FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 24 avg 2016, 19:51

Ali bord direktora.
Pa majko rodjena, pazi ti njima funkcija :D

A nama Rustemovic kapiten :D

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 avg 2016, 19:52

ElCartel11 je napisao/la:
Conscious je napisao/la: Ma ovdje ima mnogo mladih, da ne kažem balavaca.
Ja te razumijem, jer sam i ja sličnog mišljenja, da jbg nije isto igrati/voditi neki manji klub i FKS.
Na ovom forumu se ismijavaju da su igrači pod pritiskom, a piše se da ovo neće stati dok se ne zapale stanovi i auta.
Pa bilo koji trener koji je spomenut, nađeno mu je 1000 mana, osim svetom Petroviću. Zato nijedan drugi, osim Musemića, neće ni valjati.
Samo preskočiš određene postove i forum postaje ljepši za čitati.
Za tebe vrijedi isto pitanje, sta cemo mi navijaci to sjebati? Zar ces reci, da je ovaj trener Krupe ili Cala dobri treneri za nas? Nisu, jer se zna da ce izdrzati do zime i onda opet mjenjanje trenera i tako opet u krug, dok mi nazadujemo ostali napreduju!
Tebi ako je ovo stanje dobro onda okej necu, da ti solim pameti svako ima svoje misljenje.
kako ti znaš koliko će trener izdržati jel ti to neki vidovnjak nije toliki problem u trenerima čelik nema dobrog trenera pa ga ne dobismo

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 avg 2016, 19:52

ledesma je napisao/la:Ja bi trenutno zabranio pisanje na forumu koji su se tek registrvala, dok ne prođe ova sjebana situacija.. Koliko ih štancaju da ni avatar ne stignu staviti, a svi dođu sa pozitivom... Blago nama :D
Vidiš, ja bih zabranio onim koji psuju i vrijeđaju one koji imaju drugo mišljenje.
Ali, Bože moj, nemamo svi jednak sistem vrijednosti.
Nekom je bitniji avatar, nekom istresanje frustracija.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 avg 2016, 19:55

Conscious je napisao/la: Ma ovdje ima mnogo mladih, da ne kažem balavaca.
Ja te razumijem, jer sam i ja sličnog mišljenja, da jbg nije isto igrati/voditi neki manji klub i FKS.
Na ovom forumu se ismijavaju da su igrači pod pritiskom, a piše se da ovo neće stati dok se ne zapale stanovi i auta.
Pa bilo koji trener koji je spomenut, nađeno mu je 1000 mana, osim svetom Petroviću. Zato nijedan drugi, osim Musemića, neće ni valjati.
Samo preskočiš određene postove i forum postaje ljepši za čitati.
Za tebe vrijedi isto pitanje, sta cemo mi navijaci to sjebati? Zar ces reci, da je ovaj trener Krupe ili Cala dobri treneri za nas? Nisu, jer se zna da ce izdrzati do zime i onda opet mjenjanje trenera i tako opet u krug, dok mi nazadujemo ostali napreduju!
Tebi ako je ovo stanje dobro onda okej necu, da ti solim pameti svako ima svoje misljenje.
Nisam ja ni rekao da će sad navijači nešto sjebati.
Ali, ako se pođe sa nasiljem, onda će neko i najebati.
Mi i u klubu i oko kluba imamo strašno negativnu atmosferu i niko nije nevin.
Hajde, ti pošteno reci, bi li ti, da si trener, sad pristao voditi Sarajevo?

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 avg 2016, 19:57

fks74 je napisao/la: kako ti znaš koliko će trener izdržati jel ti to neki vidovnjak nije toliki problem u trenerima čelik nema dobrog trenera pa ga ne dobismo
Ne trebas biti vidovita Dzemila, samo malo ukljuci svoj mozak i sam ces doci do ovog zakljucka.
To ti je isto ko kad bi ti ja rekao, nemoj pucati sebi u glavu jer ces se ubiti, a ti bi me pitao kako znas zar si vidovit?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 avg 2016, 19:58

Conscious je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Ja bi trenutno zabranio pisanje na forumu koji su se tek registrvala, dok ne prođe ova sjebana situacija.. Koliko ih štancaju da ni avatar ne stignu staviti, a svi dođu sa pozitivom... Blago nama :D
Vidiš, ja bih zabranio onim koji psuju i vrijeđaju one koji imaju drugo mišljenje.

Vidiš, meni je najbitnije stanje u klubu ;) Za razliku od tebe i tvog mišljenja da je sve uredu.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 24 avg 2016, 19:58

Evander je napisao/la:
PAPE1 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
I ne ocekuj nikad ozbiljan odgovor od mene, ti koji si pisao kako su navijaci nanijeli vise stete klubu nego uprava! :stop:
Matematika je čudo...
Koliko nas je kostao neizlazak u Europu?
Koliko su nas raskidi ugovora kostali sa stotinu igraca i 10 trenera?
Koliko kosta sto su ogadili raji i fudbal i klub i sto raja nema volje doci na stadion?
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 24 avg 2016, 19:59

fks74 je napisao/la: kako ti znaš koliko će trener izdržati jel ti to neki vidovnjak nije toliki problem u trenerima čelik nema dobrog trenera pa ga ne dobismo
Ne trebas biti vidovita Dzemila, samo malo ukljuci svoj mozak i sam ces doci do ovog zakljucka.
To ti je isto ko kad bi ti ja rekao, nemoj pucati sebi u glavu jer ces se ubiti, a ti bi me pitao kako znas zar si vidovit?
:rol: :rol: :clap:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 20:00

Evander je napisao/la:Ali bord direktora.
Pa majko rodjena, pazi ti njima funkcija :D

A nama Rustemovic kapiten :D
Hehe imaju oni i komitet za sportska pitanja brate moj , da samo znas kako fercera.

Jbt u klub kao da su preslikali trenutnu organizacionu semu drzave Bosne i Hercegovine. Milion odbora otvaraju a niko ne radi posao kako treba..

HOCEMO KOLEKTIVNU OSTAVKU SVIH BORDOVA, ADMINISTRACIJA I PICKI MATERINA
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 avg 2016, 20:01

ledesma je napisao/la:
Conscious je napisao/la:

Vidiš, meni je najbitnije stanje u klubu ;) Za razliku od tebe i tvog mišljenja da je sve uredu.

Ma ja, vidi se, čovjeka nazva debilom, sve za bolji klub.
Još mi samo reci kad sam ja napisao da je sve u redu.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 avg 2016, 20:07

Conscious je napisao/la:
Čim ih brani, normalno da je debil, i on i svi koji to rade, i ne žele klubu dobrobit.
Isto kao oni što su ljetos branili transfer politiku i Hurtića, pa ih sad nema nigdje.

A ja i poznavaoci fudbala(ima ih na forumu lijep broj) opet smo najglasniji i uvijek ćemo to biti, jer previše volimo svoje Sarajevo, i nemamo nikakav interes, samo želimo pobjede i titule!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 24 avg 2016, 20:08

Imaju pravo ovi direktori sto ne nadjose jos trenera jer ako ce doci ovi sto se spominju bolje da i ne dolaze a ovako kako se sad igra za to nam i ne treba trener. Ovi pobrojani ne vjerujem da bi podigli nivo igre zato sto davat platu nekom djaba.
Igraj Sarajvo ...nema veze ludi smo boli nas ne treba nam trener bicemo prvi tim koji uzima ligu bez trenera na klupi.....hahhhahhaha.....koji cirkus

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 24 avg 2016, 20:11

Neka Cala uzme neplaceno u opstini do kraja sezone a onda po Husrefa :opaopa:
" srce na teren i pamet u glavu "

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 avg 2016, 20:16

Prdimahovino, te pozive na linc i slicne manifestacije sile zadrzi za sebe.

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 avg 2016, 20:17

ledesma je napisao/la:
Conscious je napisao/la:
Čim ih brani, normalno da je debil, i on i svi koji to rade, i ne žele klubu dobrobit.
Isto kao oni što su ljetos branili transfer politiku i Hurtića, pa ih sad nema nigdje.

A ja i poznavaoci fudbala(ima ih na forumu lijep broj) opet smo najglasniji i uvijek ćemo to biti, jer previše volimo svoje Sarajevo, i nemamo nikakav interes, samo želimo pobjede i titule!
Sve dok na forumu nije zabranjeno, imaš pravo vrijeđati koga hoćeš.
Ali, ne može ovdje ocijeniti niko koliko neko drugi voli Sarajevo, čak ni koliko dugo ga prati.
Ja pripazim na riječnik, jer se ipak obraćam ljudima koji, kao i ja, žele sve najbolje našem klubu i ne optužujem nikog da mu je neko iznad Kluba.
Ti meni fino reče da sam vjerovatno u talu za Akademiju :D, jer nam se mišljenja u nečemu razlikuju.
Meni lično to ne pogađa, samo mi je ružno čitati uvredljive postove upućene drugim forumašima, možda nekad stoji pored tebe na tribini.
I, samo da se zna, ja ne mislim da je sve u redu.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 24 avg 2016, 20:20

Ja da sam Husref, Cala, Pape... nikad ne bih pristao da vodim klub, a da mi je nadlezni nekakav ihtijarevic. Cirkus, fakat.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 24 avg 2016, 20:21

Sabirnice lutkice imaš li ti kakvog kolegu iz Madrida da ste dobri,a da je dobar? Jeftino bi on to nama..
Sabrine mi moje!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 avg 2016, 20:24

dobro ba nećemo se između sebe kačiti sad ovde, jest muka svima al' jbg... bujrum gosti(i 87 gostiju) :D treba li vama šta :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 avg 2016, 20:25

Gosti, napolje!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 avg 2016, 20:25

pasica je napisao/la:Ja da sam Husref, Cala, Pape... nikad ne bih pristao da vodim klub, a da mi je nadlezni nekakav ihtijarevic. Cirkus, fakat.
BRAVO ! Sve receno, zar da se jedan Husref, Pape, Cala, Vukicevic...ofiraju da su iznad njih Ihtijarevici, Kusturice, Sabrine, Selimovici... Mi se njih moramo rijesiti, a onda nece biti problem ni Starcevica za trenera postaviti. Riba smrdi od glave...ne branim ja Hurtu ni Murtu ali prvo se ovih ''uhljebovica'' rijesiti pa onda ostalo rjesavati...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.