FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Captain4
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Captain4 » 24 avg 2016, 04:16

SiamoNoi je napisao/la:Samo da Sissoko ne dođe.Mislim da je i previše bezglavih kokoši u ekipi.Joao Mario je idealan.Radja kad bi bilo moguce.Nema nitko drugi trenutno,a da je dostupan.Za Gustava kažu iz Wolfsburga da ne ide nigdje.
Ja sam više za Sissoka , kakva je ono mašina. Onakva brzina , prodor i tehnika je nešto što nam fali. Staviti ga na krilo , dok bih ja Candrevu bacio iza napadača.
Handa , Ansaldi , Miranda , Murillo , D'Ambrossio , Kondogbia , Banega , Perišić , Candreva , Sissoko , Icardi. Perfect line up.

Što se tiče Maria , i on bi nam pomogao na poziciji iza napadača. Na Euru mi se svidio međutim previše je za njega dati preko 40 miliona.

Bilo kako bilo , ko god dođe od ove dvojice bit' će naše pojačanje i vjerovatno najbitnija kockica za naš svakogodišnji cilj- igranje LP. :salut:

FORZA INTER. :salut:
"We need to suffer. And we need to fight."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 avg 2016, 10:41

tiffoso je napisao/la:Citam evo kaseres se spominje, mislim za klupu je igrac solidan i moze pruziti ispomoc u euroligi a pri tome je badava, sigurno bolji od zabca.
Caceres je bolji bek od svih bekova Intera.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 24 avg 2016, 11:02

Jest i to tesko :)

Ja od Ansaldia ocekujem da bude dobar al eto povrijedi se baksuz. Valjda bude spreman za 3. kolo.

Caceres bujrum :thumbup:

Znaci Gabigol,Mario i jos nesto u odbrani do kraja. :lol:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

zamorano1plus8
Kontakt:

Post Postao/la zamorano1plus8 » 24 avg 2016, 13:03

zar vi jos uvijek vjerujete da ce doci j mario u inter, pa cak i da se desi to cudo da dodje, covjeku treba citava sezona da se navikne na italiju, kondogbia je najbolji primjer a sjetimo se i quaresme kad je dosao, mada se on nikad nije navikao na italiju
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 24 avg 2016, 13:19

takodje se slazem za Sissoka .. pa lik je nevidjena zvijer i veliki radnik .. a usput nije bukva, ima sut, ima tehniku i prodor .. definitivno igrac koji bi donio pomak u ekipi ..

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 24 avg 2016, 14:56

Sissoko nema tehniku!!! Nabije loptu 5 metara u for i trči za njom ko mazga, lopte se odbijaju od njega, a lik je uz to i veliki neradnik i cijena mu je presmiješna. Nadam se da od njega neće biti ništa.

Ako se već nema para (FFP) za Joao Maria mislim da treba dovesti Bazoera.. Momak sa 19 godina je vec sada zvijer od igrača, cijena mu je ok (20ak mil) i zasigurno u buducnosti mu je samo nebo granica. Gabigol nam je apsolutno nepotreban i nadam se da i od njeg nece biti nista.

Bazoer ili Joao Mario --- Tete ili Caceres --- Garay ili Lindelof bi bio odličan Mercato do kraja.
Za FFP bi prodao Edera, Ranocchiu, D'Ambrosia i Broza ako ne produzi ugovor.. Jovetica bih ostavio..
#SuningOUT

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 24 avg 2016, 15:08

Jericho je napisao/la:Sissoko nema tehniku!!! Nabije loptu 5 metara u for i trči za njom ko mazga, lopte se odbijaju od njega, a lik je uz to i veliki neradnik i cijena mu je presmiješna. Nadam se da od njega neće biti ništa.

Ako se već nema para (FFP) za Joao Maria mislim da treba dovesti Bazoera.. Momak sa 19 godina je vec sada zvijer od igrača, cijena mu je ok (20ak mil) i zasigurno u buducnosti mu je samo nebo granica. Gabigol nam je apsolutno nepotreban i nadam se da i od njeg nece biti nista.

Bazoer ili Joao Mario --- Tete ili Caceres --- Garay ili Lindelof bi bio odličan Mercato do kraja.
Za FFP bi prodao Edera, Ranocchiu, D'Ambrosia i Broza ako ne produzi ugovor.. Jovetica bih ostavio..

Koji ce nam q igrac sa 19 god kad nikad nece uspjeti u ovakvoj ekipi ... Imas milion primjera tipa Kovacic, Castaignos, Coutinho etc..

Sissoko ako dodje 30% ce ekipa bit jaca

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 24 avg 2016, 15:25

Sissoko je jedan od nebitnijih igrača zadnje 2 godine jednog Newcastlea KOJI JE ISPAO U DRUGU LIGU.. Na više od pola utakmice koje je zapoceo je bio zamjenjen jer nije potrčao pošteno u njima što je publika uvijek nagrađivala ogromnim zvižducima. U Newcastleu trenutno nema postenog igrača osim mozda Mitrovića. Ova francuska taraba je neviđeno lijena i užasna s loptom... Veznog u Newcastleu nije ni igrao nego desno krilo jer nema potreban IQ da bi igrao išta u sredini terena..
Tehnika mu je Biabiany STYLE, te osim šuta on Interu nemože ništa ponuditi.. Radi 2 prodora na EURU neznam ni protiv koga cijena mu je 35mil, za sjest i plakat.
Kovačić u De Boera bi zasigurno uspio, druga je stvar što je imao idiote za trenere.. Bazoera je i stvorio FDB i vjerovatno bi mu i kod nas odlicno dosao kao regista koju trenutno igra Medel :urnebes: Također Bazoer je vjerovatno duplo jeftiniji.
#SuningOUT

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 24 avg 2016, 15:40

Mene on uzasno podsjeca na Guarina, doduse nisam pogledo ni jednu njegovu utakmicu nego sam gledo neki klip na youtube-u.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 24 avg 2016, 16:47

Sissoko ni pod razno u Inter mada mislim da nema nista od toga. Inace ono sto je radio u finalu je odlicno medjutim kad dodjes u talijansku ligu i kad se zgusne sredina i krenu udvajanja tada ti prodor mnogo ne znaci osim kao nisi izrazito krilo, npr perisic je imao poteskoca u pocetku ali kasnije je dokazao klasu, jer umije i da zabija, ubacuje, ima sirok dijapazon sta moze koristiti a i tehnika mu je i vise nego solidna, medjutim sissoko kao vezni je nakaradan vezni, uostalom covjek igra championship i da za tog covjeka izvalimo 34 mil €, nasa uprava morala bi biti na aparatima da bi to uradila. Joao Mario s druge strane igra glavom, umije dodati loptu solidno, brzina solidna, tehnika na vrhunskom nivou, to sam primjetio u utakmicama portugala, covjek ima prijem lopte fantastican, zna gdje treba gurati loptu, otkriva se i suradjuje, moze iz drugog plana da uleti, idealan poluspic za brz fudbali ali ima i potez da moze probiti bunkere, s tim da bi banegu vratili nazad na registu, te mislim da bi to bilo idealno, medjutim onda bi mario i kondogbia morali obavljati strasan posao nazad. Cak stavise smatrajte me ludim ali Broz bi se idealno u ovo uklopio samo da koncetraciju zadrzi, i malo ojaca. Sto se Caseresa tice, tesko da moze igrati jer nije covjek ozbiljne tekme odigrao vec 2 god, pomalo ga ubacivati u formu jer je on dobar igrac, ali za beka nema snage. Ako se dovede Joao Mario, onda nam trebaju defanzivniji bekovi malo iz razloga sto cemo biti dosta ofanzivniji, ali to ne znaci da se ne trebaju ukljucivati u napad.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 24 avg 2016, 16:58

Doci ce Mario. :arrow:
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

SiamoNoi
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la SiamoNoi » 24 avg 2016, 17:45

arminz je napisao/la:Mene on uzasno podsjeca na Guarina, doduse nisam pogledo ni jednu njegovu utakmicu nego sam gledo neki klip na youtube-u.
Sissoko je Gmarinov i Bimbabambijev sin.

Kaze ovaj Interista Ben Englez sto prati i svoju ligu da je lik taraba.

Dolazi Mario,sta se tresete.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 avg 2016, 18:11

Jel se sjeća tko zadnjih godina kako bi se cijelo vrijeme pisalo o nekom igracu i ne bi bilo nista i onda bi isla vijest LOW COST OPTION pa su se ljudi stalno sprdali s tim :rol:

Imam sad ja jednu low cost option ako JM ne dođe...dok svira radio Pašalić Mario :kafa:

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 24 avg 2016, 18:14

SiamoNoi je napisao/la:Imam sad ja jednu low cost option ako JM ne dođe...dok svira radio Pašalić Mario :kafa:
Jel otisao igdje na posudbu? Valjalo bi ga uzeti, mislim da bi ga Chelsea pustio za sitne pare..

edit. Zapravo dat im Ranocchiu za njega, Conte je uvijek bio fan Panjine :D
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 avg 2016, 18:19

Nije još uvijek.Skoro zaboravio na njega i vidim sad da se oko Milana spominje.Zaustavila ga ozljeda prosle sezone.Meni je uvijek bio bolji od Retarda.Jeftino bi ga se moglo dobit,a De Boer bi znao kako s njim.Ono u Monacu šta je igrao do ozljede je odlično bilo.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 24 avg 2016, 23:24

Jovetić je kako prenosi Di Marzio od sutra novi igrač Fiorentine.
#SuningOUT

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 avg 2016, 00:15

Odlično.Ovdje nema mjesta kao prvotimac,a kao rezerva je preskup jer bi se 15ak M moralo dati za otkupiti ga plus placa koja sigurno nije mala.

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 25 avg 2016, 00:54

SiamoNoi je napisao/la:Odlično.Ovdje nema mjesta kao prvotimac,a kao rezerva je preskup jer bi se 15ak M moralo dati za otkupiti ga plus placa koja sigurno nije mala.
Prema pisanju diMarzia, jovetic je vec bio nas igrac jer uslov za otkup je bio da zavrsimo medju prvih 17 na polusezoni prosle sezone, tako da smo ga tada otkupili vec a ovo je samo posudba pa nekako mi ovaj potez uprave nije jasan, nesto kuhaju izgleda.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 25 avg 2016, 08:53

Pa Jovetic je nas igrac, odnosno postat ce na zimu kad istjece posudba od 18 mjeseci. Ako ne dode zamjena ovo bi bilo katastrofa, jer onda prva opcija sa klupe je Palacio.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 25 avg 2016, 09:10

Tritolone je napisao/la:Pa Jovetic je nas igrac, odnosno postat ce na zimu kad istjece posudba od 18 mjeseci. Ako ne dode zamjena ovo bi bilo katastrofa, jer onda prva opcija sa klupe je Palacio.
Ramadani izjavio da Jovetic ne ide nigdje. Steta da je na klupi, za njega bi bilo bolje da ode igrat u viole al ja bi volio da ostane tu, valjda prepozna FDB njegov kvalitet.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.