FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jurcic je hrvatska verzija Jesica!!!
Ne kontam šta je pogrešno što sam rekao? Ako sam se pogrešno izrazio, u redu, ako vam je lakše održava stranicu. Požurim napišem provjerenu info da znate, likovi počnu kakiti.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 23 avg 2016, 23:23, ukupno mijenjano 2 puta.
a pape je nasa verzija 

Zip je napisao/la:Jurcic je hrvatska verzija Jesica!!!

Zip je napisao/la:Jurcic je hrvatska verzija Jesica!!!

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- odmazda
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kažem ja ne uklapa se njima čovjek koji želi i koji neće potpisati ako nije po njegovom. E.bem vam mile upravo!odmazda je napisao/la:Ne moze Slavko biti nikako... Nama trener jer je to stručnjak koji će njima u upravi postavit svoje principe a to njima ne odgovara nema namještenja utakmica nema dovodjenja koga oni hoće i tako u nedogled tako da ništa od Slavka sto posto...
Sent from my C6603 using Tapatalk
upravo pleme vam sicam!
Safet Sušić, Aleksandar Stanojević, Aljoša Asanović Moram da izvršim navijački pritisak na trenera, možda ne budu mogli podnijeti 
Kad već nisam mog'o ljetos, sad da probam
hajmo novinari i ostali čitaći foruma, prenesite im poruke 

Kad već nisam mog'o ljetos, sad da probam

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
E sumnjam da Ješić ima verzijeZip je napisao/la:Jurcic je hrvatska verzija Jesica!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Evo nam nove himne, umjesto Divova! Pogotovo ovaj dio: TOOOOLIKO PAARA I TRUDA, A MLOOHAVA ĆUUNA! Pa nista nas bolje opisati ne moze, tako kratko i tako jasno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U 18 sati si napiso da je Janjos vjerovatno novi trener, a sad da je Jurcic. Nemoj trolat temu i glumit insajdera. I yebo im Jurcic mater lopovsku.KenChoo je napisao/la:Ne kontam šta je pogrešno što sam rekao? Ako sam se pogrešno izrazio, u redu, ako vam je lakše održava stranicu. Požurim napišem provjerenu info da znate, likovi počnu kakiti.
SARAJEVO
Babuka ove igrice
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
doktor

Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 23 avg 2016, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
1946
joker90 je napisao/la:Evo nam nove himne, umjesto Divova! Pogotovo ovaj dio: TOOOOLIKO PAARA I TRUDA, A MLOOHAVA ĆUUNA! Pa nista nas bolje opisati ne moze, tako kratko i tako jasno!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
A jel ti misliš da je kod Misketa "po njegovom". Nismo li "ustanovili" da su oni u većem qrcu od nas? Skontajte seodmazda je napisao/la:Kažem ja ne uklapa se njima čovjek koji želi i koji neće potpisati ako nije po njegovom. E.bem vam mile upravo!odmazda je napisao/la:Ne moze Slavko biti nikako... Nama trener jer je to stručnjak koji će njima u upravi postavit svoje principe a to njima ne odgovara nema namještenja utakmica nema dovodjenja koga oni hoće i tako u nedogled tako da ništa od Slavka sto posto...
Sent from my C6603 using Tapatalk
upravo pleme vam sicam!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Ja sam za Krunu. Istina da on izgleda kao neka marioneta, ali je sigurno da je jako skolovan trener i da se kuzi u igru. Smijesno je porediti njegovo nogometno znanje sa svim ovim ostalim kandidatima koji sd pominju.
On je sa Dinamom imao jako fine rezultate i to nije slucajno. Pa on je na pripremam nasu igru opisao u jednoj recenici.
Pitanje je samo da li se on iz profesionalnog fudbala moze presaltati na ovaj nas amaterski?
Od HR trenera meni su jos zanimljivi Pamic i Stimac.
Ali budimo realni, Cala je novi trener.
On je sa Dinamom imao jako fine rezultate i to nije slucajno. Pa on je na pripremam nasu igru opisao u jednoj recenici.
Pitanje je samo da li se on iz profesionalnog fudbala moze presaltati na ovaj nas amaterski?
Od HR trenera meni su jos zanimljivi Pamic i Stimac.
Ali budimo realni, Cala je novi trener.
Kad skontaš da je u konkurenciji čovjek koji radi u opštini, Kruno je sjajan izbor
. Ne bi me čudilo da propadnu Jurčić i Čala i da naši dovedu Konakovića. Čovjek radi u opštini, ne može on voditi svetinju.

- odmazda
- Kontakt:
Brata mi mog! Kako god okreneš lik je uspio donijeti titulu a mi ga kudili i kako god okreneš inteligentni je od ihtijarevica sti puta... Pa sta je ovo vise dokle vise ovakoMCMXLVI je napisao/la:Babuka ove igrice
upravo pleme vam sicam!
Njegove poslove jos uvijek ispastamo... Prvi od cetvorice grobara koji je otisao. A najvise je izmuz'o TanaMCMXLVI je napisao/la:Babuka ove igrice
SARAJEVO
To je moja pretpostavka bila. Ni u jednom postu nisam trolao, niti imam svrhe. A niti ovo drugo.fico je napisao/la:U 18 sati si napiso da je Janjos vjerovatno novi trener, a sad da je Jurcic. Nemoj trolat temu i glumit insajdera. I yebo im Jurcic mater lopovsku.KenChoo je napisao/la:Ne kontam šta je pogrešno što sam rekao? Ako sam se pogrešno izrazio, u redu, ako vam je lakše održava stranicu. Požurim napišem provjerenu info da znate, likovi počnu kakiti.
Jedini sposoban lik koji je bio u klubu.MCMXLVI je napisao/la:Babuka ove igrice
To sam govorio i kad su ga svi napadali, kad je bio najomrazenija osoba.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, Dave, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Rule_hz, TETRAPAK i 67 gostiju.