10 godina za hladnokrvno ubistvo.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ma moglo je to i ovako bititanzla je napisao/la:**** treba smrtnu kaznu dati, a i mami od ovog idiota, poslat je u zenicu s muškarcima u zatvor. Bože sačuvaj kako su male kazne. **** ti pravosuđe. Ovo je samo ohrabrenje za buduće ubice.
10 godina za hladnokrvno ubistvo.
Vidi na onom garmin.com, znam da se time bave!majestic24 je napisao/la:Ima li neki prgoram za lap top da imam navigacioni sistem na njemu???

Svaka njima čast. Prošle godine je jedan išao od Bihaća do Potočara, čini mi se da je 19 dana hodao.adnan_nanda je napisao/la:Ja sam danav vidio jednu grupu momaka negdje izmedju Tuzle i Kalesije, idu pjeske na Mars Mira, neko mi rece da su iz Konjica krenuli, svaka im cast.

Zašto bi se mučio čitajući gluposti? Svaki "muto" je sad objavio autobiografiju, haman im je zafalilo novca.nevjernik je napisao/la:da li neko zna gdje mogu nabaviti neku autobiografiju od nekog fudbalera (znam da ih je dosta napisalo), bilo na nasem ili engleskom jeziku
IMA!!!Terza je napisao/la:Ima li ko da je ovdje iz Mostara
Ovako, moradoh ono napisati jer me stid u njihovo ime(mada oni ne pišu, plate nekom čovjeku da to uradi za njih). Helem, u Tz nema, ali ne bih ti to mogao sa velikom sigurnošću potvrditi, ali moj prijatelj je tražio Beckhamovu autobiografiju no nije je našao.nevjernik je napisao/la:ma ne interesuje me sta je pisao tamo neki levat, vec recimo volio bih procitati knjigu od Roberta Baggia ili Pelea naprimjer, al si donekle i upravo skoro svaki poznatiji engleski fudbaler je napisao knjigu (ko ce citati sta je piso Ashley Cole naprimjer), al bih volio imat knjigu od neke legende, koja je sigurno puna raznih slika i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.