FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 21:00

KenChoo je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Ima li neko zainteresovan da mi objasni kako da stavim **** avatar?
Klikni na http://forum.sportsport.ba/ucp.php?i=uc ... ode=avatar - ostalo će ti se samo kazati.

:kafa:
Ma neće brate, pola sata pokušavam. Nema veze.
Nadji na googlu sliku koju zelis, klikni desni klik na nju i idi ono 'copy image adress' il ako ti je komp na nasem 'kopiraj adresu slike', zatim dodji ovde i klikni na ovo http://forum.sportsport.ba/ucp.php?i=uc ... ode=avatar
Onda izaberi opciju linkani avatar, dolje gdje pise 'Link na url avatara' klikni desni klik i onda idi paste.
Dole ispod onda imas 'Dimenzije avatara' upisi 100 x 100
I klikni posalji.

To ti je to, sve korak po korak, nadam se da me ne yebes samo :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 21:05

Uspjelo je, nešto sam konstantno pogrešno radio, nisam ni skontao. Hvala na pomoći, uglavnom. :salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 avg 2016, 21:06

Bogami cijeli dan razmisljam sta i kako dalje.
Ocigledno mi kao navijaci ne mozemo vise nista uticati na politiku kluba. Mozemo skandirati,pisati po forumima,poneku uzivo dobaciti i to je to. A ove boli k...c za to,jednostavno nas na ignore i nastavljaju dalje. A mi se jedemo od muke,zivce svoje trgamo i sve vise i vise odustajemo cak i od dolaska na stadion. Moj radni kolega,vatreni hordas od malih nogu,redovno clanska,godisnja se uzimala,na gostovanja isao itd.,evo sad nece ni na Kosevo vise da ide. I sve ce vise biti takvih nazalost,iako to nije naravno ispravno,ali samo konstatujem do cega je dovelo ovo stanje. Znam opet drugog momka koji bi zivot dao za fks i koji je onako bas kratkog fitilja i kaze da jedva ceka pogodan momenat da sretne odredene ljude iz kluba na pravom mjestu i u pravo vrijeme. I ovo nije ispravno,ali ce i ovakvih biti sve vise.
Pa evo sada pitam vas,najozbiljnije,dajte neke prijedloge da nesta mi kao navijaci (oni normalni) ucinimo. Dajte nesto konkretno i efikasno predlozite,ali nemojte sada odmah neku zajebanciju prosipati.
Evo npr.:
-okupljane oko loze na zapadu na utakmicama-
-pisati direktno Tanu i njegovim ljudima
-organizovati proteste ispred kluba
-bojkotovati klub i utakmice totalno
? ? ? ? ?

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 24 avg 2016, 21:07

DenchiNL je napisao/la:
fico je napisao/la:Da malo popustim sa Upravom, bez obzira ko nam bio trener, imam molbu za naše manekene i Ihtijarevića. Molim Vas, prije svake tekme pustite ovaj video igračima. Pokažite im za koji Klub igraju. Pokažite im za koji Klub moraju dati zadnji atom snage! Sarajevo je bilo prije sviju nas, a biće ako Bog da i poslije sviju nas!

STRAST, LJUBAV, ŽIVOT !

pušto je Hurtić to, nikad zbunjeniji nisu bili....veze nemaju šta gledaju...ko tele u šarena vrata...posebno ovi sa strane....
Ma puštati im od kadeta, da se zna da igraju u najvećem Klubu u državi, a ne u nekom seoskom koji nikad trofeja nije osvojio :kafa:
SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 21:08

KenChoo je napisao/la:Uspjelo je, nešto sam konstantno pogrešno radio, nisam ni skontao. Hvala na pomoći, uglavnom. :salut:
Joj avatara sad mi krivo sto sam ti objasnjavao :damn: :D

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 21:09

zagorski je napisao/la:Bogami cijeli dan razmisljam sta i kako dalje.
Ocigledno mi kao navijaci ne mozemo vise nista uticati na politiku kluba. Mozemo skandirati,pisati po forumima,poneku uzivo dobaciti i to je to. A ove boli k...c za to,jednostavno nas na ignore i nastavljaju dalje. A mi se jedemo od muke,zivce svoje trgamo i sve vise i vise odustajemo cak i od dolaska na stadion. Moj radni kolega,vatreni hordas od malih nogu,redovno clanska,godisnja se uzimala,na gostovanja isao itd.,evo sad nece ni na Kosevo vise da ide. I sve ce vise biti takvih nazalost,iako to nije naravno ispravno,ali samo konstatujem do cega je dovelo ovo stanje. Znam opet drugog momka koji bi zivot dao za fks i koji je onako bas kratkog fitilja i kaze da jedva ceka pogodan momenat da sretne odredene ljude iz kluba na pravom mjestu i u pravo vrijeme. I ovo nije ispravno,ali ce i ovakvih biti sve vise.
Pa evo sada pitam vas,najozbiljnije,dajte neke prijedloge da nesta mi kao navijaci (oni normalni) ucinimo. Dajte nesto konkretno i efikasno predlozite,ali nemojte sada odmah neku zajebanciju prosipati.
Evo npr.:
? ? ? ? ?
Četvrta opcija, po meni.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 21:11

FrancescoTotti je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Uspjelo je, nešto sam konstantno pogrešno radio, nisam ni skontao. Hvala na pomoći, uglavnom. :salut:
Ovo je naš spasistelj. In Kruno We Trust! :bih:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 21:11

Evo npr.:
? ? ? ? ?
Probati stupiti u kontakt sa Tanom, neko da to uradi ispred navijaca. Bar cemo znati nakon toga koliko njega boli k.. za Sarajevom i kakvi su mu planovi. Iznerviram se, ne ide mi se vise na utakmice ni jedne jedine sekunde, gadi mi se sve, ali ovo za zapad bi mozda bila dobra ideja. Vrsiti pritisak na vnago na sve nacine, bojkot bi im idealno dosao. Svakako nisu neke pare od karata na nasim tekmama.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 avg 2016, 21:12

Naajbolja bi opcija bila da neko od nas ima dovoljno novca da otkupi klib od Tana.
Onda bi tek mogli postaviti stvari na mjesto.

Ali svi znamo da je to neizvodivo, da nemamo nikoga ko ce za Sarajevo izdvojiti 10 miliona eura.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 24 avg 2016, 21:12

Imam ja al skupljam za privatni avion.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 21:14

De ko ima na infu profil nek ode na temu rad uprave, ja pisam evo :urnebes:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 24 avg 2016, 21:14

Locust je napisao/la:Imam ja al skupljam za privatni avion.
Mogu li ti stjuardesa biti? :D

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 24 avg 2016, 21:15

Ne, previše si negativan, srušio bi se avion.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 21:16

Šta mislite da kidnapujemo Kustu ili nekog drugog muflona?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2016, 21:20

:urnebes: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 24 avg 2016, 21:22

KenChoo je napisao/la:
Evo npr.:
? ? ? ? ?
Četvrta opcija, po meni.
Tišina i nevidljivost nije rješenje, ako mene pitaš.

Trenutno, s obzirom na materijal koji sama uprava daje, za očekivati je da se mediji angažirano i kritički oštro pozabave upravom na isti način na koji se pozabavilo sa FK Željezničar. Naravno, za to ti trebaju impulsi iz vana, kao i spremnost legendi kluba da svoje nezadovoljstvo otvoreno iznesu. To je strategija buke.

S druge strane, na tribini i kroz direktnu komunikaciju sa dva najvažnija člana Borda direktora i vlasnikom, učiniti se maksimalno vidljivim kroz parole, plakate, scenografiju na tribinama i slično - time bi se više zainteresirala javnost od proste šutnje, odnosno bojkota.

Mediji su mi pretihi. Frontalni udari su bili redovna pojava kad su navijači bili daleko spremniji braniti upravu. Sada izađe jedan tekst na ovom portalu, objavljen u 23:12, već zaboravljen.

Nema ni Isovićeve raje. Posljednje saopštenje BP bilo je poslije skupštine. Od tada prođoše 2 mjeseca. zašto se nije preveo proglas na engleski pa forsirao na velške, belgijske i malezijske medije (lupam). Možda se čeka na neki corpus delicti kiks. Možda se iz protuteža trenutnoj garnituri nešto planski i strpljivo radi van radara. Lično sumnjam u to. Prije da je ova osiljenja grupa ljudi uspjela da nametne kontrolu i vani kakvu je nametnula i unutra. Opasne se igrice igraju. Ne vidim neko mirno i racionalno rješenje situacije u ovom trenutku.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 21:24

KenChoo je napisao/la:Šta mislite da kidnapujemo Kustu ili nekog drugog muflona?
Dobar plan majke mi, evo ja i @unbx se nudimo za najprljaviji dio posla tipa ovo
slika
Kad ga privedemi Joker nek mu konektuje elektrode na bradavice i pusti malo struje za pocetak, ono da ga preplasimo, a onda zagorski nek pocne pregovore o njegovoj ostavci i ostavci kompletne uprave.
Ako ne bude htio popustit zovemo mortema sirovu snagu sarajevske mahale da ga malo saketa, nakon toga ce morati uslisati nase 'molbe'
Nakon uspjesnih pregovora ima da zovemo hilmu i da mu se nasladjujemo.
Naravno cijelu akciju cemo slikat i snimat pa nakraju podijelit sa forumskim dzematom
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 24 avg 2016, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 24 avg 2016, 21:25

Sad kad Slavko više nije u igri, od ovih što se spominju i ja sam definitivno najviše za Krunu, mada Čalu pamtim po dobru, fakat.

Sve da je maloumni Mamićev poslušnik kako ga često etiketiraju opet je naučio nešto u tom Dinamu koji je za nas trenutno druga dimenzija. Ne pričam taktičko/tehnički, nego više o metodologiji treninga i slično.

Sa druge strane, već sam pisao, bojim se da ne bi dugo potrajao zbog nedostatka karizme (stvarno je tip odvratan), posebno sada kada dolazi "Onaj Koji Nije Slavko".

I definitivno je najskuplji od ovih koji se spominju.

**** situacija...

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 avg 2016, 21:28

Evo npr.:
? ? ? ? ?
Od drugog i četvrtog prijedloga nema ništa.
Prvo svakako, ali bez nasilja.
Moji prijedlozi:
- Neko pošten, ko zna situaciju u Klubu, da imenom i prezimenom kaže ko je kriv
- Neki novi, unaprijeđeni, Bordo prijatelji. Detektovati ljude koji su pogodne zamjene ovim koji se tjeraju. Još bih rekao da se prvo ustanovi da li su svi krivi, ali, hajde, da ne širim ovo.
- Vršiti pritisak preko privatnih poznanstava, dakle, da im bliski ljudi kažu kako se navijači osjećaju i koliko je ovo blizu eskalacije
- Uzdržavanje od nasilja
- Tanspareti tokom cijelog toka utakmice, ne psovanje i, ako iko ima uticaja, ne bakljade i prekidi
- Ako se može uzdržati od prozivanja uprave u toku utakmice, zbog igrača
- Otvorena podrška SAMO igračima i treneru, ma ko to bio i ma kakvi rezultati bili. Da postoji pozitivna harmonija između navijača, trenera i igrača.
- Kad se krene u ovo, animirati što veći broj ljudi.

Ono što se mora shvatiti, nema načina da se ovi ljudi otjeraju. Otjerat ih može samo Tan.
Ali, postoji mogućnost da ih se natjera da sami odu.

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 24 avg 2016, 21:31

KenChoo je napisao/la:Šta mislite da kidnapujemo Kustu ili nekog drugog muflona?
Dobar plan majke mi, evo ja i @unbx se nudimo za najprljaviji dio posla tipa ovo
slika
Kad ga privedemi Joker nek mu konektuje elektrode na bradavice i pusti malo struje za pocetak, ono da ga preplasimo, a onda zagorski nek pocne pregovore o njegovoj ostavci i ostavci kompletne uprave.
Ako ne bude htio popustit zovemo mortema sirovu snagu sarajevske mahale da ga malo saketa, nakon toga ce morati uslisati nase 'molbe'
Nakon uspjesnih pregovora ima da zovemo hilmu i da mu se nasladjujemo.
Naravno cijelu akciju cemo slikat i snimat pa nakraju podijelit sa forumskim dzematom
After džuma naprimjer.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.