Thetraphak1921 je napisao/la:
NEMOGUCE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Pitari na aparatima.

Thetraphak1921 je napisao/la:
NEMOGUCE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni nista ne mogu jer sam placen da pokrijem vise foruma.pinoglavi je napisao/la:Joj kad jahac gromova banuje ove odmetnike na sj. korejskom forumu jer pisu i nabijaju klikove na neprijateljskom forumu
Kao sto rekohNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Petrovic u manjem sarajevskom klubu.
Ti se ne racunas, ti si vazda ovdjeThetraphak1921 je napisao/la:Meni nista ne mogu jer sam placen da pokrijem vise foruma.pinoglavi je napisao/la:Joj kad jahac gromova banuje ove odmetnike na sj. korejskom forumu jer pisu i nabijaju klikove na neprijateljskom forumu
Samo poslije poraza, da citam kako kmecite. Dakle zadnjih mjesec dana.KapitenK je napisao/la:Hvala što nas pratiš
to je ono sto ovi navijaci malih klubova ne kontaju. istu poruku je imao i sisoje za svoje kozoyebe.. druga je stvar sto mi imamo ublehe u klubu koji rade protiv kluba a za licni interes..HordasOdMalena je napisao/la:http://spo-rt1.ba/slavko-petrovic-skand ... prelijepo/
“Skandiranje na kraju utakmice je bilo prelijepo. To mi sigurno prija jer su ovo navijači najvećeg kluba u državi.”, kazao je Petrović.![]()
e to bi bila bomba ravna onoj u hirošimiRedEvil je napisao/la:Al mogla bi se Tuzla tresti sutra![]()
Trenutno korisnika/ca: bvsic, denimen99, ErosViverosViv, Pablo11, svemalim1, WeekendOffender i 35 gostiju.