FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vjerovali ili ne Mirko Slomka je bio u kombinacijama za trenera i trazio je platu kao Jesic. 
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Koji ce nam **** on ? nemoj nikoga onda dovodit ne treba nek vodi neko sa tribine isti nam je ****
Slomka je makar radio po njemackoj sigurno je naucio nestoX31987 je napisao/la:Vjerovali ili ne Mirko Slomka je bio u kombinacijama za trenera i trazio je platu kao Jesic.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Pa na sta smo spali, moramo prositi za kamp. Pa gdje su pare od Tana, Elvire Kantardzicu??? Iskoristavate najveceg profesionalca koji je igrao na Kosevu. Gojko, molim te nemoj vise nikad ni marke dati prevarantima.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
SARAJEVO
Jesu li Slaven Bilic, Igor Stimac, Robert Kovac, Cacic, Cico Krancar Mamiceve kuje?THEC je napisao/la:Bas nam je Mamiceva kuja napredak, drzavu ti jbm sta rade od kluba
Fudbal u HR je daleko iznad naseg i mislim da je bezobrazno da mi omalovazavamo bilo koga.
Kruno je nasu cijelu igru opisao u jednoj recenici. Meni dovoljno da se uvijer da se frajer razumije u fudbal.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
betrezengorbachev je napisao/la:Cimiii !!!PitarBordo je napisao/la:Gojko Cimirot donirao 5.000KM za izgradnju montažne tribine u Trening centru FK Sarajevo
Bravo mačko!!!![]()
![]()
![]()
Pokrali sve pare pa sad prose okole, stoko pogancerska.
UPRAVA NAPOLJE!
Gojkara BogOtac

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel to nema para za izgradnju kampa? Jer ono do sad nije kamp.
Znaci i tu smo slagani
Znaci i tu smo slagani
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sta ba serete, kakvo prosenje za kamp?
Covjek se zahvalio na jedan nacin sto smo ga gurruli da ne brine o egzistenciji, gdje abd smo ga izgursli u igraca koji ce igrati u liga petici aBd...
Pun mi je qurac vise vas koji svaki potez pokusavate umanjiti...
Sramite se sto ovakav potez majstora Cimija pokusavati odgurati u drugi plan samo da bi yebali upravi sve.
Covjek se zahvalio na jedan nacin sto smo ga gurruli da ne brine o egzistenciji, gdje abd smo ga izgursli u igraca koji ce igrati u liga petici aBd...
Pun mi je qurac vise vas koji svaki potez pokusavate umanjiti...
Sramite se sto ovakav potez majstora Cimija pokusavati odgurati u drugi plan samo da bi yebali upravi sve.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 24 avg 2016, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovaj potez Cimirota pokazuje njegovu zahvalnost za afirmaciju koju je doživo u Fudbalskom klubu Sarajevo, a podsjećamo, nakon dolaska iz trebinjskog Leotara, on je 4. jula 2013. godine debitovao na evropskoj utakmici protiv Libertasa u dresu Sarajeva. Cimirot je ukupno odigrao 78 zvaničnih utakmica za Sarajevo i svojim bespoštednim načinom igre, stekao je velike simpatije navijača i simpatizera Fudbalskog kluba Sarajevo.RichmanBiH je napisao/la:betrezengorbachev je napisao/la:Cimiii !!!PitarBordo je napisao/la:Gojko Cimirot donirao 5.000KM za izgradnju montažne tribine u Trening centru FK Sarajevo
Bravo mačko!!!![]()
![]()
![]()
Pokrali sve pare pa sad prose okole, stoko pogancerska.
Cuj prose
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ocito da je Tan zavrnio pipu , 100% ubjedjen da imaju lovu da bi doveli neko zvucno ime za trenera da smire navijace . Cimi daje lovu za kamp svaka cast al koliko znam receno ja da ide svo po planu ,medjutim izgleda da se ceka kakva donacija da se to nastavi graditi. Vinsente ulazi lovu ili prodaji prava nekome ko hoce da ovaj klub ide naprijed. Gojkari svaka cast ovo nema veze s njim .
- Evolution87
- Kontakt:
Imaju para za trenere koji su podobni malverzacijama i sa kojima se mogu utaliti, dok za ostale nemaju.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Da je sjajna situacija ovdje, idealan trener bi bio neko od ove trojice: Nenad Bjelica, Damir Burić ili Igor Pamić.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Drugim riječima, neko ko će 90 minuta hodat uz aut-liniju, derat se na igrače i uspostavit red u svlačionici. Al' jok, dovest će oni nama nekog merhametliju, nekog ko će se prema balerinama odnosit k'o da su u vrtićuKenChoo je napisao/la:Da je sjajna situacija ovdje, idealan trener bi bio neko od ove trojice: Nenad Bjelica, Damir Burić ili Igor Pamić.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Fudi iz Kanade dat da vodi klub 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ko je vlasnik kampa ? Da li sutra kad Tan bude prodavao dionice (upravljacka prava ) u cijenu ulazi i kamp ?
Kakav bi tek cirkus postali!!BICA je napisao/la:Fudi iz Kanade dat da vodi klub
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Zato i kažem. Ova trojica trenera su armirani beton, koji god da dođe. Odavno pratim Bjelicu, to bi sjajno angažovanje. Čovjek je genije, ali dugo još neće jedan ovakav doći. Nikad gore vrijeme nije bilo.skoroalen je napisao/la:Drugim riječima, neko ko će 90 minuta hodat uz aut-liniju, derat se na igrače i uspostavit red u svlačionici. Al' jok, dovest će oni nama nekog merhametliju, nekog ko će se prema balerinama odnosit k'o da su u vrtićuKenChoo je napisao/la:Da je sjajna situacija ovdje, idealan trener bi bio neko od ove trojice: Nenad Bjelica, Damir Burić ili Igor Pamić.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.