AVNOJ je napisao/la:Pa sahranise mu reprezentaciju.miki_92 je napisao/la:Jbm im pleme, ovaj Babic ko na sahrani
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

AVNOJ je napisao/la:Pa sahranise mu reprezentaciju.miki_92 je napisao/la:Jbm im pleme, ovaj Babic ko na sahrani
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Karlo je napisao/la:izvini drug da ti nisi mozda ćorsović ili da ti nije neki rod blizi .Samo pitam![]()
,:mrgreen: .Ako sam te uvrijedio necim na ovaj ili onaj nacin ja ti se ovim pute izvinjavam nije mi namjera bila ma sta god mislio.Zivio
alan_kardec je napisao/la:Vugda Kranjčaru tepa mačak.![]()
Pod stare dane u direktnom prenosu lik prizao da je derpe. Originalno, nema šta.![]()
coelho41 je napisao/la:Za jedno 30 godina(ko bude živ, a ko mrtav) sa nostalgijom će se prepričavat izjave Vugdalića
veri gud buks. pomalejšn fani.alan_kardec je napisao/la:coelho41 je napisao/la:Za jedno 30 godina(ko bude živ, a ko mrtav) sa nostalgijom će se prepričavat izjave Vugdalića
Bio jednom jedan Sabahudin zvani Saša. Jedne prilike u sitne sate, uz ko zna koju po redu pivu, neko iz društva ga naložio da bi bio dobar sportski komentator. Ostalo je istorija.![]()
Otprilike takav uvod će biti na početku knjige Moji prenosi sa Vugdom (akcenat je stavljen na ovo prenosi), autora Adisa Hadžića.
Bestseler u najavi.![]()
Navodno, po odlomcima iz knjige, za Vugdino sada već legendarno poznavanje engleskog, zaslužan je izvjesni profesor ruskog jezika, kojeg mu je lično preporučio Baka Slišković.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.