naravno da jesam, ali kao što neko napisa i dali smo gol i fulili neke stvari što se ne fulaju, a Bajern nas je kvalitetom pristisnuo i naši malo fizički pali nakon furioznog prvog poluvremena, sigurno se nismo svjesno povuklidinoo je napisao/la:Ne znam da li si gledao revanš u Minhenu, kada smo ih razmontirali 50 minuta,a treći gol bi nas ,čini mi se, direktno u finale bacio, ali ne, mi svjesno stajemo, dajemo im loptu na 35 m od našeg gola i tako narednih sat. Naravno, Bayern je bayern, ali bio je zreo za treći gol i ne može me rumenige u suprotno ubijediti.pinki je napisao/la:To i mene nervira, ali to je neki pristup koji se od Lipija provlači kroz Juve, samo kod njega se znalo natrpati po 7 komada Olimpijakosu itd...Sissoko je napisao/la:Ne samo da je los pristup nego je i sramotan.Ulozis 110 miliona za jacanje napada i opet nakon jednog gola se zatvaras pred svojom publikom i to nije slucaj bio samo protiv jacih nego su te i Genova i Chievo pritiskali, sramota kao i Kapelo sa onoliko zvijezda gdje nije primirisao trofeju u Europi.
Međutim Allegri kao da nikad ne želi da pokaže maksimum ekipe dok to ne zatreba, uvijek nekako koliko treba pa se nekad zezne i primiš go na kraju i ispustiš pobjedu, ali recimo tekme protiv Reala, Citija, Barse, pa i Bajerna su pokazale da kad treba napasti i nastaviti napadati je više nego sposoban.
Jedna od boljih tekmi je uzvratna u kupu protiv Fiorentine kad su svi očekivali da ćemo ispasti nakon 1-2 u Torinu a on ode dole i razmontira ih sa kombinovanim sastavom...
To je boljka Juventusa i tu se nema šta pravdati
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ove godine dovelo se toliko igraca da imas sirinu da meljes i igras presing svaku utakmicu.Na kraju krajeva vrijeme je da i Juve na osnovu atraktivnosti pocne privlaciti navijace jer nije slucajno da Bayer, Real i Barsa imaju onolike prihode.Hoce ljudi i zabavu a ne da mora da strijepi od Sassuola kod kuce ili da zaspi zadnji 30 minuta utakmice jer eto Juve vodi.
Da stvar bude gora i rezultatski takav pristup ce te kad tad kostat i ne mislim na Serie A jer iskreno skoro nikog van uze grupe pratilaca calcia i to uglavnom stare generacije, ona ne interesuje, nego mislim na Europu gdje Juve ceka trofej 20 godina.
Da stvar bude gora i rezultatski takav pristup ce te kad tad kostat i ne mislim na Serie A jer iskreno skoro nikog van uze grupe pratilaca calcia i to uglavnom stare generacije, ona ne interesuje, nego mislim na Europu gdje Juve ceka trofej 20 godina.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
@pinki i @jelle, ma niko sretniji od svih nas ovdje kad bi to bio "samo jak protivnik i ne može se mljeti 90 min, trebali smo u prvoj bolje odigrati itd itd" ali ja se bojim, ipak, da nam je to ozbiljna boljka već duže vrijeme, i mislim da nema veze sa fizičkom spremom nego mentalnom.
naravno, kako reče @sissoko, to u ligi u konačnici neće previše odnijeti, osim živaca navijačima, ali u evropi igrati jedno poluvrijeme a udrugom gledati protivnika....dobro,izgovor će se naći , ali titulu neće donijeti.
naravno, kako reče @sissoko, to u ligi u konačnici neće previše odnijeti, osim živaca navijačima, ali u evropi igrati jedno poluvrijeme a udrugom gledati protivnika....dobro,izgovor će se naći , ali titulu neće donijeti.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovaj jedan na Twitteru koji je dosad imao par promašaja, ali i puno pogodaka kaže sljedeće:
#Juventus #Zaza to #Napoli. 28m €. Waiting for #Gabbiadini to leave. #WestHam monitoring Zaza situation.
#PSG #Matuidi to #Juventus. 30/33m €
#Chelsea #Cuadrado back at #Juventus.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Juve strategy on Cuadrado: Same as last yr, dry loan only b/c of Berardi. Agnelli wants Berardi & promised him the #10. [CalcioGazzetta.it]
Jest da se ti sa gazette bas brukaju ali ako ima i promil istine da mimi ide desetka to u korijenu sasjeci... ja sam prvi da se mimo dovede prije gabigolova i sl. ali bilo kome, osim dybale, dati desetku je utopija i glupost epskih razmjera...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Desetka se treba dati nekoj zvijezdi sa velikim marketinskim potencijalom.Berardi to nije.**** takav je danasnji fudbal.Tvornica novca.Berardi nije dovoljno atraktivan a vala dobija i crvene ko De Rossi.
Dybala je savrsen za taj broj.
Dybala je savrsen za taj broj.
Novac je sve promjenio, i vise ni na historiju, legende, tradiciju se ne gledao kao nekad. Desetka je postala simbol $, a svi su poceli da prodaju i tradiciju i sve pa i Juventus mora ici tim putem da isprati konkurneciju, prvo prodajom prava imena stadiona, a onda i brojem 10, odnosno imenom i dresom igraca koji ga nosi. Alex ga je pretovrio u legenu, nek ga sad pretovre u milione, laicki gledano, 400 000 dresova x 100 eura, racunica je cista. Ovo nije vrijeme 80-90-esetih godina, kada je kupovina orginalnog dresa bila nemguca misija, sada je dovoljno par klikova na racuanru, a milioni nisu na odmet !Peace je napisao/la:Jest da se ti sa gazette bas brukaju ali ako ima i promil istine da mimi ide desetka to u korijenu sasjeci... ja sam prvi da se mimo dovede prije gabigolova i sl. ali bilo kome, osim dybale, dati desetku je utopija i glupost epskih razmjera...
Max Allegri
Pa sa aspekta marketinga nije bas berardi isplativ za taj broj... a dybala jeste... a i sa druge strane dybala je i prva violina kluba a to je pokazao i prosle sezone kad je prvu polusezonu sam vukao klub svojim golovima i asistencijama... dakle sa bilo kojeg aspekta dybala mora biti prva opcija za cenera...
Berardi svakako neka dodje jer je mlad i kvalitetan, a i ti italijani su lojalni juventusu... i on nikad ne bi napustio juve zarad para i sl... ali u ovom trenutku dok je paulo igrac Juventusa, cener bilo kome drugom, pa i higuainu, je utopija... buffona tu izuzimam... on ako hoce cenera dati mu ga odmah...
Berardi sa 10 nekad u buducnosti da, sad ni u kom slučaju...
Berardi svakako neka dodje jer je mlad i kvalitetan, a i ti italijani su lojalni juventusu... i on nikad ne bi napustio juve zarad para i sl... ali u ovom trenutku dok je paulo igrac Juventusa, cener bilo kome drugom, pa i higuainu, je utopija... buffona tu izuzimam... on ako hoce cenera dati mu ga odmah...
Berardi sa 10 nekad u buducnosti da, sad ni u kom slučaju...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
Ako zelimo da jacamo brend Juventusa u svijetu neke stvari moraju se gledat sa tog aspekta.Takav je i broj deset i marketing appeal Berardija je nula van Italije.Sve je jasno.
Berardi 10ka 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovog ljeta smo se rijesili igraca koji je mogao jacati brend Juventusa
osim Pogbe, takvu moc jos imaju samo Ibrahimovic, Neymar, Messi i Ronaldo
Don't believe the hype.
Dybala ne moze?akisarajevo92 je napisao/la:ovog ljeta smo se rijesili igraca koji je mogao jacati brend Juventusa
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
mozda za godinu, dvije ako ostane u Torinu
pa i jedan Suarez nema takvu marketinsku moc kao tih 5 nabrojanih
pa i jedan Suarez nema takvu marketinsku moc kao tih 5 nabrojanih
Don't believe the hype.
Dybala i Higuain predstavljaju zemlju od 43 miliona.Veoma dobro trziste da se Juve siri.Imamo jedan od najatraktivnijih napada na svijetu.Ljudi inace gotive napadace jer golovi su glavna stvar u fudbalu tako da odlazak Pogbe se moze nadoknadit eksploatacijom ove dvojice.Mislim imas najboljeg strijelca u istoriji Serie A i jednog od najatraktivnijih mladih zvijezda.Berardi mi izgleda ko kakva seoska zvijezda poredeci ga sa njima.
Juventus FC
Scena u kojoj Agnelli obecava desetku prevari Berardiu mi lici na niskobudzetni bollywoodski film u reziji Gazzete dello sport. 
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 24 avg 2016, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Gianni Balzarini, novinar Mediaseta koji prati Juve i praktički je svaki dan u Vinovu gostovao večeras na VS radiju i rekao dosta zanimljivih stvari. Između ostalog potvrdio ono o čemu se govorkalo otkad je Pogba otišao, a to je da su odnosi sa starijim igračima u timu ostali 'hladni', da je bio 'diva' i da je od početka bio osjećaj da će otići. Morata ne bi imao ništa protiv ostanka, ali nije se htio petljati između Juventusa i Reala jer su mu oba kluba jako bliska srcu.
Evo citata:

Evo citata:

- IlCapitano
- Kontakt:
Zaza u West Ham kaže GDM. Posudba + obaveza otkupa. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.