Pa majko rodjena, pazi ti njima funkcija

A nama Rustemovic kapiten

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kako ti znaš koliko će trener izdržati jel ti to neki vidovnjak nije toliki problem u trenerima čelik nema dobrog trenera pa ga ne dobismoElCartel11 je napisao/la:Za tebe vrijedi isto pitanje, sta cemo mi navijaci to sjebati? Zar ces reci, da je ovaj trener Krupe ili Cala dobri treneri za nas? Nisu, jer se zna da ce izdrzati do zime i onda opet mjenjanje trenera i tako opet u krug, dok mi nazadujemo ostali napreduju!Conscious je napisao/la: Ma ovdje ima mnogo mladih, da ne kažem balavaca.
Ja te razumijem, jer sam i ja sličnog mišljenja, da jbg nije isto igrati/voditi neki manji klub i FKS.
Na ovom forumu se ismijavaju da su igrači pod pritiskom, a piše se da ovo neće stati dok se ne zapale stanovi i auta.
Pa bilo koji trener koji je spomenut, nađeno mu je 1000 mana, osim svetom Petroviću. Zato nijedan drugi, osim Musemića, neće ni valjati.
Samo preskočiš određene postove i forum postaje ljepši za čitati.
Tebi ako je ovo stanje dobro onda okej necu, da ti solim pameti svako ima svoje misljenje.
Vidiš, ja bih zabranio onim koji psuju i vrijeđaju one koji imaju drugo mišljenje.ledesma je napisao/la:Ja bi trenutno zabranio pisanje na forumu koji su se tek registrvala, dok ne prođe ova sjebana situacija.. Koliko ih štancaju da ni avatar ne stignu staviti, a svi dođu sa pozitivom... Blago nama
Nisam ja ni rekao da će sad navijači nešto sjebati.ElCartel11 je napisao/la:Za tebe vrijedi isto pitanje, sta cemo mi navijaci to sjebati? Zar ces reci, da je ovaj trener Krupe ili Cala dobri treneri za nas? Nisu, jer se zna da ce izdrzati do zime i onda opet mjenjanje trenera i tako opet u krug, dok mi nazadujemo ostali napreduju!Conscious je napisao/la: Ma ovdje ima mnogo mladih, da ne kažem balavaca.
Ja te razumijem, jer sam i ja sličnog mišljenja, da jbg nije isto igrati/voditi neki manji klub i FKS.
Na ovom forumu se ismijavaju da su igrači pod pritiskom, a piše se da ovo neće stati dok se ne zapale stanovi i auta.
Pa bilo koji trener koji je spomenut, nađeno mu je 1000 mana, osim svetom Petroviću. Zato nijedan drugi, osim Musemića, neće ni valjati.
Samo preskočiš određene postove i forum postaje ljepši za čitati.
Tebi ako je ovo stanje dobro onda okej necu, da ti solim pameti svako ima svoje misljenje.
Ne trebas biti vidovita Dzemila, samo malo ukljuci svoj mozak i sam ces doci do ovog zakljucka.fks74 je napisao/la: kako ti znaš koliko će trener izdržati jel ti to neki vidovnjak nije toliki problem u trenerima čelik nema dobrog trenera pa ga ne dobismo
Conscious je napisao/la:Vidiš, ja bih zabranio onim koji psuju i vrijeđaju one koji imaju drugo mišljenje.ledesma je napisao/la:Ja bi trenutno zabranio pisanje na forumu koji su se tek registrvala, dok ne prođe ova sjebana situacija.. Koliko ih štancaju da ni avatar ne stignu staviti, a svi dođu sa pozitivom... Blago nama
Ali, Bože moj, nemamo svi jednak sistem vrijednosti.
Nekom je bitniji avatar, nekom istresanje frustracija.
Evander je napisao/la:Koliko nas je kostao neizlazak u Europu?PAPE1 je napisao/la:Matematika je čudo...joker90 je napisao/la:
I ne ocekuj nikad ozbiljan odgovor od mene, ti koji si pisao kako su navijaci nanijeli vise stete klubu nego uprava!
Koliko su nas raskidi ugovora kostali sa stotinu igraca i 10 trenera?
Koliko kosta sto su ogadili raji i fudbal i klub i sto raja nema volje doci na stadion?
ElCartel11 je napisao/la:Ne trebas biti vidovita Dzemila, samo malo ukljuci svoj mozak i sam ces doci do ovog zakljucka.fks74 je napisao/la: kako ti znaš koliko će trener izdržati jel ti to neki vidovnjak nije toliki problem u trenerima čelik nema dobrog trenera pa ga ne dobismo
To ti je isto ko kad bi ti ja rekao, nemoj pucati sebi u glavu jer ces se ubiti, a ti bi me pitao kako znas zar si vidovit?
Hehe imaju oni i komitet za sportska pitanja brate moj , da samo znas kako fercera.Evander je napisao/la:Ali bord direktora.
Pa majko rodjena, pazi ti njima funkcija
A nama Rustemovic kapiten
ledesma je napisao/la:Conscious je napisao/la:Vidiš, ja bih zabranio onim koji psuju i vrijeđaju one koji imaju drugo mišljenje.ledesma je napisao/la:Ja bi trenutno zabranio pisanje na forumu koji su se tek registrvala, dok ne prođe ova sjebana situacija.. Koliko ih štancaju da ni avatar ne stignu staviti, a svi dođu sa pozitivom... Blago nama
Ali, Bože moj, nemamo svi jednak sistem vrijednosti.
Nekom je bitniji avatar, nekom istresanje frustracija.
Vidiš, meni je najbitnije stanje u klubuZa razliku od tebe i tvog mišljenja da je sve uredu.
Čim ih brani, normalno da je debil, i on i svi koji to rade, i ne žele klubu dobrobit.Conscious je napisao/la:
Ma ja, vidi se, čovjeka nazva debilom, sve za bolji klub.
Još mi samo reci kad sam ja napisao da je sve u redu.
Sve dok na forumu nije zabranjeno, imaš pravo vrijeđati koga hoćeš.ledesma je napisao/la:Čim ih brani, normalno da je debil, i on i svi koji to rade, i ne žele klubu dobrobit.Conscious je napisao/la:
Ma ja, vidi se, čovjeka nazva debilom, sve za bolji klub.
Još mi samo reci kad sam ja napisao da je sve u redu.
Isto kao oni što su ljetos branili transfer politiku i Hurtića, pa ih sad nema nigdje.
A ja i poznavaoci fudbala(ima ih na forumu lijep broj) opet smo najglasniji i uvijek ćemo to biti, jer previše volimo svoje Sarajevo, i nemamo nikakav interes, samo želimo pobjede i titule!
BRAVO ! Sve receno, zar da se jedan Husref, Pape, Cala, Vukicevic...ofiraju da su iznad njih Ihtijarevici, Kusturice, Sabrine, Selimovici... Mi se njih moramo rijesiti, a onda nece biti problem ni Starcevica za trenera postaviti. Riba smrdi od glave...ne branim ja Hurtu ni Murtu ali prvo se ovih ''uhljebovica'' rijesiti pa onda ostalo rjesavati...pasica je napisao/la:Ja da sam Husref, Cala, Pape... nikad ne bih pristao da vodim klub, a da mi je nadlezni nekakav ihtijarevic. Cirkus, fakat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.