PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nije mi ni cudo ibogami,primitivizam i debilizam u jednom,al to je opce poznato siroj narodnoj masi,a odakle dolazi

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Lik svog brata naziva jadom i onda nekom kaze da je debil. 
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Nezz za tebe,al ja dobro poznajem situaciju sto se tice dijaspore,zato to i govorim,pocevsi od mojih da nadalje,to su jadovi haveru,koji imaju samo pidzamu i odijelo radno,al to je sve uredu,al brate pogledaj oko sebe malo evo to je taj period sad kad su oni preplavili Bosnu,kupuju sve,zube rade da nisu krezavi,sisaju se,ono kao gazde neke,a pola njih kredit uzelo da bi doslo,al nejse,a tamo su bukvalno jadovi,kmetoviJFH9 je napisao/la:Lik svog brata naziva jadom i onda nekom kaze da je debil.
grb sto kuca,umjesto srca
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Poznajem i ja situaciju vrlo dobro, znas imamo mi zivot i van Bosne, rostilja se sa rajom, izadje se za vikend( ne roka Saban al' yebiga
) i razne stvari koje ti mislis da se ne rade.
Takva je bar situacija samnom i mojim rodjacima, sad ne znam za tvog brata i ostale.
Takva je bar situacija samnom i mojim rodjacima, sad ne znam za tvog brata i ostale.
FK Sarajevo ako uđe u ovo doigravanje tj. ligu za prvaka ove sezone , dajte nam titulu odma

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
vama crncima je sigurno puno lakse..imate puno djece i primate socijaluJFH9 je napisao/la:Poznajem i ja situaciju vrlo dobro, znas imamo mi zivot i van Bosne, rostilja se sa rajom, izadje se za vikend( ne roka Saban al' yebiga) i razne stvari koje ti mislis da se ne rade.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
U Krajini se radjaju samo bjelci.TobeYarabi je napisao/la: vama crncima je sigurno puno lakse..imate puno djece i primate socijalu
- TobeYarabi
- Kontakt:
ti na ovoj slici malo preplanoJFH9 je napisao/la:U Krajini se radjaju samo bjelci.TobeYarabi je napisao/la: vama crncima je sigurno puno lakse..imate puno djece i primate socijalu
a znas li sta je potkrizaMuhamedTM je napisao/la:Tamo se maći maslenica razvlaći
Jok nemam blage, znam za kljukušu, kvrgušu ili mekušuTobeYarabi je napisao/la: a znas li sta je potkriza![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije to, potkriza je nesto drugo,al je isto dobro brateeeeMuhamedTM je napisao/la:Jok nemam blage, znam za kljukušu, kvrgušu ili mekušuTobeYarabi je napisao/la: a znas li sta je potkriza![]()
Nema boljeg jela od graha i domaceg hljeba, onda dolaze cevapi i ostala jelaTobeYarabi je napisao/la:nije to, potkriza je nesto drugo,al je isto dobro brateeeeMuhamedTM je napisao/la:Jok nemam blage, znam za kljukušu, kvrgušu ili mekušuTobeYarabi je napisao/la: a znas li sta je potkriza![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Koja si ti dalabujoker90 je napisao/la:Sta je gurbeti, jeste i danas koga kaparisali? Ja kazem treba Zahirovica, da igra umjesto Rustema, ode u Misketovu prciju.. Ja prizeljkujem Celu, ode u prciju i on.. Samo jos i stari da mi potpise za Zeljkana i nista me vise iznenaditi ne moze. Naravno prvo bi Rulehz uletio na forum i napisao, neeeema sanse da mogu Jokerovog starog dovesti, to ako se desi ja odustajeeem, kasnije uđes na portale, Jokerov stari u Zelji do 2019.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Poslo mi amidza
http://estrada-press.blog spot.ba/2016/08/danas-je-sjajan-trener-u-bosni-nekada.html?m=1
http://estrada-press.blog spot.ba/2016/08/danas-je-sjajan-trener-u-bosni-nekada.html?m=1
ZZ
TobeYarabi je napisao/la:nije to, potkriza je nesto drugo,al je isto dobro brateeeeMuhamedTM je napisao/la:Jok nemam blage, znam za kljukušu, kvrgušu ili mekušuTobeYarabi je napisao/la: a znas li sta je potkriza![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
moj uzor-S.G je napisao/la:Poslo mi amidza![]()
Taman zajedno sa Violinom i biće dobrih svirki na Grbavici
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
divovi o Dinamu.
#MaliSteZaDinamo
#MaliSteZaDinamo
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Edis Mulalić: Sloboda i Zrinjski za primjer svima u ligi

Nista kad Husref posle jubilarne 10 vecere kaze DA pitarima dovest Mulalica za novog trenera Slobode taman ima prostora na krovu sjevera da se ugnjezdiNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Edis Mulalić: Sloboda i Zrinjski za primjer svima u ligi
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.