da bi husref odma dosao, isto tako bi uradio i celo, ali nasa uprava ne zeli takve ljude..njima trebaju podobni, a ni celo ni husref to nisu..oni ce dovesti calu ili dzenu i to je to..solinas je napisao/la:Ljudi pisu jos uvjek gluposti.Husref ceka kao samo da ga oni zovnu i on bi kao gospodski objasnio Azmiru da je vrijeme da ide,toliko voli Sarajevo.U kojem svijetu vi zivite pitari......
Zovi rundu na mene cijelom vasem podforumu.joker90 je napisao/la:Sta kazu vasi insajderi, ima li sanse da dovedete Petrovica? Da znam da idem po nove apaurine ili da ostavim ovo malo sto mi je ostalo nakon Metalhehe-a!Thetraphak1921 je napisao/la:Olimpic nam katastrofalan, bruka nam grad.joker90 je napisao/la:Tuzlak baci kost, a Ajzea zagrize kao pas koji je napao Hervasovu zenu!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.