Iskreno se izvinjavam,NISAM ZA NASILJE,daleko od toga,ako treba izbrisi moj post,ali mislim da nisam nikoga pozivao na nekakv linc,nego sam samo opisao situaciju u kojoj sam se nasao !!!admin je napisao/la:Prdimahovino, te pozive na linc i slicne manifestacije sile zadrzi za sebe.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- prdimahovina
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
" srce na teren i pamet u glavu "
Ima li neko zainteresovan da mi objasni kako da stavim **** avatar?
- PitarBordo
- Kontakt:
Klikni na http://forum.sportsport.ba/ucp.php?i=uc ... ode=avatar - ostalo će ti se samo kazati.KenChoo je napisao/la:Ima li neko zainteresovan da mi objasni kako da stavim **** avatar?
Samo Saraj'vo.
moraš kliknut na ovo gorePitarBordo je napisao/la:Klikni na http://forum.sportsport.ba/ucp.php?i=uc ... ode=avatar - ostalo će ti se samo kazati.KenChoo je napisao/la:Ima li neko zainteresovan da mi objasni kako da stavim **** avatar?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- molotovljev
Hilmo, da se ne lažemo, ja ovde nisam dobrodošao, ne mislim na forumaše, briga me šta oni misle, već zbog administracije kojahilmo je napisao/la:@molotovljev
Uvijek si, kao i svi drugi navijači, dobrodošao ovdje ali brate mili postoje neka pravila..
mi je zaprijetila trajnim banom samo zbog toga (šatro zbog toga) jer sam insistirao da se indijanac iz okoline Tuzle prebaci
na opšte diskusije. Ali nema veze, bilo prošlo, idemo dalje... eh sad, ima i toga da ne želim sa ovakvim likovima uopšte da
razmijenjujem mišljenje, niti želim biti dio ove zle hajke na FK Sarajevo. Ova tema je najveće zlo FK Sarajevo !!!
Nema to veze više sa Upravom, jer odavno se izašlo van okvira te teme, ovo je potpuno nešto drugo i prelazi sve granice.
E, sad mi reci o kakvim ti pravilima pričaš ? O istim onim pravilima koja svaki forumaš pročita prilikom registracije na forum ?
O tome... " da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće i seksualno orijentisane
sadržaje koji krše zakon..."
Pričaš mi o ovim pravilima Hilmo koji se svakodnevno krše na ovoj temi... e moj Hilmaga, bojim se da si zavaljen na toj poziciji.
P.S. U ovoj igri između mene i onog pedofila, koju ćemo igrati onako kako ja budem htio, nema i ne važe nikakva pravila.
U tome me niko ne može spriječiti osim Uzvišenog koji sve može, a iskreno molim ga da me spriječi. Pa vidjećemo šta će biti...
F.K.SARAJEVO
Kako Dincek slatkorijecivo prica na TVSA **** sebi obitelj covjek bi rekao ne bi mrava zgazio
M.Delac 2
svi se slažemo sa ovim što si napisao pitanje je koga postaviti na njihovo mjesto predloži te ljude naravno uz uslov da ti ljudi hoće doći na njihovo mjesto jer zašto bi hadžibegić ¸sušić i ostali došli kada imaju bolji život van ove države bez stresovapasica je napisao/la:Ja da sam Husref, Cala, Pape... nikad ne bih pristao da vodim klub, a da mi je nadlezni nekakav ihtijarevic. Cirkus, fakat.
da nema foruma došli bi ljudi u lice da kažu klupskim radnicima šta misle o stanju i predstavama kluba na terenu....možda da se ipak zahvališ SS što postoji bar neka distanca.....molotovljev je napisao/la: Hilmo, da se ne lažemo, ja ovde nisam dobrodošao, ne mislim na forumaše, briga me šta oni misle, već zbog administracije koja
mi je zaprijetila trajnim banom samo zbog toga (šatro zbog toga) jer sam insistirao da se indijanac iz okoline Tuzle prebaci
na opšte diskusije. Ali nema veze, bilo prošlo, idemo dalje... eh sad, ima i toga da ne želim sa ovakvim likovima uopšte da
razmijenjujem mišljenje, niti želim biti dio ove zle hajke na FK Sarajevo. Ova tema je najveće zlo FK Sarajevo !!!
Nema to veze više sa Upravom, jer odavno se izašlo van okvira te teme, ovo je potpuno nešto drugo i prelazi sve granice.
E, sad mi reci o kakvim ti pravilima pričaš ? O istim onim pravilima koja svaki forumaš pročita prilikom registracije na forum ?
O tome... " da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće i seksualno orijentisane
sadržaje koji krše zakon..."
Pričaš mi o ovim pravilima Hilmo koji se svakodnevno krše na ovoj temi... e moj Hilmaga, bojim se da si zavaljen na toj poziciji.
P.S. U ovoj igri između mene i onog pedofila, koju ćemo igrati onako kako ja budem htio, nema i ne važe nikakva pravila.
U tome me niko ne može spriječiti osim Uzvišenog koji sve može, a iskreno molim ga da me spriječi. Pa vidjećemo šta će biti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
molotovljev, ja te cijenim kao starijeg forumasa, momka koji je vazda bio tu...ali reci da je ova tema najvece zlo FKS, sorry ali je van svake pameti. Evo , ajmo na pdf-ove drugih timova, sa drugim nikovima, predstavimo se kao njihovi i unistimo im klub...kad smo toliko zlo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
forum je zlo a što nema plana sportskog od 2014-te, mačku o rep , ljudi griješe, to je okbelosevic28 je napisao/la:molotovljev, ja te cijenim kao starijeg forumasa, momka koji je vazda bio tu...ali reci da je ova tema najvece zlo FKS, sorry ali je van svake pameti. Evo , ajmo na pdf-ove drugih timova, sa drugim nikovima, predstavimo se kao njihovi i unistimo im klub...kad smo toliko zlo...
Jeko "pedofil"?
Da malo popustim sa Upravom, bez obzira ko nam bio trener, imam molbu za naše manekene i Ihtijarevića. Molim Vas, prije svake tekme pustite ovaj video igračima. Pokažite im za koji Klub igraju. Pokažite im za koji Klub moraju dati zadnji atom snage! Sarajevo je bilo prije sviju nas, a biće ako Bog da i poslije sviju nas!
STRAST, LJUBAV, ŽIVOT !
STRAST, LJUBAV, ŽIVOT !
SARAJEVO
Ma neće brate, pola sata pokušavam. Nema veze.PitarBordo je napisao/la:Klikni na http://forum.sportsport.ba/ucp.php?i=uc ... ode=avatar - ostalo će ti se samo kazati.KenChoo je napisao/la:Ima li neko zainteresovan da mi objasni kako da stavim **** avatar?
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Uzmi manju sliku 100x100KenChoo je napisao/la:Ma neće brate, pola sata pokušavam. Nema veze.PitarBordo je napisao/la:Klikni na http://forum.sportsport.ba/ucp.php?i=uc ... ode=avatar - ostalo će ti se samo kazati.KenChoo je napisao/la:Ima li neko zainteresovan da mi objasni kako da stavim **** avatar?
Sve to stoji ali priča o ugradjivanju u ugovore,50/60 igrača na platnom spisku,bruka trenera,raskidi,menadzeri,kamp,transferi,savrsen način da se izvuku pare,sam si rekao da postoji glava,nije teško zaključiti čija...
pušto je Hurtić to, nikad zbunjeniji nisu bili....veze nemaju šta gledaju...ko tele u šarena vrata...posebno ovi sa strane....fico je napisao/la:Da malo popustim sa Upravom, bez obzira ko nam bio trener, imam molbu za naše manekene i Ihtijarevića. Molim Vas, prije svake tekme pustite ovaj video igračima. Pokažite im za koji Klub igraju. Pokažite im za koji Klub moraju dati zadnji atom snage! Sarajevo je bilo prije sviju nas, a biće ako Bog da i poslije sviju nas!
STRAST, LJUBAV, ŽIVOT !
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 24 avg 2016, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
KenChoo je napisao/la:Ma neće brate, pola sata pokušavam. Nema veze.PitarBordo je napisao/la:Klikni na http://forum.sportsport.ba/ucp.php?i=uc ... ode=avatar - ostalo će ti se samo kazati.KenChoo je napisao/la:Ima li neko zainteresovan da mi objasni kako da stavim **** avatar?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ha yebo te sad ni protiv Radnika ne mozemo ocekivati (lagane) bodove 
Al ce zato Celo da naguzi zeljanu
Edit: Snimite kakav tutorijal za Kenčoa
Al ce zato Celo da naguzi zeljanu
Edit: Snimite kakav tutorijal za Kenčoa
ZZ
Kakav nama glupak vodi klubKenChoo je napisao/la:Ma neće brate, pola sata pokušavam. Nema veze.PitarBordo je napisao/la:Klikni na http://forum.sportsport.ba/ucp.php?i=uc ... ode=avatar - ostalo će ti se samo kazati.KenChoo je napisao/la:Ima li neko zainteresovan da mi objasni kako da stavim **** avatar?