FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Sent from my E6653 using Tapatalk
- MaroonKrajina
- Kontakt:

Ali sto bi bilo lijepo sutra da osvane na svim portalima: Safet Sušić novi trener FK Sarajeva!!
Tacno bi sebe pocastio al posteno hahah
Sabinho je napisao/la:Takodje @aco. Da bude ziv i zdrav.MaroonKrajina je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Hvala momci na cestitkama.
Čestitke i od mene! Nek' je malac živ i zdrav

Ako bude kurcic, svi po kisobraneMaroonKrajina je napisao/la:Kruno Qurčić na klupi...eventualno Janjoš![]()
- Evolution87
- Kontakt:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
al **** , to samo ako je toliko lud da se vrati...

Jel prijavljen, topli brok?

-
- Kontakt:
nisi trebao odmah da ofiras kad sam ti rekao u povjerenju da je nosferatu novi trener...KenChoo je napisao/la:Krunoslav Jurčić je 70% naš novi trener, rekao mi drug koji radi na Sarajevo balkan fans.
hahahahahahahahahahahahahahahahahaLakoste je napisao/la:E cuj radi na facebook stranici koja prepisuje sa foruma sve.
Ipak su doveli svog krvnika.
Trener kluba koji Zrinjskom uzme bod, izgubi obje od nas, Slobode i Širokog, a Želji uzme 4 boda vrijedi bogatstvo njima.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
SVI NA ZAPAD!!!
Ako inace idete na istok, sjever, molimo vas da se skupljamo na zapadu u buduce! Zapad je i simbolicki nekad prije spasio sarajevo, vrijeme je da to uradi opet!
KenChoo je napisao/la:Krunoslav Jurčić je 70% naš novi trener, rekao mi drug koji radi na Sarajevo balkan fans.

Kako Miske kupi jeftine poene to je postalo zaista smijesno, jos kazu ne prate oni forume

Ne seri stare ti, barem jednom u životu. Kakvih papaka ima majko dragaLakoste je napisao/la:E cuj radi na facebook stranici koja prepisuje sa foruma sve.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Do kad ce trajati ova saga?

1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, Armija1987, Beli98, bordospartanac, bosnas_, budzak, Combattente87, deda, Fudo, galia95, Gomis99, insimadop, jasmin10, johntravolta123, Komercijala19, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mire971, misstianopenaldo, MojaMalenkost, muhamedhulk, NazorUso, nedimmmm1337, Oerde, Pantelija, plisek, Posejdon, Proximic, ristagrad, roccosiffredi, ronaldo99, SamoDaKazeem, samoFKS, SilaMoc1946, Sinfoc1986, spezial, svihsedamsamuraja, Tarapi, Tatamata1946, USB, Venom, WeekendOffender i 287 gostiju.